17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голям майтап, МКС има и европейски отсек защо не тренират и в него или в японския?? Май истината е друга че повечето оборудване по МКС е направено от руснаците и нещо не си спомням последните 15 години САЩ да са направили самостоятелен полет който да изисква 20 -30 дена живот в кораба!!

тренират на руският отсек , защото е "безаналогов" т.е не може без аналогови прибори , какво да тренират на европейските или японските като те са си технологично като американските повечето оборудване на МКС естествено НЕ Е направено от руснаците , има си google>>wikipedia - лесно може да се провери , но като истински червен трол трябва да си кажеш лъжите , барем някой балък дето го мързи да чете може да се върже. П.П Я кажи и кои са тия кораби дето по 20-30 дена обикалят с космонавти ? Някой загубен руски боклук ли ? Сериозно , кажи.......кажи и защо трябва да се шматкат толкова дълго , да не са забравили пътя до МКС ?

така ти се иска да е. само че можеш да отвориш една википедия и да разбереш че руски са едва 30% от станцията и че дори половината от тях са вдигнати със Совалките.

"Той трябва да усъвършенства уменията си за работата си в руския отсек на Международната космическа станция /МКС/." Е къде да го тренира това? В Подуене ли?

Подуене само говеда пасат, не тренират.

Ъхъ , чат пат от калта и някоя зурла се покаже .