78.9% от българите с достъп до интернет вкъщи

Най-много браузват в Югозапада, а най-малко - в Северозапада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко живо се е чипирало, те за 5G и ваксината са тръгнали да се притесняват! А преди 30 години с чип бяхме малцина. Сега сульо и пульо!

Всеки трети (31.4 на сто) има притеснения, че действията му в интернет се записват с цел показване на съобразени с интересите реклами, --- 100% от действията се записват и то не само с цел "реклама" но най-вече с цел следене , анализ и създаване на психо-профхил. може да се избегнат само рекламите, чрез блокаторите на реклами в браузера , но това е само за компютрите. при телефоните - рекламите си вървят и това е направо подлудява!

Че останалите към 70% са вече зомбирани и вЕрват, че няма Биг Брадър!

8.7 на сто от хората използват софтуер за ограничаване на възможността за проследяване на дейността им в интернет. ---- безсмислено , особено ако си плащат за това ! къде ще се скрият ? чрез впн ли ? хе хе ... а сърварите на впн-а ккаво правят ?! точно това, от което бягат, че дажи и по-добре, защото сам отиваш директно в мястото за анализ и следене! няма скриване реално! единствено ако се опита впн във впн-а, тогава първият впн те вижда от къде идваш, но не знае къде отиваш, а втория не вижда от къде идваш, но знае къде отиваш! пак могат да те изчислят кой си, но е поо-трудно!

как го изчислиха, да кажат. бас ловя, че е извадково проучване. И поръчково - видиш ли колко сме добре. Да ама не. Нека минат по селата и малките градчета да видят колко хора имат интернет

Благодарение на неуморния труд на малки фирмички за доставка на интернет и тяхната не регулация.

Преди 30 години все още имахме психиатрии.... Сега имаме алуминиево фолио. По темата- ако под 80 % имат интернет това значи, че 1 200 000 хиляди българи не го ползват. Ако от тях само 10 % са деца- това са 120 000 българчета, които в момента не могат да учат. Очаква ни " светло" бъдеще.

Живея в София, но имам имот в малко градче в Северна България. Интернета в провинцията ми е с оптика до дома. В София засега е по мед.

Хомо интернетикус постепенно измести хомо телевизикус. Дали ще има време за още една еволюционна стъпка?

т.е. циганчета или поне ромчета. Имаше една ромка от село, която не излиза много надалеч от селото си, защото ще се изгуби, не знае какво пише по табелките.

и с малко тъпотии от КРС :). Но пък могат във всеки един момент да снесат информация на телекомите в кое село колко абоната имаш и на каква цена ;)

Потвърждавам. Имам интернет в Русе и на село в област Русе. Оптиката на село влиза в къщата ми и е с по-голяма скорост отколкото в града.

за телеком операторите. Я сега едно планче 2 години плюс таблет. И готово - две години ти капе таксата и последната можеш да си я увеличаваш колкото си искаш. БоНбон.

Който иска да учи - намира начини. Който не иска да учи - намира оправдание.

така ще става поради укропняване на доставчиците, а и поддръжката ще става все по-зле

Резултата е предимно увеличаване на тъпите коментари.

Е и?