Alcatel показа новото си гама

stat 05:33  |  11 януари 2018 | Технологии | Комуникации / Редактор: Стоян Гогов
Alcatel 3V се очертава, като най-изгодният телефон в новата гама на марката Alcatel 3V се очертава, като най-изгодният телефон в новата гама на марката

Китайската компания TCL обяви първоначална информация за новите модели на компанията с марката Alcatel за 2018 година.
Телефоните официално ще бъдат представени по време на мобилния конгрес в Барселона през февруари, така че за момента информацията за тях все още не е съвсем пълна, предава Mobile Bulgaria.

TCL ще заложи на три продуктови линии, които ще носят имената Alcatel 1, Alcatel 3 и Alcatel 5 и ще са в различни ценови категории.

Вижте как изглеждат моделите >> >> >>Това пък означава, че досегашната търговска марка Idol ще бъде изоставена, а компанията ще търси нов имидж за телефоните.

Според съобщението и трите серии ще бъдат с 18:9 FullView дисплеи.

Съвсем логично серията 1 ще е от най-ниския ценови сегмент, но според TCL устройствата в нея ще бъдат изработени от премиум материали, а потребителите ще получат екстри като лицево отключване.

В серия 3 пък вече ще има двойни камери и екрани с по-големи диагонали и по-висока резолюция.

Серия 5 пък ще има за цел да предостави флагманско преживяване на по-изгодна цена. Според информацията тя ще предлага подобрени камери, по-големи безрамкови дисплеи и батерии с по-голям капацитет за работа в продължение на един пълен ден.

Alcatel е една от компаниите, които имат доста силни предложения в по-ниския ценови сегмент и по думите на шефовете на марката, това ще се запази и за в бъдеще.


Последно в Комуникации