Коментари - Китайски учени създадоха ГМО маймуни аутисти | IT.dir.bg
назад

Китайски учени създадоха ГМО маймуни аутисти

Китайски учени създадоха генномодифицирани маймуни аутисти, добавяйки гена свързан с това отклонение.

Обратно в новината

Коментари - Китайски учени създадоха ГМО маймуни аутисти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам да дарим на китайските учени 240 маймуни, да ги ползват за научни експерименти :)

и за какво са им?

Учените открили и доказали на практика ген на аутизма. У нас една бройка свръхинтелигентни майки почти доказаха , че причина за аутизма са детските ваксини. И ний сме дали нещо на света. Само че засега той не го иска.

Бастуне, що не ходиш да си сложиш една ваксина? Ако може против тъпотия! :)

reotan

Последната ваксина, която ми е сложена е против тетанус. Какво мислиш по въпроса за тази ваксина? За тъпотия не знам да има разработена. Иначе огромен брой проблеми биха се решили много лесно.

Кратка справка където трябва показва пълната несъстоятелност на такива като теб. Със здраве.

Тия китайци са се пообъркали. Аутизма е следствие на ген, ама защото този ген прави отделянето на живака по-трудно и това води до натрупване на такъв в организма. Вече 99% е сигурно, че чрез лечение с живакоизвличащи вещества аутизма се лекува напълно. Така че тази генна модификация е безислен труд.

Предполагам, че няма да е проблем да посочиш източника на тази информация в научна публикация...

Потърси. Тук линкове не могат да се дадат. Но ето примрерно: Аутистите при хелиране отделят повишени количества живак. Има много аутистични деца, които не показват никакъв признак за наличие на живак след тестване. Това е така, не защото тези деца не са живачно интоксикирани, а защото повечето от тях са с изключително висока концентрация на живак. Те са от така наречените не отделящи случаи. Не отделящ е този случай, който дори и след използването на хелиращ агент,( особено при типично тестване) не е в състояние да отдели какъвто и да е живак. Болшинството от аутистичните деца са точно такива, те обикновенно имат някои генетични затруднения в техните детоксикиращи вериги. Тези затруднения се задълбочават при всяко последващо приемане на живак от организма, като акумулираното количество живак, буквално блокира точно тези вериги и задълбочава проблема с натравянето. На този феномен едва наскоро бе отделено необходимото и задълбочено изследване и внимание. За съжаление на много аутистични деца след един-единствен тест, не успял да покаже реално отделяне на живак, прибързано и дори погрешно е казано, че нямат проблем с живака. На практика това са точно децата, които имат най-голям проблем с огромното количество на живак в организма си. Едва след няколко месеца хелиране, би могло да се очаква реалното отделяне на живак. Както д-р Рашид Бутар(изобретил течната трансдермална формула ТD-DMPS- хелатор, който от година масово се използва при третиране на аутисти ) отбелязва в неотдавнашното си изследване: На практика никой от изследвани пациенти, не показа някакво поддаващо се на оценка, значимо количество живак след първоначалните тестове. За разлика от това обаче, резултатите след започване на хелиращо лечение, показват значително увеличение на нивата на отделяния живак.

В изложението си д-р Бутар, вице-президент на Американския борд за Клинична токсикология на металите, пред комисията на Американския Конгрес от 6 Май 2004 година : Живакът е искрата ,предизвикваща пожара от аутизъм както и Алцхаймер. Аутизмът е резултат от от висока живачна интоксикация в ранна детска възраст, докато Алцхаймер е хронично акумулирано живачно въздействие в продължение на дълги години. Могат да бъдат третирани всички огнища но докато не бъде премахната искрата ще има минимална надежда за пълно възстановяване. Но когато процеса на прочистване на организма от живака е задействан, уврежданията се лимитират и пълното възстановяване става възможно.

Novae

Взели са заболели ДНК клетки от нашите маймуни, алея Позитано, дърво номер 20.

А маймуни-атакисти, кога?

Те са вече отдавна наличи у нас. Няма що да се хабят, като няма да са първи. Вече и китайците не щат само да копират.

това е чудовищно -тези трябва да се осъдят на доживотен затвор -не може да създаваш умишлено нещастни и болни същедтва от тип маймуни и бозайници

описанието на тия маймуни ми напомня на българския народ - много жестове и крясъци, изолация, слабоумие. Лечението сами си го избираме по време на избори. Резултата - засилване на симптомите. Прогноза - летален край.

Безсмислени опити като този трябва да бъдат забранени, а нарушителите екзекутирани! В противен случай природата скоро ще екзекутира цялото човечество, както се е случвало и друг път ( ама ние си мислим, че историята започва от нас ....)

Ама като го заболи детенцето коремчето тичаш веднага при доктора да го погледне, нали? Е, ако преди години не се е правило наука сега доктора щеше да гадае като хвърля боб, а не решава за апендицит, колит, простуда или нещо друго.

Нали досега сме решавали тези проблеми без ГМО. Много си прост, коментар номер 1, ГМО и изкуственият интелект ще ни изядат главата

Първо трябва да има вакуум, за да хвърли боба ;)

99% от видовете живяли на земята са изчезнали. Ще дойде и нашият ред, каквото и да правим. Ама поне да не го ускоряваме :)

А пък нас отдавна ни правят на маймуни!