Коментари - Арестът на финансовия директор на Huawei може да разтърси Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не спира яж ми уя телефони продават се сеободно, ама не съм видял един с такъв телефон. Та същото и с тази телекомуникационна техника и G5, някой да кара да купуваш от китайска компания. Тва е 100% партенка от изперкалия дончо- the tariff guy

Западняците са оперирани от морал и там не могат да бъдат ударени ! Боли ги само от финансови удари и военна сила !

Китай трябва да ударят яко Канада (икономически). Те май арестуваха двама канадци, но им е малко. Хората почва да им пука само ако ги ударш в портфейла. Да удрят Канада и да покажат на всички, че като си дадеш задницата на един, не се знае от де ще те посрещне друг.

Време е Америка да разберем, че е собственост на Китай.

Тва са на тръмп глупавите трикове - the tariff guy. По принцип тия технологии се развиват без граници така че няма какво да ги спре яж минуя ако наистина са го измислили добре. Секи може да си направи не една ами 5 компании в америка и да си внедрят технологията през тях или както го виждам през Канада да речем - ми те китайците изкупиха половината Канада а ванкувър си е изцяло китайски вече. Аз по скоро си мисля че е друг проблема. Китаеца е измислил някаква китайска сглобка, после е цапнал един пирон и малко лепилце. Сега иска да я продаде тази еднодневка и прави дъмпинг на цените, а тва няма как да стане в америка че и в европа няма да им мине номера. Няма логично обяснение за мен, по скоро някаква партенка на тъпия продавач на сергия и сегашен президент - дончо. Няма логика само някъв идиот може да си помисли че нещо ше се промени с тоя арест

Тъпи луди говеда каквото повикахте такова ви се обади!!!

Количествените натрупвания водят до качествени изменения. Китайците, са обидени. Айфон ще каталяса. Това производство, това продажби. Така е. Ама то ъкъл и мезис не дойде ли навреме, не го чакай. Кво им направи жената, че я арестуваха. Яд ги е на хуавей, че ги изпревари и създава на качествената 5G мрежа, а айфоните ще си дрънкат на 4G. Ще им сменят името на Антикварфон. :) :) :) ще следим от близо.

Доста тъп коментар. Все едно го пише третокласник. Нали ти е ясно, че в договора между хубавей и ябълката си има клаузи за такива ситуации и нищо чудно, те да са толкова жестоки, че хубавей да изчезне от световната карта. Боли ли ги в ябълката, че хубавей имали финансов директор който бил толкова ценен, че ако утре умре от инфаркт няма да може да си спази договорите. Не ги боли.

Помня пато затвориха завода на Москвич как Мерцедес здравата загази. Май.

склеритата помнят стари неща разбира се

... и мерцедес побързаха да направят и втори завод ... а у нас пак си седим само с китайските сглобки .

Ходят по кутрето на китайците, но май друг ще охка после.