17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви самолетоносачи, бате! Във война с равностоен противник, американските самолетоносачи ще просъществуват в продължение само на няколко часа.

Та кой е равностойния противник викаш?

command and conquer Generals?

Играта е толкова тайна, че чак неграмотника от дир-а - Гогов, е научил за нея!

Смешници:)))

Лошото на компютърните игри е че в крайна сметка "противника" мисли така както мисли разработчика на софтуера... а в реалният живот "противника" често е склонен към трудно предвидими авантюри, които често са оценявани като лудост, и едва ли програмистите, които в повечето случаи не са нито военни нито историци, могат да ги включат в сценария на играта;)

Защо в програмите за обучение на автомобилни-пилоти, летци,оператори на дронни, флотски капитани на кораби, подводници, танкисти са включени подгоновкоча и тренировки симулатори!!??? Явно става въпрос за подобен "игрови" симулатор.

Мнението ми е формирано на базата на опита който имам точно с тези симулатори... По една случайност съм преминал два квалификационни курса по една и съща специалност, но получени по различни учебни програми и на различни симулатори, и тогава забезалязах че когато авторът на софтуера няма дългогодишна теоретична, практическа и дори историческа подготовка по темата която се опитва да "симулира" се получава така че изпитваният може да премине без особени трудности през изпитната задача на симулатора... и в крайна сметка да си остане неподготвен дори и за обикновени ситуации, па камо ли за такива които програмиста така и не е предвидил по простата причина че не познава материята.

:))) На това му викат комютърно командно-щабно учение или командно-щабна игра... Това непрекъснато се прави. А е "тайна" за да може да изтече по медиите. После да дойдат и да обясняват, че не се подготвяме за война. Сигурна скоро ще се "насладим" на съответната реакция - съобщения и за друга подобна игра - на Русия и Китай. Блоковете за войната се оформят.

“Тайна игра“, за която всички знаят.

Тъп сбирщайн с претенции за нация, с измислени литературни и комиксови герои, със спечелени битки само във виртуалното пространство! Време е фащ да бъдат изтрити от лицето на земята.

Иди си изпий хапчетата!

Време е да си намериш истинска работа... и да спреш долнокачествения алкохол.

Щерев Щерев тъп си Щерев!!!!! И кой ще я изтрие баш тия които са измислили самолета ядреното оръжие компютъра и за капак на всичко само бабите им имат повече оръжие под матрак от колкото коя да е друга държава. Ааааа сигурно онази дето чечня не успя да победи дето и е в задника навряна хахахаха. Споко държава която има такива кухи лейки като тебе за патриоти предатели изобщо не може да напада големи и силни държави. Справка Турция самолет им свали посланик разтреля резултат спряха им рускините! Толкова за величието