17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла поредица съветски и руски самолети също не са влизали в бой с въздушен противник.

ще се сетят да покажат военните успехи на БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ! ПЪРВИ ИЗПОЛЗВАМЕ САМОЛЕТА ВЪВ ВОЕННОТО ДЕЛО!

Всичките проекти освен цар танк в един или друг вид се осъществяват в бъдещето...браво на руснаците, създават технологии, изпреварили времето си с десетилетия, както е и днес. Вече съществуват танкове които се десантират от въздуха БМД, Спрут, съществуват кораби на въздушна възглавница Зубър...Дори има и бронирани машини на 4 вериги като Витяз.

Твърдят същото

Да, тези които са били опитни модели.

Митове и легенди, закъснели сме с две години. Почти всички научно-технически достижения на България са от времето на социализма.

е оригинала, Жигулата е негово копие. Но тук нямат скрупули да се хвалят с нея, че била съветска кола. Крайслер е ОРИГИНАЛА, Волгата е негово копие СЪЩО!

Абсолютно грешни концепций затова и не стигат доникъде. Смисълът е единствено да се тества къде са границите на приложимото..

Са имена на БЪЛГАРСКИ САМОЛЕТИ! Кога дирниците ще се сетят да пуснат статия за тях! Само съветска военна техника ли ще ни рекламират?

Първата ракета е течно гориво е АМЕРИКАНСКА! Кога дирниците ще пуснат статия за това? Само за реклама на руското оръжие ли ви плащат!

"Цар Танк, известен още като "Прилепа" или "Мамута", е замислен да стане руското супер оръжие през Втората световна война - но това така и не се случва." "Втората световна война", а редаторче! Мамка им болшевики, още при Царя са се готивли за втората световна война. Уникални "редактори" има в ДИР-а. Защо ли?

готвили

!!!!

Над 200 унищожени руски танкове, срещу 10 повредени германки танка!

Тези образци само показват пълното обсебване на ватенките от всевъзможни пушкала. Просто са се чудели каква по-голяма глупост да сътворят, само да е оръжие някакво...

Цялата им история е пълна с глупотевини и желания да са най-най-най и са си де - най-богатата на суровини и ценни метали и най- бедната. Дали пък не са най-най-глупави ?

маза с балкон...

Че кога италианците са водили война през 1912-1913 г.

A40 e летял. Ама само веднъж. Бомбардировача дето го тегли е прегрял и го е откачил бързо бързо. Танка каца на съседното летише и охраната се изпонасрала. так като гледам какви са редакторите на фризьор не смея да отида.

А по скоро експериментално-малоумни.

да , засега само рубли . ако се промени , ще разберете по редакционната политика ...