Американците прекарват 2/3 от живота си пред екрани

Шокиращият резултат е установен още преди началото на пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A rusnacite prekarvat 44 godini v piene na vodka I dr.

Хайде да не говорите за пиене и американци защото или нямате представа или имате някакъв проблем.Американците когато им остане малко време да за отдих до следаващата порция смазване от работа се напиват до смърт.Известен факт.

Да тези технологии са оръжие на рогатият. Само ограбват хората ... Единственото нещо е че позволяват родителите и децата да се виждат от разстояние, но от това нямаше да има нужда ако децата не бяха имигрирали.

17-19 часа на денонощие ... звучи нереално. като знам повечето хора спинкат 7-8 часа в денонощие няма как 17-19 часа да са на екран. най-вероятно хората са ги питали "колко най-много ви се е случвало на денонощие ...", обаче после го приписват на целия им живот. какво можеш да очакваш от изследване с извадка 2000 човека на която правиш генерални изводи за Американците които към 330 милиона. Ако сложиш тия числа във формулата за изчисляване на възможната статистическа грешка тя излиза колняща към 100%. отделно в статията пишат "Оказва се, че средностатистическият американец прекарва около 44 години в гледане на екрани", а по-долу "Изследването обхваща 2000 възрастни американци" ?!? няма как да изследваш една демографска група - "възрастни американци", а да правиш изводи за друга демографска група "средностатистическият американец". Вярно групата "средностатистическият американец" логично съдържа в себе си "възрастни американци", но не само "възрастни американци".

цифрите са невъзможни, както и да се смята. Още повече за средностатистически. Това е малоумна фейк статия

Каза човека, дето не става от монитора...