17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На хора, които пишат как хората щели "да свалят филми за секунди", трябва да им забранят да пишат (превеждат?!?) статии в този раздел... :)

А какво ли ще е като се появи 6G ???!

ще се извършва на няколко основни органа още при раждането....заедно с обрязването.

А бе, хора, нали ако управлявате "умната" си къща през интернет, това означава, да ви следят и побъркват непрекъснато!

Светът неизбежно отива в посока "свят без тайни", без тайни за никого. Не е толкова зле, идва краят на лъжите, измамите и подобни.

Напротив, идва цунами от "лъжи, измами и подобни"! Организираната политическа престъпност ще се развихри като никога.

Едното не изключва другото, това "цунами" е просто препъване по пътя. За масовата публика е трудно да види това, което казвам по-горе но то е очевидно от доста години.

Като не искаш да те следят , не си правиш умна къща и даже не ползваш интернет и си по-спокоен

Не става. Трябва да си в мрежата на 100%. Виж в БГ как е - ПИК, онлайн банкиране и т.н. По-евтино е да си в мрежата. Сравни такси, нерви,време и т.н.

Какво 5G, какви 5 лева? Четвъртото "поколение" стана възможно заради увеличаване на броя на каналите, т.те е чисто екстензивно. А и на кой му дреме дали ще изтегли филм за 5 минути, вместо за една, при положение че и цената ще нарасне?

И с колко ти скочи цената от 3G на 4G ? Аз за същите пари сега получавам 12 000 мв , при 2000 на 3G .

По какво си инженер? По винкели?

Ако е инженер, щеше поне да знае как се изписва думата... ;-)

Социалните мрежи ще станат задължителни. През тях ще пазаруваш, работиш, През тях ще ти се определя Профилът ти от изкуствен интелект и той ще ти дава достъп до услуги, финанси, работа, забавления. Един коментар от категорията антисемитизъм-антипедерастизъм-антиолигархизъм няма да се трие от дежурните модератори а Изкуствения интелект ще ти забранява достъп до основни житейски потребности - храна, вода, социални контакти, възнаграждение за положен труд. Борбата е кой да е с правата да контролира и изкуствения интелект и оттам мрежите. Т.е. да е Глобален полицай.

Да, цялата банда руски тролове хрантутени за да сеят омраза не я чака нищо добро. Светът ще е по-добър.

Ами хората опитват с факти да неутрализират цереушката тролеферма просто защото ги е страх БГ да не остане под американска окупация, кой свестен човек би го искал. Аз лично се ограничавам с това да натикам соросоидните слуги славословещи господаря си по дупките им, тебе те намирам безвреден.

Под статии за Русия има по няколкостоин коментара.Там реднеците от този форум са изключително компетентни. Разбират ги нещата. Тук - в тази статия - няма нито един коментар, защото нито един от Фейсбук-тъпанарите не разбира за какво иде реч :)

Това е защото знаем , че не знаете какво е това 4G и 5G ! Червените рубладжии знаят само съкращенията КПСС, БСП , АОНСУ и т.н.

Твоите глупости, те характеризират точно като възпитаник на последното.

Почти всички коментари са на давещите се от злоба умствено изостанали пиндостански слуги, какво очакваш.