Коментари - Американка изхвърли компютър Apple за $200 000 | IT.dir.bg
назад

Американка изхвърли компютър Apple за $200 000

Рециклиращ център в Силициевата долина издирва жена, оставила там стар компютър Apple, който се оказа, че е колекционерски и струва 200 000 долара.

Обратно в новината

Коментари - Американка изхвърли компютър Apple за $200 000 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАКА ПРАВЯТ В НОРМАЛНАТА ДЪРВАТА НОРМАЛНИТЕ ХОРА!!! ШАПКА ИМ СВАЛЯМ!! НИЩО ЧУДНО-НАЛИ НЕ СА БЪЛГАРИ ИЛИ РУСНАЦИ!!

Брей, да я гонят за 100 000 долара. Тук, в България, с 20 стинки ще те цакат, ама ще те цакат. И друго, какви са тия хора с двеста бона за стар комп, пък бил той и помилван от Стиф Чопс.

Дира , вие явно знаете биографията на жената. Обадете се на издирвашите я да им кажете че този компютър е на починалия и съпруг .

Не вярвам на тази история. Не съм ходил в Америка, знам че че там бият негрите. Сигурно бият и ограбват възрастните жени, без разписка.

така е бият негрите но затова пък коткат индианците

След като ги избиха и от милиони останаха хиляди. Ако става така България какво се чуди за "ромите"?

А, моят Правец - 8-ца, дали го е сглабял нкяоя знаменитост, представител на българския инженерен гений? За да знам дали да го хвърлям на боклука...

правецът е копие на епъл така че може да се пробваш да го рекламираш така

Anachronos

Абсолютно си прав. :)

Еми какво да прави човек с техника от (cr)Apple, освен да я изхвърли на боклука?

1. епъл струват пари дори след години ползване (ползвам предимно уиндоус машини и малко линукс но фактите...) 2. хората търсят жената за да й дадат пари....

1. Това се отнася за всеки компютър от това време. 2. Заедно с доброто дело, фирмата си прави страхотна реклама. Подозирам дори, че няма никаква жена, а всичко е плод на ПР акция.

Може да не е плод, а да е зеленчук - например краставица, от онези дето Тим Кук ползува.

само в цивилизиование държави стават тия неща. Тука щяха ако изобщо някой решеше да върне, а при нас щяха да се поканят депутати да има телевизии пиар и т.н.

То и там е за PR.

Много си наивен, човече. Не си стъпвал в "цивилизована" страна, нали? ПР номерата са измислени точно в тези "цивилизовани" страни и там са много напред в тази област.

Ех, де и ПРАВЕЦ 8 да струваше толкова :)

Здравейте! Историята звучи /чете се/ напълно невероятно, защото дори и в България да предадеш нещо на вторични суровини, ти искат един куп документи - л.к., произход и т.н., а в САЩ някой да остави някъде дори и кутийка с размери 10х10см, веднага викат бомбеният отряд да я обезвреди! Напълно скалъпена история! Не вярвайте на всичко, което се публикува!

Пълни глупости. Земи наистина върни някой пералня във вторичните вместо да пишеш простотии. Документи били искали, кретен!

Глупости, нищо не ти искат за стара електроника, обаждаш се, идват, пишат приемно-предавателен протокол, товарят и си заминават.

Какви документи бе. Има си определен ден в който се вадят такъв тип боклуци пред къщите минава камиона и ги събира естествено може да отидеш и сам до местата за рециклиране.Живея в САЩ и не си измислям.Не можеш да изхвърлиш стар климатик например преди да мине сертифициран техник да източи фреона

Искат те. Кръщелно ...

Аз имам стар РУСКИ КОМПЮТЪР Само малко не у ред, две от стоманените зъбни колела са за смяна, както и парната турбина

И азимам един от първите Правец-интересно ,дали струва нещо ?

отдавна търся да купя Правец 82 , работещ. Това е компютъра на който за първи път написах "HELLO WORLD"... още помня надписа на една програма "Моля по`акайте, програмата се зарежда"... Кажи кой си , от къде си и колко пари му искаш....

Малко си в грешка. На тези компютри пишеше "моля из^акайте малко". Голям смях ставаше при това съобщение. Но това мисля, че го оправиха при следващите версии.

....а за Правец 1 колко кинти дават...

1 лев, ако беше Правец 2 - 2 лева

За първи път с проблема врагове следящи хора и природа през компютри се сблъсках 1973 година в гр.Плевен..Даже анализи на нарочно разрушително земетресение на 4 март 1977 подадоха че с е опитват да съборят опасни недопустими тех съоръжения монтирани по важен инфрмационен разлом /визираха Букурещ Свищов и плевен..

Какво си написал бе, човек? На китайски да беше, по щях да схвана нещо

хахахахаа, цепиш, баце, цепиш мрака.....хахахаха....:)

Човече, на какво си честно :-)))

яко гъби а?

Чичо Митко, ти ли си? Веднага те познахме.

Явно е предозирал материала

Ето един човек, който знае каква е истинската цена на Апълъ и къде му е мястото - на боклука :)))

Днес ти спечели 1 място за най тъп коментар !!! Честито !!!

Това, ако беше в България, директно щяха да си ги приберат, без да издирват когото и да е било.

Даже ако тоя, дето го е изхвърлил по погрешка се светне и тръгне да си го търси обратно, ще почнат да го лъжат, че изобщо нямат идея какво е станало с боклуците му :))))

Не си прав. Ще я потърсят женицата да и покажат среден пръст...

Правят си така реклама.

Ей така се прави реклама на компания, а не с тънки сметки и алчни маниери.

Щатите са велика страна. Много имена звучат като легенда. Дали са много на света

Жени, к'во да ги праи'ш, ако не им трябва хвърлят, ако е на мъжа хвърлят със сигурност, ако е в гаража хвърлят при първа възможност.:)

Дават 50%, нали? А защо не са и ги дали, когато са го взели? Нещо куца в тази "новина".

Не четеш!!! "Тя не поискала разписка, нито оставила адреса или телефона си. Чак след няколко седмици кашоните й били отворени и в единия се оказал компютър "Apple I"." !!!!

Глупости. Когато жената е оставила старата електроника никой не е подозирал за този колекционелски компютър в кашоните. Някои хора четат между пръстите.

маи пак трябва да прочетеш статията,но по-бавно...ето ти цлуе "отворили са пакета дни по-касно...# *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.