Коментари - Huawei мина Apple по продажбите на смартфони | IT.dir.bg
назад

Huawei мина Apple по продажбите на смартфони

Huawei изпревари Apple по продажбите на смартфони и вече е №2 в световен мащаб.

Обратно в новината

Коментари - Huawei мина Apple по продажбите на смартфони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрели на светофар един до друг голф 2 и бентли. Тоя с голфа свалил прозореца и попитал:оня с Бентлито: - Как е вървили? Ами, върви. - Щото гледам не ги карат много.

Благодаря за вица! Не разбрах обаче кое е Бентлито и кое Голф-а... При срванение на коли, мога да обясня защо едно Бентли струва толкова пари, но при телефони не мога... Едни и същи като дизайн процесори на двата, но на Apple е по-бавен, един и същ тип памет, но на Apple е по-малко, един и същ тип батерия, но на Apple е по-малка, един и същ боклучав софтуер... Та кое е Бентли-то? Това, което ти дава по-малко за повече пари ли?

Ще извиняваш, ама се опитваш да репликираш и изглежда не усещаш колко некомпетентно. Процесора на Епъл е по-бавен? Сериозно? И с един и същ дизайн? Разликите са толкова много, че не е тук мястото да се изреждат. Препоръчително е по-малко четене на форуми и повече наблягане на ученето. А на другия въпрос - за парите - стойността не само това колко струват материалите вложени - нали се сещаш колко ще струва примерно, само примерно - една къща или апартамент? Нещо против ако имаш ценообразуването - ориентираш се към по-достъпни, но само за не се комплексираш да сравяваш несъществените показатели, а да забравяш за други - не е коректно, но ако ти става по-добре, давай.

Аз водя моя лична война срещу Китай, тоест не купувам китайско. Повече не мога да направя. Е, ако срещна китаец в гората, мога да му тегля боя.

За всеки влак си има пътници. Написано от моя Huwawei P10 light.

Аха - Дачия мина по продажби(брой) Бентли и Ферари взети заедно.....

И байхуй ще ги изпревари. Нещо иновационно да предложиха последните 5 години? Докато най голямата им иновация е нова икона на апстор-а, да се готвят да следват съдбата на верту.

Имам Huawei P9. Ще го продам. Няма вградено радио.

Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

Общото между двете е, че и двете бяха на ръба на фалита в не толкова далечното минало...

Добри телефони на разумни цени за хора, които ползват апарата по предназначение. Няма нищо по-жалко от това да видиш как някой си изплаща айфона, докато хладилникът му е почти празен.

Само плюскане ти е в главата.

Взимаш айфон за 1500-2000 и караш кола за 500-1000 лева. Няма такъв смях! :D

И какво общо има това с iPhone, или с който и да е телефон? Това само говори за малоумието на консуматора, нищо друго. Доводът можеше да бъде по-разумен - напр. "Колко трябва да е увреден човек, да няма какво да яде и да харчи 1000-2000 лв за телефон?" Защото важи и за други повярвали в цифрите, не само apple.

аре стига сериозно тролене настрана, дайте малко по-весело и жизнерадосно Apple обявиха, че ще пуснат айфони с черно-бял дисплей за по-бедните първолаци... Клиент звъни на поддръжката на Apple: - Защо в Apple Appstore няма порно-приложения? - Хората, които имат айфони, по-често им пускат. - Напоследък не ми пускат. Гаранцията поема ли такива случаи? - Ленчее вий нечто Apple имате ли ва? - Ми имаме бе Марче - компоти, сладко ... Маркетните мениджъри на Apple, разглеждайки графика на продажбите на Samsung, решили да отстранят конкуренцията по най-деликатен и ефективен начин. И за това било достатъчно само да спонсорират ядрената програма на КНДР...

Наистина нещо по весело най-после.браво.аман от хейтъри и тролчета

Наистина нещо по весело най-после.браво.аман от хейтъри и тролчета

Добро сравнение, панелнико беден! А ти сравнен с тях си като един малък, но миризлив миши фекал! МУХАХАХАХАХА

Хайхуй, прав си! Чудесни времена бяха! И нищо не се е променило! Аз съм все още богат и успял, а ти си си същия беден панелник без грам свободно време! МУХАХАХАХА Ех, съдба! А!

...същия прошляк... Всичко зависи от гледната точка- това, колко си успял и дали си успял... За Мъск сигурно си най- незначителното човече от Източна Европа... Ама пък и на кой ли му пука за теб? От изказването ти личи колко ти е под шапката...

Червената шапчица казала на добрата орисница: "Това, че каляската се превърна в тиква го преглътнах, това, че кочияшите и конете станаха мишки и плъхове, също, но това, че моят iPhone стана Huawei, не мога!" Дано след тази информация преглътне и това.

Много здрави и качествени телефони...в сравнение с боклуците, които продават Sony, LG, евтините варианти на Samsung и пр.

Гледам якорудския помак Маора не се е променил от времето когато киснеше по цял ден във форума на топспорт .Същите ги плещи само айфони майфони панелни талъсъми и так далее .Какви времена бяха неукян -Даниел от Обеля -Петър Гатев Батев кучев дедо Димо козоеба.

Петър, не се занимавай да им обясняваш на тия панелници! Няма как да обясниш на клетници със 150евро заплатки ЩО е то да имаш Епъл!

