17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хуймивей е фиТКА напълно заслужено. На прицел са другите подобни Ксиоми, Аксиоми и подобни, особено ако пак започнат със шпионирането и плагиатството. Ей го: https://money.bg/business/iphone-se-izkachi-do-1-po-prodazhbi-huawei-e-v-rezhim-na-svobodno-padane.html?utmsource=news.bg&utmmedium=article&utm_campaign=sidebar

Не знам дали на Хуавей им е все тая и дали могат сами, но Хонър им казаха, чао, и сега си бачкат с щатските компании и са си добре. Но важното е, че форумните специалисти познаха, че Тръмп ще спечели втори мандат. Другото е плач на либерали, че Америка се развива добре, нали? :)))

Собственоста на Honor беше прехвърлена на друга компания (отново китайска), за да може да работи без санкции и да купува чипове без ограничения. При Huawei има спад в продажбите, но всички клиенти се прехвърлят при Xiaomi, Realme и Oppo- всичко това са китайски производители, които отчитат страхотни ръстове в последните месеци в Европа! Хубаво е понякога човек да гледа по-далеч от носа си.

Значи тези санкции, показаха колко тръмпя не става за президент и за биснесмен, че и за човек даже не става! Но нека го разясня малко! Та след като забраниш на една такава компания, с възможности, да ти ползва технологиите, ми то тя сама ще си изобрети и намери такива технологии! Хуавей си направи собствени процесори, че и собствена операционна система! Това как да е, но и другите, големи компании, след като видеха какво е дереджето и те започнаха да си правят неща които да ги откъснат от производителите у краварника! И сега какво иде за година две разни големи компании с милиарди клиенти вече не искат да купуват стоки от краварника! Еми мисля, че тръмпя е "гении"!

Гугъл и другите големи техкомпании спечелиха изборите

Сега последно искате ли свободне пазар или не искате? Щото като не го регулираш пазара - така става. Едни монополи се заформят от самосебе си по-възможно най-бързия начин. Да, разбирам ли, че подържаш Покахонтас, че трябва да се разбият големите компании? Тръмп що не я подкрепи? :))))

късно е либе за китка, Хуавей вече могат и без САЩ

Ние в семейството ползваме от двата Хуавея, и разлика като потребител не виждаме, се тая сили без гугъл....

Почна се.Тия лайнаrи..хм..демократи де,съсипаха Либия и Сирия,НАВОДНИХА Европа с плъхове,хлебарки и друга фауна от "религията на мира",сега пак ще се цункат с ДРУГИТЕ комунисти.Тръмп може да е всякакъв,но НЕ ПОВЕДЕ и ЕДНА ВОЙНА и ИЗТЕГЛИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ВОЕННИ от Близкия Изток.

Една китайска фирмичка се оказа по силна от една цяла държава.

пишете го тоя huawei американска сглобка, демек made in usa /ако някой все още помни тоя надпис/ и да приключваме. купувайте американско

Нали се сещаш, че ако напишат на телефоня "Made in USA как цената му ще скочи двойно! То и сега флагманските модели не са хич евтини, а след това ще станат непродаваеми. Се пак това не са телефони за сноби, каквито са айфоните...