Коментари - Ерик Шмид: Китай може да ни изпревари при AI | IT.dir.bg
назад

Ерик Шмид: Китай може да ни изпревари при AI

Председателят на съвета на директорите на Alphabet, милиардерът Ерик Шмид счита, че Китай има всички шансове да изпревари САЩ в сферата на изкуствения интелект.

Обратно в новината

Коментари - Ерик Шмид: Китай може да ни изпревари при AI | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парите и мисълта за пари в един свят в който парите са отговора за всяка власт, надмощие и сила, увреждат мозъка на човека. Дотолкова, щото хора които се зоват "учени", вместо от наука се интересуват само от това колко милиона долара могат да си бутнат в джоба и измислят всякакви "научни" термини и "открития" за тая цел, като не се свенят мимоходом да откраднат някоя и друга идея от подчинените си. Лекарите, не знам още ли полагат Хипократова клетва или не, гледат да изкопчат колкото се може повече пари от всеки болен (а защо не и напълно здрав но лъжливо обявен от тях за болен) човек, погазвайки всякакви принципи и играейки си със здравето на пациентите си. Поповете - вместо да помагат безкористно на всеки нуждаещ се, помагат, но само ако внасяш "членски внос" в т.н. "църква". И още и още и още....

Абе кво разбира Шмид? Да не е някъв експерт? Не е ли то родния анонимковец да се изцепи в коментар във фейса/дира, че китайците нищо не могат да правят.

Разбира ги даже много тия работи Ерик Шмид. Щом го е обърнал чак на военна заплаха само и само да се подсигури откъм заплата значи много ги разбира. Е тва не може да ви го проумее тъпия овчи мозък - при капитализма не е важно колко разбираш и колко не разбираш, важно е колко пара можеш да изкопчиш. И сега преди да почнете да ме плюете - не съм нито комунист, нито социалист нито никакъв.

Любопитно ми е китайците като програмират с йероглифи ли си пишат коментарите... :D . Виждал съм хора да се напъват да програмират пишейки коментари на български та знам ли.

има и с йероглфи while (p < end){ /当指针没有到达文件末尾 / c = p; //用字符变量c存储指针指向的字符 switch (c) //根据c的值做相应处理 { case '\'': /处理单引号*/ ...

В наши дни науката не е това което беше. Строителите на вавилон замениха обективната наука с езотеризъм.

А асирийците що ги забравяш все.

Как да ги изпревари като е принципно невъзмножно човек да създаде изкуствен интелект.

Няма ли да се научите да не говорите без да знаете за какво говорите най-после бе.

Ти къв си по професия? Някои ги разбираме тия работи малко по-добре от лаиците които се изказват тук по форумите и знаем че "изкуствения интелект" не е нищо повече от един фенси термин, чиято единствена цел е изкопчването на повече пари от спонсорите, които колкото по-шокиращо им звучи термина, толкова повече пари са готови да извадят.

Принципно е възможно и в някаква степен ВЕЧЕ е постигнато.