5G мрежата – парите или животът?

Въжделената мечта, която трябва да стане реалност през 2020-a

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете Безумието 5 G !!! Или искате да Унищожите Цялото Човечество + Животните , заради Циничните си Комерсиални Цели !!!

Истината, която съесем съзнателно се скрива е, че милиметровите вълни са вредни за организмите. Доказано е много отдавнна, но всячески се скрива и преиначава, за да не се плаши простолюдието и не се всява паника. Надявам се умните хора, да не допуснат исползването на милиметровите вълни с честоти над 20GHz, в 5G мрежите. Стандартните честоти (3 - 6GHz), с които са провеждани тестовете на различните опетатори са напълно достатъчни за пълноценни 5G мрежи!

Казват, че с изграждането на 5G, градовете ще станат по-умни. Ние не знаем какво означава умен град. Дали живеещите в умен град ще са по-умни от тези, които не живеят в умен град? Казват, че в умните градове някои болести по врабчетата ще се увеличат. Трябва да се направи едно такова изследване: Кое е за предпочитане - по-малко болни в глупав град или повече болни в умен град? Едно предимство на умния град: Когато се разболееш, по много по-умен начин ще те диагностицират и лекуват в умния град /дори без посещение на лекар, казват/ и ще ти бъдат доставяни лекарства много по-умно.

Инфаркти и при учениците в училищата ....втори случай в рамките на месец- два

Това ще е от 5G мрежата - само от нея ще е! Нищо че я няма още... Така се раждат слуховете...

аха, няма достатъчно изследвания и за съществуващото в момента вълново замърсяване. Може да не подлежи на надлежно документиране, ако ефектът е много бавен и се прявава само при някои хора напрактика няма как да се приведад научни доказателства за влиянието! А е факт, че хората сме различни! Доказано има хора, които се влияят много силно от вълново и шумово замърсяване...

ще раздават и хубави противогази със стаьолени шапки...

0

Прост, неук, страхлив, назадничав и невъзприемчив - това е българинът. А тая статия "а ла Ръша Тудей" дира са си я извадили от отверстието.

Сорос ти е виновен че изкривяваш фактите

:) Когато човек няма реални аргументи - обижда. Доста плитко мислене. Изследвания върху влиянието на вълните има и те накратко казват, че вълни с подобна честота са вредни! За сега доказано върху ретината на очите и епителните клетки на кожата. Със сигурност имат влияние върху сърцето и психиката, но не се знае точно какво. Не напразно 170 учени са казали да се спре...ама парите винаги заглушават гласа на разума. Скоро всички ще си живеем в микровълновата фурна без предпазни екрани. :) Напредничавият...обикновено койно най-много лае, най-добре усеща ефкта на това, което е защитавал. Честито!

Добре си се описал - дебил си.

КОЙ ТА ПИТА БЕ???

Парите,свръх печалбите,дивия материализъм,борбата за власт и пари,полезни изкопаеми,свръх добив,това ще докара краха по близо от всякога! Всичко това е безумна алчност! На къде тръгна този свят,заради материализма дори хората забравиха да се обичат по между си! Ако нямаш,си никой,такъв свят създадохме! Хората вече се женят по интереси,не по любов!

Масови референдуми и протести да се провеждат срещу тази 5G мрежа! За политиците са важни икономиката и парите,а не хората,те явно служат на Рогатия! Превръщат обществото в диви материалисти! Къде отиде духовното у човека,дори къде отиде човешкото,няма го! цял свят се е впрегнал да изкарва пари и да купува материални дудуци,които дори не му трябват,а корпорации и работодатели гледат да правят все по големи печалби,пари да се леят,да се увеличават нон стоп печалбите,свръх печалби и свръх добив,нищо, че се съсипва така планетата и по този начин човечеството върви към гибел! Дано хората се усетят по скоро и да започнат да променят света!

хмм, абе нещо ми подсказва, че всяко чудо е за 3 дни. Как хем хората ще протестират срещу мобилните мрежи, но в същото време ще се избият да си купуват най-новите телефони с 5,6 и повече G.

физически няма да могат да отидат да си купят квото и да е....първо ще получават лекарства после и това ще секнат

Какви са тези милиметрични вълни, да не са милиметрови ?

Според вас защо за 30 г ракът по хората стана като хремата? Масово всички видове рак! Не е от храната. Клетките се израждат от облъчване с вълни. А вълнитр стават все повече. Ефира е пренаситен и замърсен, в момета те облъчват от космоса с хиляди сателити буквално, 1000 тв канала, 20 местни и още толкова радиостанции, в населените места хиляди модеми уай нфай

Викаш а химията в храните ГМОто което още не се знае какво предизвиква, химикалите с който пръскат плодовете за да изглеждат по дълго време свежи. Нямат нищо общо????? всичко е от сателитите????

