17-11-2017 20-11-2018

Коментари

petrovito

мравките са господарите на планетата. при все, че имат лека индустрия, селско стопанство, йерархия и социална организация, експанзивна и колониална политика, военна стратегия и кооперация, са неимоверно подценявани. при по-сложни природни катаклизми те ще оцелеят като вид, ние не.

изглежда са построили комунизма, но и при тях отделния роб не е много щастлив

То и сега паяците са най-големия враг заедно със скобарите, но докарват допра печалба на даскалицата и всеки, който я познава ще потвърди!

Големият въпрос е откъде намират толкова месо при положение, че света уж бил пренаселен и човечеството не може да се изхранва?

Щото паяците ядат.

се плодят като въшки ? Оти нема при тях достатъчно паяци.Извод : Повече паяци между римляните , по-малко римляни.

Ще ми изядат оная работа и паяците и учените!

А ако баба ми имаше дръжка, щеше да е мъжка.

Тия от Базел са по изкукали от мен.

Дайти ги тея паяци на кольо и след 2 седмици всички ще са вегани.

за това дали са взели пари?!

бачкали са за кеф...

Въх, боже! За какви глупави изследвания взимат пари хората. Още утре ще забравим за гениалното изследване на тези учени.

tonk11

Нема да стане. Пущаме онези с дръпнатите очички и окекоха паячетата!

Бе ако паяците не изяждаха всичко това, всичките тези неща щяха да са живи насекоми и паразити - та това са комари, скакалци, всякакви вредители. Та те ни пазят от пълчища насекоми, какво обединение срещу човечеството ви гони? Имате ли представа колко насекоми ще бъдат 800 млн. тона, ако паяците ги няма? Има едни червени буболечки, често ходят свързани една с друга. Където ги видех, там ги мачках, бяха ми гадни. Отглеждам рози и въшлясаха, пръскам, няма оправия. Две-три от тези буболечета така се справиха с въшките, че останаха тук-таме само и розите живнаха. Еми, нито един път не съм ги смачкала вече, напротив, прибутвам ги в калта при розите, да не ги смачка някой.

Червено и черно, елипсовидни, наричат се великденчета, ако за тях атава въпрос и не по някаква причина се водеха застрашени. Радвам се, че сте разбрала колко важни са и малките буболечки в общата схема на живота.

Май им викаха Божа-кравичка.

Паяци от всички страни, обединявайте се! Явно тия учени си падат по филми на ужасите, поне така звучи цялата тая статия, но "изследването" е глупост.

ако човечеството се усети, спре финансирането на такива "учени" и ги прати да копат и засаждат каквото и да е растение, ще са доволни и хората, и животните, и инсектите! дори вирусите микробите и бацилите ще са доволни!

А ако хората се обединят? Паяците дали ще имат някакъв шанс?

те и тъй си нямат шанс, ако се срещнат с човека! а някой човеци дори ходят на лов за паяци и ги считат за вкусни и хранителни!

Ако всички хора по света се хванат за ръце, направят жива верига и застанат точно по екватора, то голяма част от тях ще се удавят.

Ако , ако , ако .........мислещите хора в Европа имаха някакво достойнство нямаше да търпят едни бандити да ги притискат отвсякъде с данъци и такси, а щяха да са ги направили на салами за кучета отдавна!

Ако всички роми в Европата се обединим за няколко дена няма нищо метално да остане никъде. Проблемът е, че икономиката е слаба и не може да поеме толкова суровина. Затова сме решили проблема като берем джелязото на части и се предава поетапно. Иначе ще се получи свръх предлагане, цената ще се срине и ние ромите няма от какво да се храним.

Да, и предлагам да започнат с изяждането на учените, направили това малоумно изследване.

Най-големият враг на " Човекът паяк" е " Човекът чехъл".

Наш Роско ли бе?!!!

Той е Човекът-подчехъл

подчехъл? Значи е паяк?!

Егати новината, егати заглавието ... Първо, ако паяците се обединят срещу човечеството (не знам какъв гений е родил това заглавие) тогава гарантирано паяците няма да имат 1 година за да ни унищожат... Trust me.. :D Второ, тук се говори за консумация на храна.. Не знам как, отново, нечий болен мозък е свързал това с "унищожаването" на човечеството ... Хора, моля ви, спрете да се държите като евтин clickbait site... oh... wait..

Luna0102

Аз затова периодично се грижа за намаляване популацията на паяците. Изобщо не ме интересува дали са черни или весели вдовици. Срещу силата на прахосмукачката или чехъла те са безсилни.

ако са весели, можеш да боднеш някоя? Вдовичките са много дащни!

с вилица в окото, като оня от другите новини :(

Ох Ганьооо , колко си прост и тъп ... освен за убийства , ракия и салата - друго не приемаш и предаваш ...

на топло в краварника и недей да мучиш много...

А що CO2 се отделя, направо не е истина :) Това е причината за глобалното затопляне :P

Има една малко подробност която изпускат... РАЙД ;) .. елате повече ;)

"които дори са известни канибали, като черната вдовица (Latrodectus), започват да си сътрудничат. За щастие обаче повечето паяци не са социални животни. " Това като в НС

Като написа НС, първо разбрах Националното Следствие, но после се усетих, че само ми се ще да бяха там …

Даа както винаги глупаците реагират първи. Там е работата, че това съвсем не са глупости. Известно е за 10-те бедствия с които Яхве удря фараоните, там фигурират жаби,скакалци, бълхи и какви ли още не гадини. Загадката при паяците със смъртоносна отрова е че тази отрова действа само на човека, но те не се хранят , не ядат човешко месо. Тогава възниква въпроса, кой и с каква цел е създал тези паяци, дали не са някакво древно биологично оръжие, което унищожава само хората в определена местност.

Само че не действа САМО на човека действа на гадините които паяците ядат. По скоро отровата действа И на нас. А това е защото нервните системи са сходни на всички животни- да нашата е по-сложна но само това. Като се замислиш всички градивни частици на живите организми са същите... белтъци и прочие.

Сте, поредният псевдоучен с неразбиранията си. Отровата на паяците била действала само на хората … ае, откъде ви намират толкова турбонеграмотни, ве?!? Ти и такива като теб сте проказа за човечеството с разпространението на псевдонаука и фундаменталното неразбиране на реалната наука.

Ако баба ми беше мъжка, щеше да има дръжка.

Поредното малоумно изследване, целящо да оправдае заплатите на псевдоучени...

DIR, направете си секция "РАЗНИ" и спрете да спамите IT с всевъзможни глупости, които нямат нищо общо с ИТ

"жълто-кафява псевдо-наука"...