Коментари - Как да измамите лицевото разпознаване в iPhone | IT.dir.bg
назад

Как да измамите лицевото разпознаване в iPhone

Виетнамска маска за 150 долара може да измами системата за лицево разпознаване на новия iPhone X.

Обратно в новината

Коментари - Как да измамите лицевото разпознаване в iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

От последните новини за десятката, разбирам че най-доброто й нещо е цената!

Тази маска бачка ли при маймунковци? Детройта няма да го огрее май, не работи при черните

Гогов, откъде те изкопаха само не знам.

Сега видях и видеото! Пълен фейк! Евтина слава и ПР за малка фирма от азия! Класика в жанра!

По-голяма простотия не бях чел! Че има ли нещо неразбиваемо бе, ГОГОВ! Пръстовия отпечат и ПАСКОДА ли са неразбиваеми! ХАХАХАХАХА Пак всички андроидаджии се заяждат с Епъл, както се заяждаха за пръстовия, ама после всичко други го внедриха също! БАС хващам, че до 1-2 години всички Ски и Нотове ще имат и фейса!

Абе ....специа..л(у)исте....айфоня ли са първите с тъч ID....аре бегай КАЗАХ !!!

Абе ....специа..л(у)исте....айфоня ли са първите с тъч ID....аре бегай КАЗАХ !!!

Apple сама се вкарва в разни филми, а може и това да е целта - постоянно да са в медиите.....без пари. На всеки що годе нормален човек би трябвало да му е ясно, че не може лицевото разпознаване да е по-надеждно от това по отпечатъците. Те са наистина уникални. ДНК е еднаква при еднояйчни близнаци, но отпечатъците не са. Въобще всичко това е един пиар, при това поднесен с доста доза фалшиви изказвания.

Знаете ли колко ги интересува Face ID тия дето са броили 2300+. Важното е в чалга бара небрежно да е на масата.

А на теб ясно ли ти, колко ги интересува апълите, кой какво слага в чалга бара в Забутистан?!

Щука

Дир, в последното си изречение казвате: "вероятността за грешка е 1:1 000 000, което е многократно повече от 1:50 000 при Touch ID". Числото 1 000 000 е по-голямо от 50 000, но в случая възможността е много по-малка (знака за деление го подсказва). Поздрави

писачите на дирника са били единствено на курс по раздуване на локуми... математиката са им я споменали само като дума

Това не е знак за деление бе батко :)) това е съотношение. На мащабите на географски карти пак ли е деление според теб? Някой не е внимавал в час. Поздрави

Щука

Знам аз за какво е знак. Ама как да им го обясня по-простичко? Все пак не искам да тегля локуми а с две думи да им кажа, как най-лесно да "разпознаят" записаното с числа и математически знаци. Благодаря за коментара ти, но мисля, че всеки тук във форума е разбрал защо така се изразих. Поздрави и хубав ден :)

Приема се

Какъв е този шум Джон?

Най-обикновен... апълски...

Със снимка. Вече го показваха. Многократно.

Ще ми се да видя тия глупаци, дето са написали минусите, на каква база са го направили...

Разпознаването е за улеснение, а не универсална защита. Къф е тоя зор да се докаже, че нещо ново е работещо не достатъчно добре. Естествено, че като се направи точен 3D образ ще излъже системата. По същия начин може да се излъже човек с добро гримиране.

Ами, от компанията нали казаха, че е непробиваема и е стъпка нагоре от пръстовия отпечатък :))) В ютюб има клипове и на близнаци как отключват iPhone X :)))

Защото според рекламата работи перфектно.

Значи викаш е супер да ти продават булшитове за една торба пари, които не изпълняват функцията за която са предназначени?!

Точно така, и пращат по един убиец с РЕВОЛВЕР опрян в главата ти, докато си купиш... Между другото телефоните Верту бяха по 4000 долара, и без никакви нови технологии...

Това важи ли и за европеидната раса? Щото.. да ме прощавате, не искам да звучи расистко, но в моите очи всички азиатци са еднакви. Явно и айфонЯ така ги вижда.

Важи 100% - за китайци/японци/корейци и т.н., всички от европеидната раса също сме еднакви НА ПРЪВ ПОГЛЕД. Чисто субективно възприятие, нямащо нищо общо с работата на софтуера. Живял съм 6 години в Сингапур и говоря от личен опит - трябваха ми 3 седмици, за да "схвана разликите".