Коментари - LEGRAND стартира ПРОГРАМА ELIOT в България | IT.dir.bg
назад

LEGRAND стартира ПРОГРАМА ELIOT в България

Програмата обхваща всички иновации и продукти на компанията, свързани с Internet of Things.

Обратно в новината

Коментари - LEGRAND стартира ПРОГРАМА ELIOT в България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинете, но защо тази статия не е обозначена като рекламна. А тя си е чиста реклама.

Някой иска да ви контролира къщите от разстояние. Пример: Изгорелия Блок в Лондон. Бил се запалил Хладилника!!!

Wiki цитат: The company's origins date back to 1865, when a Limoges porcelain (in France's Limousin region) workshop was set up on the route to Lyon originally making porcelain dishes. Демек - работилница за чинии от порцелан.

Нелепа реклама! 1917 година ми е интересно на чий гребен са били (особенно в електрониката).

Викнете Моника да ми купи техниката от Легранд, аз ще си я набоцкам.

И да и го подарят-шпионин в къщи не пускам!!!

Това платена реклама ли е?и от къв зор?

Супер. Благодарение на Wifi технологията, ще може вече всеки да ви хаква умната къща и да ви иска откуп, за да ви остави за малко на спокойствие, да си почините докато сте в нея. :)

И тук ли почнаха да пускат платени новини. Това беше една от причините да спра да чета технюз.бг, а другата че на всичкото отгоре трият коментари, ако противоречат на това, което пише в "новината".

Светът отива към пълна ленивост и безделничество... Това, че нещо може да се направи в никакъв случай не значи, че е има смисъл и е практично. Да не говорим, че никой нормален човек няма да го ползва. Защо да си купувам приложение за телефон, което да ми включва бойлера, когато мога и сам да си го включа? Що за простотия се опитват да продават? Това само при американците може да върви, но те са сбирщина от хора от третия свят така или иначе.

Какво да ти кажа, аз поне от 8 години си мечтая за интелегентни контакти, който ми показват в реално време колко е консумацията в момента и имат възможност, да ги контролирам дали да са включени или не, както и това нещо не трябва да е по Wifi, а по същия кабел, който доставя тока до въпросния контакт. Е няма все още такова нещо. В най-добрия случай, можем да вземеш електромер, но това не е като да знаеш на всеки един контакт, какво има включено и да си правиш сметката.

За АБВ Напротив, такива контакти има от много години. Не мога да ти дам линк, не го позволява системата на Дир, но ако напишеш в Гугъл... Enchufe que mide el consumo... И вторият резултат в Амазон е на такъв продукт... Вече не го продават, но е начало да видиш какво търсиш... А от долу ти излизат подобни продукти и за 20е имаш каквото търсиш на някаква фирма флоуреон или нещо подобно