Коментари - Американски град прекрати експеримент по атмосферно геоинженерство | IT.dir.bg
назад

Американски град прекрати експеримент по атмосферно геоинженерство

Проектът целял да намали количеството светлина, което стига до земята

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Американски град прекрати експеримент по атмосферно геоинженерство | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАХАХАХ

Амриканския град може да е прекратил, но американската дълбока държава продължава да ръси обилно по целия свят. Илюстрацията е точна.

Намалят конденза от самолетите, така ли?

Таман спрях да си соля салатата и сега.....лошо.

Лошото е колко малко мозък са ти ръснали в кратуната.

които не ме разбраха навремето като им говорех за това и им беше много смешно, да дойдат да ми завъртят по един тромбон :) Благодаря!

Още една конспирация умря.....

Ако щете вярвайте - до скоро мислих "пръскането от самолети" за конспирация....

по-добре късно отколкото никога :)

и нека да познаем кой стои зад този проект? мда правилно - чичо Бил, преди време като писаха хора точно за това им се смяха, ама сега май никой не се смее

не е само сол

Просто престъпници изливащи целенасочено нещо върху главите на хората. Ако е сол, кой знае как се отразява и на реколта? Да не говорим какви ще са ефектите дори да успеят. Няма ли да тръгнат лишеи, мъхове, вируси, дори ковиди ;) и какво ли не? Където американците обявяваха Слънцето за враг номер 1 на ковида. Може да изчезнат видове и така нататък. В историята са известни множество намеси на човека в природата (основно с донесени видове), с трагични резултати и борба как да оправят положение после и изчезващи други видове. Освен това дори за България смъртността зимата е примерно 25% по-голяма от лятото, с разни свивания на кръвоносни съдове и инфаркти.

и най-лошото е че има хора които още не вярват и си мислят, че това е конспирация, навираш и фактите буквално в лицето и те пак се смеят и ти казват, че си тъп

Щом експериментът е хамерикански,може,и дали е сол или не стадото доволно бе.Дано солта да е от Голямото солено езеро в УСА,вносна,корекомска.

Можеш ли да обясниш кое точно е конспирацията в този случай? В конспирацията за кемтрейлс се говори, че правителството тайно пръска алуминий от пътническите самолети. Тук е морска сол, не е тайно (цялата градска управа и общественост знае), не е правителството, а научен екип от университет и не са пътнически самолети. Та каква точно е конспирацията тук?

Когато се влезе в щата Юта от щата Невада, има няколстотин метра денивелация. Особенно сутрин е невероятна гледка. Целогодишно. Докъдето стига погледа на изток всичко розово БЯЛО. Навсякъде е сол, даваща илюзията на сняг. Много музиканти си правят клипове именно там. Особенно "Пиано момчетата" свирещи на електронно чело "Петата".

Е, сега... те такива новини се съобщават лека-полека, с внимателно опипване на почвата (така, де, облаците) ;)

Само не мога да разбера защо тях ги пръскат, а вие оглупявате! Все някой ви лъже, все някой ви е виновен! Вие гледате жадно ´Ергенът´, а ония с по един вагон прочетени книги са тъпаци. Милионерите са все престъпници, понеже вие не можете да спечелите честно от тотото. Страшна конспирация и мистерия!

ти сигурен ли си, че е само сол? я пак провери? а вярваш ли, че е така както ти казва правителството на САЩ или някоя фондация спонсорирана от Бил Гейтс?

А ти сигурен ли си, че не е само сол? Я пак провери.

Сигурно сектата на кемтрейлс е в еуфория...

кво да говорим повече, точно за такива като теб ми беше коментара

А за такива като теб ще изложа алтернативна хипотеза. Хората с по-нисък интелект имат трудности да си обяснят явленията и събитията в живота. Освен това не е и лесно да признаеш пред себе си, че интелектуалният ти капацитет е под средния. Затова вярват в конспирации. Това са лесни за разбиране обяснения на сложни взаимосвързаности, които те иначе не са в състояние да обхванат и проумеят. Доълнително това им дава чувството не само, че не са тъпи, но и че всъщност те са по-умни от всички останали, понеже единствено те са в състояние да видят и проумеят тези обяснения. Затова Земята е плоска, затова Айнщайн греши, затова сателитните снимки са анимации и никой не е виждал вируса на Ковид, затова кацанията на Луната са измама, а и да не са, извънземните са ни натирили оттам, затова 5Г причинява Ковид, а самолетите ни ръсят с "алюмин". Далеч по-лесно е да приемеш, че Сорос, Бил Гейтс, илюминатите, масоните, рептилите и кой ли още не, поотделно или заедно са се наговорили да ти вговнясат и без това скапания живот като направят краката на баба ти да миришат. Обяснението съвсем не може да е, че математиката ти е трудна и едва изкарваше тройки по физика, химия и биология. Понеже всичките обяснения на света около теб изискват познания и разбиране, което е извън интелектуалните ти възможности, заключението е, че всички се опитват да те излъжат и заблудят. Ако не бяхте толкова много и толкова гласовити, щях да ви съчувствам и съжалявам.

А с какъв интелектуален капацитет трябва да си за да вярваш, че малко след 11-ти септември бяха намерили паспорта на пилота терорист край останките на СТЦ? Ми нормално хората да не вярват на подобни глупости. Така че не слагай всички случаи под общ знаменател.

Ето това е тънката врътка. От време на време конспираторите се оказват близо до истината. И това ги поддържа да вярват в останалите небивалици. За конкретния случай нямам представа. Съмнително ми е дори да са намерили паспорт, да са могли да го свържат с човекът, отвлякъл самолета. Не ми се рови, но това може да е и градска легенда.

Е аз си го спомням това, беше си официална новина. Но явно са се усетили, че звучи, прекалено нелепо и повече не споменаха тая глупост.

ето още един олигофрен с промит мозък, не ве те пръскат с парфюм отгоре да миришем на рози

тва е разликата овчи, ти ми излагаш някви "хипотези", а хората ти пишат и показват факти, навират ти ги в лицето и ти пак търсиш под вола теле за да не признаеш, че са те лъгали

Тъпчо, да разбиам ли, че ти наистина вярваш, че следите, които виждаме след самолетите, са нещо, с което ни пръскат, а не просто воден конденз?

И какви са фактите? Някой искал да пръска ЗА ПЪРВИ ПЪТ, но не му разрешили. Следователно още никой не е пръскал. Стопляш ли?

а пореден път има значение какво мислят множество безмозъчни просто защото врещят достатъчно силно, за да се чуват, а не учени, посветили години за да изучват реално какво се случва.... Чувствал бил кмета... и даже не се замисля колко дебилно звучи това обяснение. Трябва да си принаем, че след 80-те, определено подминахме пика си като цивилизация. Днес вече

За пореден път в "най-голямата демокрация" очевидно всичко се върши зад гърба на хората и без никой да ги пита.

а изстрелването на противоградниракети какво е според вас драги умни, красиви и всичко разбиращи специалисти???