Apple представи нов смарт часовник и таблет, но не и дългоочаквания следващ iPhone

Едно от устройствата може да изчислява за секунди нивото на кислород в кръвта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

iIdiots са най големите тъпанари

Епъл представиха някъв отвратителен гей.... Иеххх... пу пу пу

мисля всички прибързано, но навик наплювате всичко което апъл представя и най-вероятно надали някой от вас е ползвал дори един апълски продукт. е аз съм ползвал и таблетите им и телефоните и часовниците ... и да ви кажа като цяло работят чудесно и не се съмнявам, че и тези нови предложения ще работят перфектно. апъл рядко правят нещо наистина ново за пазара, но това което правят обикновено е в класи по-добро от същото на останалите. в ползването на апълски продукти винаги ме е дразнело друго. апъл не възприемат България или по точно българите като клиент който си струва. Така и не отвориха магазин в България, липсва пряка поддръжка на български, много от приложенията им просто не работят тук и дори ако отидете днес на българския им сайта тези нови предложения за таблет и часовник там ги няма, а на другите им сайтове ги има. просто апъл са преценили че България не заслужава внимание. аз намирам това за особено дразнещо. да разбирам ние сме дребна топяща се държавица, но ей го на Google възприемат факта че нас българите ни има. Имаме си поддръжка на андроид на български, има си разпознаване на гласови команди пак на български и милион други неща пак на български за българи. не че не знам английски, просто ми е по-кеф да ползвам неща на български. и не казвам че са перфектни и изпипани като същите на английски. не не са! ... но поне се опитват. ако апъл можеха да се напънат да възприемат българина като клиент, въобще не бих се съмнявал какво да си купя. имайте предвид, че думичката "скъпо" и израза "не си струва" са чисто субективни.

Сега разбрах. Ако не си купя този модел, кръвта ми остава без оросяване.

Дългоочаквания? ! 10 месеца дълго очакване ли е? Насраха се да пускат еднакво изглеждащи, еднакво полезни с една единствена разлика - цената!

Епъл пускат новят си часовник без зарядно ------------- Само селяните все още ползват зарядни с кабел! Не се излагай!

Епъл пускат новят си часовник без зарядно, за да опазвали планетата от замърсяване! Но този часовник е неизползваем без това зарядно, което всъщност ще трябва да си го купите отделно. Т.е., повишават цената на продукта си с над 15% по този начин. Как точно това ще опази планетата, понеже тук всички сте умни, нека някой ми обясни :)

kgoranov

usb зарядни под път у над път и струват долар два.

Часовникът и без да работи можеш да си го носиш нали еApple .Кво ти пука за зарядно нали опазваш природата с Apple.Всичките им продукти са направени да обслужват Apple Не теб!

В Алиекспрес оксиметите са по 10 долара и пак мерят за 1-2 сек. Вярно отделно устройство , но щом се прави на такава цена - това включва дисплей, опаковка и проиче, сматайте за каква велика иновация става дума.

Булгаропитека-русофил си купува само китайски ментета правени в колхоз от жълти роби! И то защото любимата им изостанала кенефская раССия не може да направи нищо по=сложно от ушанка или самовар!

Неуважаеми, кой и къде произвежда продуктите на "Епъл"? Да не би една огромна част да се правят във фабриките на "Фокскон"? Същите тия фабрики, на които прозорците са с решетки, защото хората и в много случаи - деца, скачат и се самоубиват, защото изнемогват от робията? Ползвам техни продукти. Голяма работа! Имам iPAD, iPhone и MBP. И? Да седна да се прехласвам ли? Паралелно ползвам телефон от "Самсунг". По никой начин не мога да кажа, че iOS е по-удобна. Тая ОС от години изостава, особено по отношение на гъвкавостта си.

Значи не ползваш щом не виждаш разликата Най вероятно лъжеш че ползваш или си гледал на снимка само Апъл продукти

Много е важно, новият световен ред като те тероризира да носиш маска през цялото време и се самонатравяш вдишвайки собствения си въглероден двуокис да имаш умен часовник който да може да ти покаже кога ще припаднеш от липса на кислород в кръвта. Би било смешно, ако не беше ужасно.

Новата и още по-злобна програмна реч на Путин Смях

същото може да се каже и за 99% от държавите по света а и статията е за епър не за Русия...

Последните 10г(някои казват и 20) всъщност нищо ново няма. Освен че програмките напират да се упдейтват всеки ден и гълтат все повече ресурс, други изменения няма. Проблемът е и в човека, 2 очи, 2 ръце и излиза че нивото на взаимодействие с компютъра е същото като преди 20-30години... "Чипирането" нещо много се забави :)

Все същото, не ми се дават пари за такива джаджи вече. Не предлагат нещо ново, чупливи са и не виждам как мога да ги ползвам по - добре като имам PC

Купи си новата Лада нива с три двигателя И склад да ги съхраняваш Друг е въпроса, че и за часовник руските тролове пари нямате

kgoranov

Новата Лада е с двигател на Рено,( както и Дачиата).