17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ромче. Биткоина милионер.

Къв е извода ?! Оставяйте децата си по 24ч. в Ютуб за да станат милионери....или дебили...

Суета на суетите, всичко е суета.

долните гледачи на порно в нета, се пукат от завист докато са на помощи или минимална заплата

Майка му има мега-противен писклив глас

Аз гледам порно, нито съм на помощи, нито на минимална. Даже доста добре се оправям.

Тия МИЛИОНИ играчки БЕЗПЛАТНИ ли са или са дар от някого. 1000 гледания са около 1 долар, може и по-малко. За да направи 22 милиона долара годишно трябва да има най-малко 22 милиарда посещения годишно и в същото време да гледат рекламите на Тюба. Тия от YouTube си направиха реклама. Имайте в предвид, че накоро си промениха политиката, с което направиха още по-трудно да вземеш пари от там.

Глупости на търкалета, прав си!

Браво ! Типичен пример как хора с идеи и амбиция могат да станат милионери от нищо . Е , по-лесно е да се плюе по тях от неуспели в нищо неудачници , но такъв е живота за съжаление .

Поредното доказателство колко е сбъркан света в който живеем. Те и некви дето се тъпчат с храни преди уебкамерите също правят доста добри пари. А тоя малкия само да има късмета да каже след няколко години нещо против евреите или нещо друго, което тогава ще обиди доста хора. Както става днес за неща, които допреди години са били най-обикновенни шеги, днес са смъртни обиди. Както прави големите пари и има много почитатели, така ще се гътне в гробището на онлайн селебрита.

За индийци ли говорим?Това си е чиста съвременна експлоатация на детски труд,под прикритието на раклама !You tube трябва да се замислят,че това,което остана от т.н. морал на днешното общество,има все пак граници! Да,тъжно е всичко това под формата на усмихнати лица и общоприет фалш !Да си кажем добре дошли във времето на променените ценности! жалко!!!!

така както го гледам може да купи и продаде и родителите си - да им е честито.

семейно управляваният канал ...... по тая логика и на елена йончева детето е изкарало доста мангизи миналата година!

Мисля, че са филипинци.

си много прост!

... са ти сложили повече минуси, отколкото плюсове показва, че си абсолютно прав.

По добре се радвайте на възможностите които предоставя света днес - ще доиде и вашето време. Всичко се развива с бясна скорост...

Така, в Африка, аи не само там- деца мрът като мухи от глад и мизерия, тук ни представяте благата вест , че едно дете с 'ревюта' на играчки/ несъмнено смислено и глобално значимо мероприятие/ е изкарало 22 милиона за година , поради фактори от типа на: абстрактно-немилимо-безумни простотии ... Та така...да е живо и здраво детето и да е щастливо му желая от сърце, то няма общо с целия цирк, пионка е .... но нещата не са нормални, не са дори бегло смислени , и съвсем не са редни .... според мен няма да свърши добре цялата тая организирана простотия за залъгване на масите ...

Възможностите са само фиктивни, 'на ужким' , ти дали се възползва и забогатя / процъфтя от тия възможности или само се надяваш , като всички нас ?

детето генерира продажби на играчки чрез реклама с което създава нови производства и работа за много хора

Да се надяваш да ти падне от небето без дори да се опиташ да направиш нещо ....

сега е на 7 години, а догодина като навърши 8 годинки с нови 22 млн +, и може да направи Бойко Борисов "великия" премиер, своя Марионетка, или улична канджа и да управлява задкулистно Република България....както сега Ердоган прави.....

Парите не са всичко, виж честта е друго нещо ;)

И Bitcoin ми предлагаше възможности, но всичко остана само в сферата на виртуалните възможности!

В някаква заблуда си! Ако от нищо можеше да станеш милионер, тогава всички щяхме да сме даже милиардери! Все пак факт е, че ако не си англоговорящ не можеш да постигнеш такива приходи, всъщност може... ако говориш на руски или китайски...

Правил съм пари от реклами в апп сторс - така че има си полза от всичко - проблема е че се усеща твърде бавно от повечето хора, но ако гледате статистиките глобално доходите се увеличават и хората имат все повече и повече възможности да правят бизнес

Те и гледачите в тубата се пукат от завист, понеже не правят пари, пък от порно от хъба ти плащат по 43$ за 1000 гледания, от Тубата 1$ за 1000 Та не знам от коя гледна точка пишеш това?

Ако става въпрос съм правил пари като freelancer от бившия odesk, сегашния upwork, човек ако иска да работи, винаги има варианти... пък там има и хора, които правят и над 200$ за час, но все пак, ако си freelancer трябва да работиш ;)

е да все още трябва да се работи :) не са чак толкова много дето удрят някакъв джакпот. с труд и добре обмислени инвестиции и идеи -става - а преди никак не ставаше!

Милиарди идиоти висят в тубата, вероятността да станеш милионер там е същата както от лотарията, но кой не би искал да е инфлуенсър, да рекламира играчки, видео игри, бельо и какво ли не още, вместо да изучава математика и точни науки. Не, това е работа на младите китайци и индийци, докато белите държави искат да се занимават с продажби и Пи Ар и да вкарат мигранти да бачкат. В краткосрочен план това е изгодно, в дългосрочен е катастрофа.

Да, значи не само аз съм го забелязала! Противно писклив глас!

И като съм добър в математика и физика та какво от това? Човек не може да бъде щастлив ако е добър експерт - по-вероятно е да бъде неудвлетворен, защото за разлика от тъпаците има критерии и вероятно няма да е доволен от крайния продукт...Отделно от това инженерите никой не ги уважава - не ги дават по телевизия, не пишат за тях в интернет. Те са пълни анонимници от които се очаква да бъдат доволни от това, че някой им е дал възможност да работят. Прави са децата да иската да станат като Раъйн , а не да се забият в точни науки. Друг е въпросът, че все пак трябва нещо и да се яде, но по-добре е да станеш международен шофьор, отколкото инженер.

Това момченце почти всеки го знае. Синът ми му е фен и си го гледа от време на време. В последно време се наблюдава рязко увеличаване на имитаторите му. Комично е да срещниеш измежду този род клипчета някой чичка с космати ръце, който се опитва нескопосано да си играе с някакви играчки. Амбиция за печалба, какво да правиш.... Но не се отдава не всеки.

Аз виждам дете експлоатирано от родителите си и корпорациите!

и най-гениалният продажник (Steve Jobs) има нужда от някой "прост" инженер като The WOZ.

Страшни идеи, бясна амбиция! Работата е там, че точно със същото се занимават още бая народ в тубата, дори преди тоя, но не изкарват милиони.