Смятайте Епъл колко са могъщи! Уямивей дето продават сапунерки за по 10$ на диваците от 3тия свят не моат минат Епъл по бройки дето продава само скъпи и качествени продукти! Затова Епъл винаги ще са номер 1!!!!

а сега и номер 5 :):)

Могъщи, могъщи, колко да са могъщи... Като се срине борсата заради рижия педал, ела ми обяснявай колко са могъщи... А това, че продавали качествени продукти е вярно, продават качествено осакатени продукти за хора с ограничени нужди (не финансово ограничени), затова техните продукти се купуват масово от сервитьорки, масажистки, продавачи по пазари, служители на KFC и МакДоналдс. В технологичните фирми разпространението на телефоните на Apple е в счетоводния отдел, маркетинговия, при дизайнерите и евентуално мениджмънта. Инженери с Apple телефон няма много или освен него имат още поне един нормален телефон с който да си вършат работа там, където iPhone-а е осакатен. Относно качеството на производство, то ще бъде подложено на тест съвсем скоро, след 12 Септември 2017... Между другото, как е в Якоруда, нещо рядко се появяваш, да не би ментел да ви доставят интернета там и да е ту го има, ту го няма...

Не знам какви инженери си виждал, но тези, които се занимават със системи за сигурност използват предимно iPhone.

Минах от Епъл на хуавей п10, не съжалявам за изобора си изобщо. Чудесен телефон на половината цена и с тройно повече пространство... и опция да си добавя още ако ми умалее.

Имам два Айфона - 6 Plus и 7 Plus. И двата си ги взех в брой от Apple. И двата са със 128GB. Никога не съм имал нужда от повече. Както и никога не съм имал проблем със "замръзване" заради дефектирала карта памет - основната причина Apple да не допускат това като опция. 6 Plus- a ми е със същия ios както 7 Plus, а не във вечно очакване на поредния ъпдейт с име на сладкарски магазин. 6 Plus който е модел 2014 работи със същата скорост като 7 Plus от 2016 без да съм го връщал до фабрични нито веднъж. И най-важното: няма го "Големият брат" гугъл дебнещ зад рамото ми и постоянно записващ и събиращ данни, за всичко което правя както и къде ходя и "щедро" продаващ го на трети страни без мое позволение за да избива безплатният си иначе "бълвоч". Като заключение да добавя, че всяко от прослувутите андроид телефончета може да бъде лесно рестартиран фабрично макар и краден и използван от всеки. Може и да си слагате минусчета, но това е жестоката истина драги господа! :)

"няма го "Големият брат"" хахахаха Човек, направи ми деня! Apple събират повече информация от Google и Facebook взети заедно, но не само я събират, ами я и предоставят на всички хАмерикански служби постоянно и без поискване. Направили са "непробиваеми" телефони, но всичко от тях го има в шибания iCloud. Е, за чии ми е непробиваем телефон, след като ценното от него, т.е. информацията е достъпна? Друго, ти да си чул някой да е хакнал Google mail или Drive? А колко снимки изтекоха вече от iCloud? И не стига, че те снифят активно и притежават цялата ти информация (прочети си условията за ползване), ами и си плащаш за "удоволствието"... Няма проблем, ползвай на воля iShit services Ltd, а аз другата седмица на 15 Септ си вземам Note 8 с Android 8 :-)

Закупих си едни Huawei Р10+ преди 4 месеца,до сега ядове нямам.Напълно съгласен с гореописаното.

Не разбирам как едно клепало може да струва над 1К? Не разбирам защо някой би дал над 1К за въпросното клепало? Имидж? Ако имиджа се прави посредством клепало, то що за имидж е това?

Значи по тази логика: Ако Гошко продава чорапки по 1 лев на пазара ше продава по 50 на ден Ако Митко продава качествени чорапки по 10 лева ше продава по 5 на ден Въпрос - това че Гошко продава по 50 чорапки значи ли че владее пазара? Ако сте умнички ще разберете за какво говоря. Аз съм позвал и тези от левче, и малко по-добрите от 4, даже и такива от 7, но след като опитах тези от 10 никога няма да се върна към други.

всъщност значи

Домашно за ученичето 006: Да се открият (трудно) най-скъпите от чорапчетата на Гошко и да се сравнят като брой продадени спрямо същите на Митко. При разкритието на верният отговор може да се установи, че резултата е обратнопропорционален, тъй като който носи чорапчета от 10 не би си купил от 1 левче, а още по- малко да се полу- обуе с чорапчета от 7. За зимната ваканция ученичето 006 да се разходи по "белите" държавки и да види хорицата какви чорапки носят. Мерси!

после идат баба Гичка и леля Йофка едната кара на чорапки по 1 левче, другата също ама внучка и от време на време и носи ползвани по 4 левчета. И двете не си купуват по 10 лева от немотия, но от завист са седнали да те убеждават, че твоите за 10 лева не струват пред техните.

БРЦК

Казах ,че това ще стане още в темата преди месец - два как самсунг са ги изпреварили. Огризката ще върви само надолу - скоро и Шаоми ще ги минат.

епъл са противни кожодери, дано китайците и купят и да свалят цените до нормални

А, после от кого ще крадат?

Хубаво изпревариха Шитнята, а Самсунг кога ще задминат?