Коментари - Изненада: Samsung изпревари Apple в САЩ | IT.dir.bg
назад

Изненада: Samsung изпревари Apple в САЩ

Samsung неочаквано изпревари Apple по продажби на смартфони в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Изненада: Samsung изпревари Apple в САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле краварите по всички фронтове се наакаха

Не съм фен на марките, но да си кажем истината. Самсунг 2 номера на зад има multitarea, а ябълката все още няма.

Вижте снимката на двата модела. Самсунга изглежда несравнно по-добре.

Важното е всеки да си харесва придобивката.

34% дял от пазара в САЩ за Епал, а останалите 2/3 за чужди фирми. И балона Епал започна да изпуска. В световен мащаб 10-13% дял. Скоро и северокорейците ще ги задминат. Ха-Ха-Ха.

Това не е изненада, а неизбежна закономерност! Откакто Стиви Джобс умря и секна пропагандният маркетинг, даже зомбираните фенове на Епъл загряха, че им пробутват евтини некачествени телефончета, бедни на иновации и елементарни функции, но за сметка на това по-скъпи от качествените продукти с Андроид! ФАКТ!

Майор ли си, фатмак ли си, писна ми да слушам подобни глупости?! Абсолютни глупости!

Ми като ти е писнало, натопи си главата във ведрото с вода, с което си подливаш в тоалетната бе, таласъм панелен! Да се успокоиш малко!

Има просто обяснение- цикъла на iPhone 7 завършва, буквално след месец ще има нови модели, а Galaxy S8 излезе преди 3 месеца и в момента е в пика на продажби. Не омаловажавам постижението на Самсунг- адски красив телефон направиха, но мисля, е добре да се погледне на данните и от друга страна, а не просто като статистика ден за ден. По-малко са изненадите така :)

Споко офчици, скоро ще се запукат господарите ви и северна Корея, 2-3 ракетки заради бъг в софтуера ще се отклонят от целта и съвсем случайно ще цопнат върху заводите на самсунг. И готово, пак ще сте на първо място :).

Е, к'во? Яд те е, че тия ракетки няма да ти сцепят дyпapaтa ли?

Най-добрите телефони!!

Може Тръмп да започне война със Северна Корея, а те да отговорят, като с далекобойните оръдия и ракети изравнят със земята Сеул и квартала Самсунг. Това е голямата заплаха и за компанията Самсунг.

Тънката разлика е, че в категорията смартфони на Samsung има S7, S8, но и включват никому неизвестните модели J1, J2, J3, J5, J7, Galaxy Feel, A3, А5, А8, W2017, C7, C9, Z2, On5, On7, On8, On Max, Xcover, Galaxy Wide 2, и един куп разновидности и вариации на тези. Samsung пускат средно 50 модела "смартфони" на година, като в магазините се продават и модели на 1-2 години, т.е. само Samsung имат към 120-150 различни модела в продажба. Повечето от тях са абсолютни боклуци, които вървят подарък с подписване на договор. Като допълним и, че от няколко години дори топ моделите на Samsung вървят с офертата купи един, вземи още един безплатно", на всеки става ясно как точно са го докарали до тези проценти.

Стратегията на Самсунг е брутална - наводняване на пазара + брутална реклама, така че всички останали - с по 5-6 модела телефони да се издавят!

Така е, даже в момента Galaxy s8 и S8 plus се продават с $150 долара намаление по магазините дори без подписване на договор.

То за една празна глава като твоята тези модели може да са неизвестни, какво се чудя и аз.... Едно J5 предлага отлични характеристики на нищожна цена, затова и тези "неизвестни" модели се купуват.

АКЦИИТЕ НА ГЕЙПЪЛ СА В ИНДЕКСА ДОУ ДЖОУНС .. ТАКА ЧЕ АКО ПОЧНАТ ДА ГУБЯТ ПАЗАРЕН ДЯЛ ЩЕ ТРЯБВА А ПОЧВАМЕ ВОЙНА МЕЖДУ КОРЕИТЕ :))

Така... да обобщим... и Samsung и Apple правят боклуци, просто на едните боклуците са по-големи от на другите. Новината тук е, че тъпите американци най-накрая са се усетили чии боклук е по-голям и не го купуват толкова вече...

За много от "разбиращите" тук: Гроздето е кисело, щото е на високо!

Ето един тъп червен чалгар.

Хехе то и фиат имат повече продажби от ройс ама ... По-добро от иФон НЕМА. Апъл и ЦСКА - нумеро уно.

Apple fanboy на хоризонта.

Много интересно сравнение предвид че Ролс Ройс фалира и бе купен от Volkswagen 2003, а Фиат 2014 г погълна Крайслер. да не би да намекваш, Apple скоро ще фалира, а Samsung ще ги купи?

То май и с ЦСКА е така ;)

Я пак - Ролс Ройс чия собственост са?

Тва е щото американците са бедняци и не могат да си позволят Айфон.

