Американската астронавтка пораснала с 5 сантиметра в Космоса

Липсата на гравитация оказва влияние върху човешкия растеж

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на американските астронавти също им е пораснал с 5 см. :)))

5 см от мъжка или от женска гледна точка?

Страшна новина

А циците същите ли са

Велика новина. Поредната ненужна информация за генериране на импресии. Или пък журналята са безкрайно прости хора. Сред топ 30 на космонавтите, пребивавали с еднократни продължителни мисии в Космоса, почти всички са руснаци. Изследванията за въздействие на безтегловността в/у човешкото тяло са основно техни. Могат да ги питат, преди да планират футуристични едногодишни мисии към Марс. Както и БАН за едни от първите фундаментални проучвания за космическата радиация и как тя се отразява на човека. И между другото, ей така за спорта, чисто българския спътник "1300 години" функционира от 81-ва до 2012 г. Отговор на една хранилка отвъд океана от онзи ден как по нашите ширини не сме умеели разни неща. Смях.

Момиченце отива в сладкарница и иска да си купи шоколад - човече. Сладкарката я пита, дали иска момиченце или моченце-шоколад. Момиченцето отвръща категорично: - Разбира се, момченце....там има повече шоколад.

че тялото е свързано в хрущялно-ставни връзки....които се разхлабват при безтегловност. На Земята притеглянето отново "стяга" ставните съединения. С две суми: на американката много и "хлопа дъската".

Да, все така плоски, като яйца на очи !!!

Тази да се връща по-бързо, че скоро няма да има място за нея в МКС.

Кое и е пораснало? Ето ти бизнес за малки циценца

1300 не функционира, а лети като паве. Функционират Булсат и България сат. Сред космонавтите пребивавали най-дълго в космоса вероятно всички са руснаци. Както и сред астронавтите пребивавали най-дълго в космоса всички са американци.

Благодаря, но засега нокой не се е оплакал от размера. По скоро обратното понякога не се сабира

А защо са летели със Союз, а не с невероятния SpaceX? :D

А на бюст как е?