А тебе слънце огрява ли те? Че то е източник на всички видове вълни, дори йонизиращи - тези които са опасни. В мощности пъти по-големи от тези на антените. А интересно, че човечеството се е развило под неговото облъчване. Както написаха и в статията няма нищо доказано още, че електромагнитните вълни в тези енергии, които се излъчват са вредни. Всичко друго е една истерия.

0

Рак винаги е имало, още от дълбока древност, просто тогава не са разбирали защо хората са умирали на по 30. Аман от "учени" в коментарите..

Хубаво е, че се появяват малко публикации и на темата за вредата от 5G. То е ясно, че платеният PR обяснява колко огромни възможности се отварят, пък умни градове, умни къщи, умни коли, много бизнес.. но много рядко се говори за вредата за хората, пчелите и други организми. За мен водещо трябва да е здравето на хората а не умният град или дом..

Инженерът, разработвал тия безжични системи от сан Франциско, развива електромагнитна свръх сензитивност и не може да си намери място където да живее вече, камо ли да ползва тия "умни' услуги в дома си

... коли, къщи, градове ... ама все по-прости хора...е то това е целта - Машината и ЕнтЕлекта "да решава" , а Човекът в един момент просто ще изчезне! Който влачи света в тази посока е наиста луд! Първите 3 технологични революции на човечеството са били В ПОМОЩ на човека, НО те НЕ го изместваха! Докато сега, тази 4-а революция е коренно различна, защото тя ЩЕ ЗАМЕСТИ човека ... и то ще стане "излишен"! Това е огромната разлика на революциите до компютъра включително и предстоящата "революция" (а това е дефакто регрес) на Изкуственият ЕнтЕлект !

Deus Vult

Същата работа беше и с 4G и мобилната мрежа. Говориха как изпичат мозъка и не знам си кво си...

Мозък, сърце , мускули....да те ударят и 30Ghz електромагнитна радиация ще се парализираш и ще изключиш като тока при електромагнитна буря, първо тея системи, а след това и всички функции в тялото, които зависят от тях ....ендокринна, имунна ....самата кожа и потните жлези, слуховите нерви....да си чувал за ,, voltage dependant ion channel s в клетките. ..не си, не се изказвай тогава бе, идиот

Този "voltage dependant ion channel" при какви стойности на В и Н се "активира"/"деактивира"? Щото знам какви са мощностите на излъчване та да видя какво ни чака...

0

Значи, гледам тук как някакви пенсионери кършат китки от ужас, че 5Г ще ги изтреби.. Пичове, мислите ли, че нещо, толково масово като мобилна мрежа, която скоро ще покрива цял свят, не е тествано от стотици институти, организации и световната научна общност, че не са правени практически, теоретични и полеви тестове, че учените от различните държави не комуникират помежду си, обсъждайки рисковете и, че ако има такива, това някак магически може да се скрие? Нали и на тези хора децата ще са подложени на същото? Вие не сте нормални..

тествано ! но нямат време, бързат ... че пирамидата "купи без пари" се срина, и лапачката секна, а е нужна "спешно" да стартира новата лапачка - на блокчейна и базата данни... ама тя без "бърза скорост" не може да тръгне. Това им езора на тях - лапачката на чужда енергия , да не секва!

повечето тестове как електро-магнитните вълни влияят на живите организми са общо-взето военни разработки, следователно засекретени. Факт е обаче, че човек поема повече електромагнитна енергия не от антените по улиците, а от антената на мобилният апарат дето е винаги с него... Ама това е толкова неинтуитивно, че никой не си прави труда да го обяснява на народа.

6G ще е направо щепсел в "дивия" и с прът към кабел, като при тролеите.

0

Очакваш ли го с нетърпение?

Анализа трябва да е явно по-задълбочен и да включва и животни и насекоми и растения. На всички е известно, че биосферата е навързана верига и че не сме на върха. Всичко що е под нас и се клати ни застрашава почти непредсказуемо.

*има едно "не" в повече.

че "веригата" има "връх"? Теб те изяждат червеите ...веригата се ЗАТВАРЯ! На теб ти се иска да има връх, ама тогава нищо нямаше да съществува!

Изключително нестабилни и скъпи. Може само един комар или треперене на въздуха да попречат на сигнала.

5g мрежите са опасни за живота. Не ами смъртоносни.

