17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро ще станат клубче с минимални размери. Никой не обича въжето да му е на шията.

Който го бие парата или му е превъртяла бурмата - да си взима отхапана ябълка. Мойте преносими са "дял"ани - производителят им дава сервизно ръководство на сайта си и без проблем можеш да направиш предварителен преглед на карантията, още на етап избор.

Ама все пак са изключителни и не може да бъде друго...

По скоро всичко ще стане един облак , ще имаш 1 монитор с ланкарта , мишка и клавиатура. Останалото ще се съхранява и контролира в сървър от някой като ейпъл или мс.

Огризка...

даваш парата, иначе - чупиме главата

за "Роботчетата". Май започва да се сбъдва...

Това с облака няма да стане. :-) Хората не обичат информация да е качена незнайно къде. Винаги ще има локален сторидж, коет предполага и целият софтуер за него. :-)

Нагли...

Преди години в тубата имаше канал за ремонт на продукти на Apple. По някой от лаптопите им се появявал проблем с едно резисторче, която струвало центове, за сметка на това ремонта в ауторизираните сервизи цената на ремонта била около 200-250 USD. Собственика на канала беше много пъти заплашван от тях, че им нарушава авторското право показвайки как най лесно се поправя даден дефект.

Споко. Те тия с манталитета да си купуват продукти на огризките не се притесняват от подобни неща. Ще им се стори, че са станали още по-специални.

Ами усещам пак да им нашляпат няколко милиарда глоба заради монопол минимум, освен, че клиентът трябва сам да избира къде да си поправя собствеността. Могат да откажат гаранционна поправка ако е отварян от друг, но не и да саботират машината.

Абсолютно си прав.

Дам и ако наистина има официална информация с това рекетиране, скоро ще има солена глобичка.

Все още го има този канал в тубата. Интересното в случая е, че дават как дори след ремонт в ауторизиран сервиз нещата не изглеждат никак добре. SMD чипове запоени накриво и разни такива неща. Нямам продукт на ябълката, но дори и да имам бих предпочел сам да се опитам да си направя ремонта пред това да цакам на няккави леворъки "майстори"

Не разбирам, ако продуктът е с изтекал гаранционен срок мога да си го правя каквото искам - мога да го използвам за подложка, да топля пици на него и т.н. :)

но комент

ТОЧНО ЩОТО СА МОНОПОЛИСТИ ПАРИ ДА МИ ДАВАТ ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ ДА МИ ПОДАРЯТ НЕ И НЕ МОЖЕ КАТО ПРОДУКТ ХАРДУЕЪР СОФТУЕР ДА Е СУПЕР НЕ