Хората с iPhone са с най-много предразсъдъци

stat 10:37  |  11 февруари 2018 | Технологии | Комуникации / Редактор: Стоян Гогов
Наличието на нов смартфон се оказва важно при първа среща Наличието на нов смартфон се оказва важно при първа среща
Сн.: БТА

Проучване в САЩ разкрива, че собствениците на iPhone са с повече предразсъдъци и дори биха избегнали връзка с човек, притежаващ смартфон с Android.
Сайтът за запознанства Match публикува резултатите от ежегодното си проучване за навиците на необвързаните хора в Щатите. В анкетата са участвали над 5000 души, които нямат постоянна връзка, а от отговорите им става видно колко голяма роля вече играят технологиите дори в любовните връзки, пише Business Insider, цитиран от Mobile Bulgaria.

Една от най-интересните статистики показва, че притежателите на iPhone са 21 пъти по-склонни да се отнасят негативно към потребители със смартфони с Android при първата среща.

В същото време 58% от анкетираните не искат техният партньор да държи смартфона си на масата по време на срещата, а цели 75% са негативно настроени към провеждането на телефонни разговори.

66% пък считат, че и изпращането на SMS по време на рандеву е неприемливо.

Любопитното е, че цели 92% от жените биха се отнесли негативно, ако техният партньор има по-стар модел телефон.

Сред по-куриозните резултати от анкетата е този, че цели 25% от запитаните биха правили секс с робот, а пък 50% биха счели това за изневяра.Последно в Комуникации