Бърза справка в интернет показва, че горната честота на 5G е около 24GHz(24X10^9) и енергията е 1X10^-4 eV. Трябва да се отбележи, че 5G е нейонизираща радиация (не се натрупва). Напр. рентгеновите лъчи са йонизираща радиация (натрупва се). За справка видимия спектър на светлината има енергия 1X10^-3 eV. UVB светлината за която се знае, че причинява рак, прекъсва ДНК веригата, е в диапазон около 1PHz (1X10^15) и има енергия около 4eV. Твърди се че 5G е безвредна защото е нейонизираща и енергията и е по-малка от типичната енергия на електроните в човешкото тяло - от 1eV до 10eV

И изчети всички научно- експериментални статии с клетки и животни и електромагнитна микровълнова радиация да виш дали няма увреждания на ДНК или пукат от мутации и рак опитните животни....тъпак, не се изказвай като не си изчел научната литература....много ви знае тъпата кратуна йонизиращо и нейонизиращо кво е

човека явно е чел книги, макар и още малко да бърка честота на ЕМ вълните и енергия.

300 GHz излъчватели и то през няколко крачки и то на три мобилни оператори 300 х3 600 GHz .....ще падате като круши в конвулсии от инфаркти инсулти автоимунни заболявания и рак....и не само вие но и животните кучета котки птици.......честотите вече се чуват и с просто ухо ,за да не може и да спите, а да пукнете по- бързо след като ни напълниха отгоре с барии алуминий и стронции

Още един за шапка от алуминиево фолио!

Братле, ти сигурно като си падал, си ударил зле главата

"Колега", тея гигахерци за нищо ги нямате бе! Прочее 300 х3 прави 900!

още "по- полезно" за здравето ни, посмалил съм в бързината "ползите" от микровълновата радиация...да ме извинят мобилните оператори, те така се грижат за нас

Шапки от домакинско алуминиево фолио и нямате проблеми! :))))))

Тръмп препоръча на Европа да не развива китайска 5G мрежа

... и да изчака докато САЩ предложи американски вариант на мрежата

Китайският гигахерц - най-мирният гигахерц!!!!

Китай изпреварва САЩ в технологиите и трябва да се ,,сдържа". Тръмп го каза официално

Ако 5G мрежата се предлагаше от САЩ, нямаше да е опсна. Но щом се предлага от Китай е крайно опасна и даже смъртоносна за Злия дух

Ако тази мрежа се предлагаше от САЩ щеше да е полезна и здравословна

0

Помните ли митовете, че микровълновите печки са опасни? Пълна глупост. Че рутърите са опасни? Пак се оказа пълна глупост. Сега "врагът" е 5G. А познайте какво ще се окаже.

Не са митове, а реалност. Това, че ТИ не вярваш не променя нищо.

0

Не е до вярване, а до наука, урко

опасни печкита с микровълни? Не си ли усещал, че нещо сготвено там вътре, хич не е "сготвено" и няма никакъв вкус, в сравнение със същото, сготвено на котлон и на бавен огън!

0

Е па да - че не ти е вкусно е неоспоримо доказателство, че са опасни. Божеее..

Извинете бихте ли ми дали рецепта за нещо което готвите в микровълновата. освен пуканки разбира се.

микровълновата не е за готвене, а за притопляне на сготвени неща.

Соросче, ти що не си сложиш рутера до спалнята, да видим да ли е здравословен? Аа, чакай - ти явно вече си го сложил, ясно. П.П. - като използваш думата "наука" за довод, не значи че това е наука, разбираш а? А? Дебил.

Опасно е защото американците много изостанаха от 5 джи мрежата затова е толкова опасно. П.П. И Монако е мноооооого ама многоооо бедна държава. Затова тя е първата изцяло покрита с 5джи.

примерът е неуместен защото като застанеш на единият край на Монако и викнеш по-силно не ти трябва мобилен телефон.

Защо да е неуместен защото имат само две клетки на цялата площ(нали всяка една клетка покрива определена площ) или защото там има бедно хора(понеже дават за пример Швейцария)

Някокнсъмнява ли се в интелекта на кмета на брюксел или Швейцария? Тогава защо там 5Г е забранена а умнуте, но беди, болни и умиращи българи го въвеждат? За тъпата партиина субсидия имаше референдум, а за здравето не!

0

Съмнявам се в твоя интелект, защото такива "забрани" няма

Все повече доказваш, че точно при теб липсва интелект. С всеки коментар го правиш.

