17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма никакво значение каква ти е паролата. Те ги хакват целите бази данни,никой няма да седне да налучква. Да не говорим че половината браузъри и бозата узпращат към кораба майка всяко натискане на клавиш

Ако базата данни е направена читаво, т.е. с криптирани пароли, няма да хванат нищо.

Разбили са ми паролата на пощата. Нямам представа как са се досетили, че съм сложил за парола годината, в която папа Григорий IX канонизира Свети Доминик - 1234.

Правилният въпрос е, от къде имат паролите, че да твърдят кои са най-използваните? Дори да имат листи с извадени хакнати, то те може да са стари и това да не е сегашната ситуация. И реално вече се ползва почти само хеширан вариант на паролите, без обратно връщане. И като някой подава парола, пак се хешира или друг вариант на разбиване и откриване и се сравнява. Но от хеша не може да се възстанови паролата.

Има страхотна, трудна за пробиване парола: kyPkyP10

Но за дирник.бг е достатъчна 00

Е аз как не съм попадал от години на сайтове, които приемат такива идиотски пароли?

Това го публикувате поне веднъж годишно. Време е да спрете да претопляте тая манджа. Сайтовете и софтуерите отдавна спряха да приемат подобни пароли. Назад сте с няколко години.

Не си прав. Аз за най-маловажни сайтове, където просто трябва да се регистрирам, а не ми дреме кой ще ми хакне акаунта, използвам нещо от горните, но с лека вариация и никой не ме е спрял - дори ми казват, че ми е със medium strength. :) За важни сайтове паролите ми са съвсем различни - дори за особено важни една парола не я използвам за повече от един сайт.

Мен днес гугъл ме предупреди, че използвам тунел 6to4, той вече бил стар и щели да го изключат. Въобще не ми изпълни търсенето. Някой знае ли какъв е тоя тунел и как да се прехвърля на друг?

Да не би да изискват Уиндоус 10

публикувам линк може да ми изтрият коментара, затова копирай и постави в Google : " OpenWrt – IPv6 конфигуриран с LuCI 6in4 tunnel от Tunnel Broker на Hurricane Electric"

6to4 не беше ли тунела м/у Франция и Англия?

Не знам, аз съм в София и нищо не разбирам. Само ми е мъчно, че няма да мога да си търся в гугъл каквото ми трябва. Всичко друго работи.

А ОТ КЪДЕ ЗНАЯТ КАКВИ СА ПАРОЛИТЕ ...НАЛИ УЖ СА "КРИПТИРАНИ" ?

Мойта парола е 7ми том от енциклопедия Британика. Отнема време докато я въведа, но пък спя спокойно като бебе.

987654 ?

Моята е: ДаГоДам101010ДаГоДъвчеш101010

Lol :)

На търкалета. Използването само на цифри за парола спря преди доста години. Дори се изисква най- малко една малка И една голяма Буква. Тез от дира направо се осират.

що дрънкаш като пиян с хикса си? Направи си акаунт къдети и да е и видим колко малки, големи и още по-големи символи ще ти иска