Apple със сериозен спад в продажбите на смартфони

Въпреки лицензионните си проблеми Huawei продължава да застига Samsung за първото място по продажби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оф, ще пробвам да го обясня само веднъж: Днес трябваше да си преподпиша договора с оператора. Предишният ми договор беше с 30гб дата и струваше 35 кинта. Днес, на черен петък преподписах за 31 кинта с неограничен Интернет на максимална скорост и спотифай и ХУАУЕЙ 30 ПРО 128ГБ. Аз съм ползвател на апъл и в момента ползвам за основен телефон XS MAX 256GB. Така, сега на въпроса: Р30-ката е супер наистина, кефи ме, ама...за втори телефон. Евалата, че китайчугите са копирали джешчър контрола ама едно към едно от апъл. Управлявам си телефона все едно е макс-ката ми. Камерата е супер но: 1. Звука е метален, слаб и е моно а аз обичам да слушам музика в банята 2. Каквото и да инсталирам иска достъп до снимки, контакти, обаждания - що бе джанам??? 3. Батерията ми пада по-бързо от на айфона В заключение - хубаво телефонче, ще си го ползвам с кеф да си играйкам с него 4. Няма слот за памет (абсолютна необходимост за китайски телефон) ПС Много ме изкефи че си има универсално дисганционно

ППС: Мисълта ми беше - как няма ХУАУЕЙ да бележи ръст, като ми го дадаха тоя телефон на практика без пари. Исках 11 Pro max ама немаше на оферта...

Който гроб копае другиму, сам пада в него!

Който няма пари за айфон е лузър само яките пичове сме с айфон останалите си копуват санцунг..

Селяндур!

И то див!

Така и не разбрах - успяха ли да патентоват окръжността и имат ли апетит към сферите?

Ами с цени от по 3000-4000 хиляди лева нормално да изпадат бавно и славно....А и всеки голяма заплата в сащ таааа изходът е предизвестен. Само наивници могат да вярват че всичко е розово и притежаваш ли йфон си умен и красив :)

В щатите цените са яко субсидирани от операторите.

Освен да сложа един кръст +

Абсолютен боклук са айфоните. На 6-цата му се наду батерията. 7-цата беше ок. Х-са тъчскрийна или софтуеъра понякога имат забавяне. Батерията след една година събаря капацитета. Капризен телефон от към зареждане. Търси епълско зарядно, с другите зарежда бавно. Трети и последен айфон. Никога повече айфон. Много потребители имат такива намерения. Следващата година няма да е изненада още 10% спад в продажбите. На какви апарати да минем? Самсунг или Хуауей? Преди години смених няколко самсунга. Нямах оплаквания. Хуавея как е?

нямам оплаквания

Пий светена вода че си Бахти каръка. 6 plus, 7 plus, X, XS max. Последният все още си го ползвам, другите ми се ползват от семейството ми - никога никакви проблеми. Казвам ти - пий светена вода и се кръсти нон стоп - нещо ти има.

Е па я си смених тутурутката again, ма нема а дам кинти за айшит.

Е те следващият модел да го изкарат на цена 2000$ и да чакат увеличение на продажбите.Друг е въпросът че и липсва от доста време редизайн.

То дизайна да ти е поорблем, не може да рачиташ на старите приложения, камери, и т.н. батерията не издържа и година и след това нямаш телефон или трябва да го зареждаш секи ден за да го ползваш около 12 мин. Айде не.