Доле един дрогар предлага да си увиете главата с фолио! Ха така дрогаре! Увийте главите добре с алумин-фолио, да не ви облъчват вълните мозъчетата, а и вашите мозъчни вълни да не облъчват другите, за да не им предизвикате рак със силните си мозъчни вълни от интензивната ви мозъчна дейност!!! Дрогаре, предпазете себе си, предпазете и другите - нарупете шапка от алуминско фолио!!! СЕГА!

Едно време кат донесли доматите от Хамериката в Хевропата, не ги ядяли, а ги гледали за декорация, че ги било страх хората да не се отровят! Сега българинът без домат не сяда. Ха ли без шопска ракията му ще приседне и ще се задави!

Дрогаре, облъчването с простотия, невежество и бузлуджански болшевизъм е многократно по-вредно от там разни радиовълни и космически лъчения, че водят до духовна и матриална нищета!!!

Вече несъмнено доказваш колко си прост.

"въжделената мечта" За кого е тая мечта, бе тъпи журналя? Аман от зомбиране със заглавия!!!!!

0

Помня времето, когато и за безжичните рутъри се говореше същото, но сега ви излъчват по 24 часа до главите и май няма умрели, а?

Познавам едни дето ни рутъри ни нищо не си слагат, за да не се облъчват и от година на година все по-изкукуригали и неадекватни започват да звучат. Комай липсата на облъчване води до оглупяване, ми се чини на мене!

Ко ми слагате минуси! Тия са ми близки приятели, че ми е мъчно като ги гледам, как се развиват.

И двамата сте или платени или природни идиоти. Кое от двете не ме интересува.

0

Плащат ми директно от китайското посолство

И един Мормот завива шоколада в станиол !!!!

5G ще помогне за "България без българите" - някой ще носи ли отговорност за допълнителното облъчване и смърт?

"Еволюирай или умри!" - Е това е първата Божа заповед, за която аврамовите религии мълчат!

Чакаме новата Грета Тунберг да прочете тази статия и да поведе битката срещу 5G. Само в статията са пропуснали да кажат за интензитета на вълните. Ако той е стандартизиран и не е висок, къде е проблема с 5G ?

ще поведе борба не срещу, а ЗА 5Г! Как иначе ще прокара "зеленото" ч,довище, което ще принуди хорана да НЕ ядат месо и млако, в резултат на което ще умрат...

Бат Благо, ако знаеш само, какви безмислици си ги написал :)

И как ще си управлявам пералнята в дома като тия вълни не минават през стени? Изобщо как мислят да покрият дори улиците в голям град докато се возиш в автомобил ,където има хиляди километри пътища, а на всеки 100 метра трябва антена.

как да не минават през стени, бе малоумник!!!

”Автономни автомобили, дистанционни хирургически операции, пренасяне на видеоизображения със скоростта на светлината, интелигентни градове... Всички тези фантазии ще станат възможни, благодарение на 5G мрежата” Глупости на търкалета: ще гледаме порно, ще скролваме Фейсбук и ще цъкаме на реклами 100 пъти по бързо. Това е все така от началото на мобилния нет... 3g, 4g, 5g...

5G мрежата е опасна! За пръв път са я инсталирали повремето на динозаврите и тя е довела до изчезването им преди 65 милиона години! Това е факт, който всички алчни капиталистически археолози и палеентолози крият! Има много истински доказателства, че при динозаврите е имало развита цивилизация, която изведнъж е изчезнала и динозаврите са измрели вследствие на въвеждане на 5G мобилна мрежа!

Тъп си и не ти се получава иронията, къде ви намират все такива платени идиоти?????

Капитализма няма контрол и граници, а народа става все по-дебилен.

Ти си доказателство за дебилизма на народа!

И как ще стане висока скорост. И сега с интернет от А1 дали оптичен или мобилен, към България върви горе долу добре, но като закачиш някой тежък сайт в Китай или в САЩ и връзката става едва едва крета. Та каквато и да е мобилната мрежа ако не си оправят трасетата нищо няма да се промени освен цената за мобилния интернет.

През 100 метра ще слагат антени, излъчващи електромагнитни вълни с честота 50 пъти по-голяма от тази за 4G мрежата !?

много ! А щом се кланят в разни ритуали, обряди , вЕрвания, кабали, хороскопи и прочие ментални конструкции, са тотални кукнделници!

Не може някакви тъпанари от Брюксел да решават съдбата на цяла Европа ! Щом не е ясно как ще се отрази 5G мрежата върху здравето ни, не може да бъде въвеждана ‘

Може да не са тъпанари, а да са заложници...

Ходете си с фолио на главата. Повече вълни излъчва човешкия мозък от колкото ще се усещат новите вълни. Ако спиш до някой си облъчен повече от колкото от антените.