Андроид е най-скапаната операционна система в света за телефони, симбиан е много по-добра. Самсунг с андроид е плод на извратен жълт южнокорейски мозък, в комплект с китайско разбиране за техника. Позната има такова техническо изпражнения- всеки инженер повръща като го пипне. Кошмар! А iOS , еееех . Радостта от перфектен хардуер и написан специално за него софтуер. На вас самсуняците, не ви ли пожълтяват пръстите, и да ви се дръпват очите след известно време ползване на китайски боклуци?

Глупак, сега ще ни кажеш, че любимия ти отпадък Гейфон се прави в САЩ?

Мижитурек, iPhone е американска компания, разработчик на хардуер и софтуер - също американски. Сглобката е в Китай, но това не променя горните факти! Самсуняк и подобни са бледо копие на хардуерни производители - те са копировачи на инженерна мисъл, нищо собствено не са измислили, а просто чакат производителите на чипове и камери и влагат в хардуера, каквото излезе по-ново и мощно. А софтуера се държи под ключ от Гугъл - и след 5-тия ъпдейт цялата сбирщина от жълти чипове, платки и компоненти почва да лагва. Такива псевдо-производители оцеляват единствено благодарение на пазара, в който работят - Китай, Индия и околности са около 3 млрд. население. Както и шматките от Европа, които залитат на най-евтиното, убеждавайки себе си какви са тарикати, а онези другите - глупаци. Докато стъпят на пазара предлагаха ултра ниски цени за местното население. Сега един Самсуняк висок клас вече струва колкото Айфоняк. Същото направиха мизерните корейчета с автомобилите. Хюндай Пони навремето беше някакви мизерни пари, само и само да се наместят на пазара. Иди сега да видиш цената на един нов Хюндай- горе долу колкото Фолксваген. И последно - влез в андроид форума и разгледай мненията за флагманите на корейско-китайските недоразумения! Самсуняк S7 Edge е фрашкан с дефекти - лилави линии по екраните, огънати, брикнати и т.н. и най-интересното - Самсуняк България в над 50% от случаите отказва гаранционен ремонт. А мерси!

iPhone number1

Дръпнати, жабари и феансета не мож' направят вдна кола та телефон ли?! Та азиятците ядат все още с клечки и вилица не са хващали!!!!

Ей, айфонъджиите сте като комунисти бре. Трябва да си викате другарю. Ха-ха. Твърдо глави и крайно предани на партията. Много се забавлявам дир.бг яко ви нерви. Първо хуавей ви мина, после ксиаоми, сега самсунг ви мина в САЩ, защо ли не се изненадвам, но пак има Жан да се върне.... И от Искару по-длибоко нЕма. Ха-ха истина или не много се радвам на реакциите на фанатиците. Чаоооо

само за заблудените фенове на Айсиктирите!

А мене ми през оная работа за скъпите боклуци на айшита и самсуншита,телефони за глупаци

Самсунг без Андроид ще фалират точно за една година. Що не си наложат собствената операционна система? Колко от онези, които сега притежавате Самсунг ще си купите пак такъв телефон тогава?

Имат собствена операционна система Tizen но преди 2 години щяха да я пускат но от ГУГЪЛЪ са нъсрахъъъ и предложиха извънредно сътрудничество с самсунг.. сега продават телефон от нисък клас с Tizen в Индия

Точно както и Apple без Foxconn, които им правят единствения хардуер на който да върви боклучавия им софтуер...

И тази седмица старта на серията Актив на самсунг 8, която се смята, че ще бъде най-здравата джаджа за годината от този клас.

IPhone 8 има прогнозна за САЩ цена - около 1000$. За българите разбира се тогава ще е поне 1200-1300$. IPhone 7s и 7s+ е възможно да са на цената на 7 и 7+ Интересно как тогава ще се движи цената на чистите 7 и 7+ Всичко това, ако в последния момент Ейпъл не отложат презентациите за ноември :)

1. пише се Епъл... така е от поне 30-40 години! 2. цената в САЩ е без ДДС, а тук е със... от там и разликата.

До 1-2 години някой от класните китайци ще изпревари и Айфоня и Самсунга. На хората скоро ще им писне да плащат за марка толкова, колкото и за самия телефон. Особено пък за ползващите Андроид

Какво общо има месния пазар със смартфоните, там се търгува с месо, не с електроника.

"месния пазар" - месо ли се продава на този пазар? Може би имате предвид "месТния пазар", господин редактор?

само за проблемите на апъл пишете защо не публикувахте резултатите за последното им тримесечие които бяха много добри!?!?

А ти защо се впрягаш толкова?! Проблема си е в тебе.

"апъл", лол

хората чакат 8мицата бе некадърници

БРЦК

Аха - Ноут 8.

Аз реших, че йотафон или ксиомиту е изпреварило Епъл в САЩ, че така са се развалнували дирниците с тва смешно заглавие! Самсунг е пак зъл соросоиден телефон, дрОграре! Не се радвайте толкоз! Те са от Ю.Корея, не от сев.! МУХАХАХАХАХА

Винаги месеците преди новия Айфон е така! Всички чакат Айфон 8 и спряха да купуват! Направо е неземна изненада! МУХАХАХАХАХА

САЩ загива!