17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там е единственото място където някой ги харесва.

Кой ще е режисьорът на тази нова холивудска продукция?!

Бравос, значи успяха вече да дооборудват студиото, ползвано от Кубрик, някога.

Те ВЕЛИКИЯТ САЩ стигнаха до Плуто, пуснаха роботи на Марс! Изтреляха телескоти в орбита! Направиха кораб за многократно използване! А бляда още тъне във феодализма и технологичен упадък! Кво стана с пластмасовия макет джобен размер "Гагарин"! Още ли събира прах в кабинета на Шуткин!

Значи отиват да занесат липсващите артефакти от Кубриковите полети.

Мхм. Трябваха им петдесет!!! години да се наканят, сега се разбързали.

Отивам да взема пуканки, в коментарите ще стане пълен цирк всеки момент! :D

Знамето плющи. Ураганен вятър.

Не може да се върнеш някъде, където никога не си бил.

имаше една песен на R.E.M. ама забравих как се казваше. Man on the Moon..

да си се връщат на луната, писна ни от тях

Знаете ли, че Юрии Гагарин не е летял в космоса! СССР е имал нужда от този полет заради пропагандата! Затова те изтрелват непилотирана ракета, а Гагарин е бил в студиото на мосфилмь! След това е обявен за герой на Света! Обикаля навсякъде, почести ... НО започва да пие прекалено и да изпуска по някоя дума за ИСТИНАТА! Затова се случва и очакваното! Агент поврежда умишлено самолета му и великия Гагарин загива при злополука! Така остава герой на СССР и същевременно му затварят устата!

https://it.dir.bg/tehnologii/ruskata-akademiya-na-naukata-eto-zashto-sssr-ne-prati-chovek-na-lunata

а откъде знае че земята е синя? снимки от спутник ли е гледал ?

Сега много уважаемите любители да киното на Кубрик, да ни обяснят как се затварят устите вече половин век на 20те астронавта нарочени, че са летели до Луната! Нека някой дрОгар да обясни! Чакам!

Ти май живееш на плоска Земя, под стъклен похлупак (защото иначе въздухът ще изчезне в Космоса без гравитация), тровят те с кемтрейлс и се бориш срещу заговора на всички срещу теб, нали?

Знамето плющи при ураганен вятър или при липса на въздух. При обикновен вятър само леко се вее. При ураганен вятър хората се ралитат, особено в дебели надути костюми.

До Луната са летели 27 астронавти, но на луната са стъпвали само 12.

Сега тъпаците дето вярват на руската пропаганда ще ви кажат : 1 Хортата не са били на луната 2 Земята е плоска 3 Бялата диря след самолетите е заговор да ви тровят 4 Радев не е предател и руски агент 5 Не си ваксинирайте децата

Нищо не плющи! На две последователни снимки, знамето не е мръднало!

Някой да знае как върви кв. метър на жилищата на луната?

Евтини са. Ама няма атмосфера...

Сега ще идат да занесат знамето, дето неразумно се вееше пред вентилатора в студиото преди 50 години. Могат да закарат и "останки" от лунния модул.

ураааа еее най после !!! разгеле до само 5 години ВСИЧКИ американци се изнасят на Луната ! каква чудесна новина

Какво намериха на Луната, че всички се разбързаха натам?

ти остави какво са намерили, ама вече китайци, израелци, и даже японци пращаха сонди, не всички могат да бъдат контролирани от сащ... минават над "предполагаемото" място на кацане, и няма следи :) една японска сонда прелетя точно от там, и даде 3д рендерирана снимка на ландшафта който "съвпадал" със снимките на кубрик. Ама следи нема...

Значи и те най-после ще стъпят там , защото , АКО бяха стъпили веднъж вече трябваше да има мост до Луната , ако им беше важна !!!! Тази статия само потвърждава теорията , че всичко е било измама и пропаганда , за наивниците !!!! Сега може и да отидат до там след като се тиражира новата ГЛУПОСТ за Марс , че чак щели и да се местят да живеют там !!!!!!

Звездите ли ти го говорят???

Тръмп бърза да построи там първия небостъргач и първото казино на луната.

Македонците дали няма да имат нещо против да им кацат разни ракети на луната им?

Остави само астронавтите. Помощният персонал е хиляди души... Как ги подбраха такива корави и пазещи тайна. За това си струва да им се възхищаваш. Това е по-трудно и от кацането на Слънцето, планирано от Северна Корея

Това "живеют" печатна грешка ли е или е на руски ?

Не, защото вече станаха северомакедонци, междувременно и нямат никакви права над Луната.

Тази статия потвърждава "теорията", само в болния ти мозък! А "мост до Луната" и в пряк и в преносен смисъл е пълна глупост! Какво важно може да има там? Прах и камъни! Сега искат да изградят база, а преди 50 години технологии за това нямаше!

Как така се връщаш там където никога не си стъпвал?

Явно не им е била важна. За какво може да е била важна Луната преди 50 години, според теб?

Те никога не са стъпвали там, за да се връщат! Пернишка трагедия!

и тука таме луни със лунен вятър веещ славно флага във мохаве

До Луната отидоха десетки апарати снимаха, картографираха и нито един не показа следи от кацането. Иначе с телескоп отдавна откриха руския луноход и следите от него...

Бъркаш: плющи му плоската кратуна, когато го вали проливенн дъжд

Японска сонда точно от там не е прелитала, но не знам дали знаеш, че американците (Аполо 11) са оставили(монтирали) там ъглов отражател(рефлектор), който и досега се използва, вкл. и от руснаците за точно измерване на разстоянието до Луната с лазер. Факта, че дори руските ти господари признаха кацанията на Луната говори доста за идиотизма ти.

сега соросите получават манна небесна със формата на страпон

Не можеш да се върнеш там, където никога не си бил. И в тази връзка - да оставим плющящото знаме, ама на снимките ясно се виждат сенките на модула и космонавта. А къде е сянката на знамето? В зеленикова гора може би?

Колко евро за квадратен метър ще струват апартаментите на Луната?

Яки вицове разправя този! Бас хващам , че нищо такова няма да се случи до 5 години! :)

Руснаците са признали всички кацания на Луната за факт! Пропагандата срещу кацането са просто опорни точки за оплюване. Само аутсайдери и нискоинтелигнтни хорица, от рода на феновете на Атака и Бареков ги повтарят тези неща.

Интересно, това сам ли го измисли или го видя в Ютуб?

Вие какви снимки гледате?!

Ако строителя е "Артекс" питай Цвъки Асансьора той е на ясно.

Смешник, още не е изобретен телескоп, който ще види лунохода на Луната.