на капитализма е не самият капитализъм, а че той няма мяра, т.е. няма горна граница на експлоатацията и издевателството над Човека! Сега "капитала" заслепен от идеята (дали ще се осъществи - него не го вълнува, важното е за него, че има Идея, като да го движи, може и да е ментална фикс-идея) за "нови продажби" на нови никому ненужни практически джаджи, е готов да рискува със здравето на тези, на които иска да продава джаджите и респективно да ги контролира чрез тях! Това е чиста лудост! Има много, много хора, може би 50%, които са още на 3Г, че и на 2Г (т.е. ползват телефона само за прост разговор и смс) и на тях това 5Г им е през оная работа. А има хора, които са сигурно и без никакво Г (в Африка например). За какво ти е "умен" хладилик или печка ... а да не говорим "умна тоалетна"?! Ти толкова ли си изпростал, че да имаш нужда от кенеф, който да ти казва, че е време да сереш, или, че тоалетната хартия не е 3 пласта , а е 2 пластова рециклирана от 99 ст ролката? Предстои тотален ДЕБИЛИЗЪМ на Човека! И всичко това идва от еврейско-масонската секта на "Безсмъртието" и "Вечният живот на Изида и фараоните"! Тотални откачалници!

Гарвани вършат същата работа...

дано и наште дебили вденат нещо от това бедствие но като гледам нено димов как лъже за въздуха в париж него изобщо не го е грижа за хоратъ а само изпълнява политически поръчки

За да я има България и да расте. трябва тия Турско- негърски фирми - ЕМтел, ВИиваком, да бягат към Турция. Тия фирми РАЗБОЛЯВАТ цяла БЪлгария с РАК и Левкемия. Като убият в тъмното, някой шеф на тия фирми, ВИНАГИ е добре за България. Хем взимат пари, хем се отърваваме от Башибозуците..А, акто запалят офисите на тая фирма в някой град, се отървава целия град от башибозуците..

е много по-смъртоносен от класическия фашизъм, болшевизма и нацизма взети заедно ! Този път и слугите си заминават - но това дали е достатъчна утеха - масово самоубийство в Човечарника

Към днешна дата, археолозите и историците вадят хиротези, че не им стигат другите проблеми на римляните, ами масово са се подложили на отравяне с тежки метали покрай аквадуктите, гримовете и подрпавките. След векове кой знае за нас какво ще открият, въпреки, че ще стане като във вица, дето американски археолози открили остатъци от меден кабел във Вашингтон и заключили, че през 18-ти век там е имало телефони, пък еврейските археолози нищо не открили в Йерусалим и заключили, че по това време там е имало GSM-и.

И 5 Г то ще ни пече мозъците и на нас и на нашите деца.

На тебе мозъка ти е изпечен с руска простотия! 5G-то най-много да ти го свари!

Щерев стига вече усмири се малко !

На статията слагам плюс. Препоръчвам на редакторите да включат още един информационен раздел, където редовно да се поместват статии по темата "5G за и против". Интересно е да се проучи кой и защо има сметка от лихорадъчното разгръщане на още една електромагнитна мрежа, щото не ни стигат другите 3 действащи. Има и други въпроси за разглеждане: Колко ще струва разгръщането и, дали наистина имаме толкова крещяща нужда от по-нататъшно информационно насищане, какъв енергиен ресурс ще поглъща, ерго, климатичен отпечатък и пр.

Естествено, че имаме нужда от обмен на повече информация! Иначе как ще се появи следващият TikTok и прочее фундаментални и значими за човечеството платформи? Възможността всички да се правим на идиоти в реално време ще отвори вратите ЕС да си увеличи рязко БВП чрез внедряване на тъпизми и олигофрении. Сега всичко е в Инстаграм, ТикТок и прочее неевропесйки дебилизми и изоставаме в съревнованието. Това ни е шансът сега да дръпнем напред. Мен ако ме питаш, на база показаното до момента има рязка нужда от сваляне на честотните ленти и броя на каналите по телевицията, защото ефектът се усеща навсякъде около нас и то без да влияе пряко на физическото здраве, а на психическото. То естествено влияе и на физическото, но през ръка - уринотерапии, чалъми, лекуващи рак и селфита под контактната мрежа на средно напрежение...

5G телефоните ще бъдат много скъпи и затова тази мрежа няма да има успех в България.

Не се косете! В Китай има над милиард лабораторни мишки. Докато нещата в Б-я станат актуални отдавна ще е ясно какво да очакваме.

От Китай данни няма да получиш. Там всичко е под похлупак.