17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Насочил се към мацка да уди ушанки те.

да ковне Йелоустоун тоя астероид... да замирише малко на кравешка смърт... Пък и Вовата да спести някой Сармат...

гръмна ли Йелоустоун....край със Земята. Ще строиш Комунизъмът на седмото КОМУНИСТИЧЕСКО небе, блядь. Ти, Путя, някога работил ли си и имал ли си нещо твое?

на индианците, отнета им насилствено от нагло-саксонските пандизчии и потомците им...

Айде да ни затрива и да се свършва цирка

А се , кой са тее дет се желаят на другите зло, кой народ? Се дет са експерти за всичко, па иначе гола вода….. А ся си представете че ви изХака, силиконите и анаболните ви идоли, жалки промити останки от най великия народ…. Земете са събудете малко, рая покорна….

Ако плесне моголските кули в Масква,цена няма да има!

ще те уцели тебе дрогиран недоклатен лайнар марш в леглото говедо смотано кол в гъзът ще ти вкарам

Еее дано пък леко да закачи, какво толкова. Особено ако удари САЩ. Все пак във всички екшън/драми филми през годините действията все се развиват в Америка. Извънземни в САЩ, Бедствия в САЩ, Черни в САЩ, Любовни драми в САЩ, Убииства в САЩ, Гей паради в САЩ, 1500 коня коли в САЩ, семейно порно в САЩ, 1 герой дето спасява света.....Американец

А накрая, в реалният живот, астероидите все в Русия падат. Да се чуди човек.

Щом Роскосмос казва че няма опасност почти сигурно е че ще ни удари. Москалите са хем тъпаци хем лъжци.

А ДА НАСОЧАТ КЪМ НЕГО ДА ГО РАЗБИЯТ

Моля ви, използвайте нормални мерни единици - в България използвам метричната система. Как го измислихте това с Импайър стейт билдинг? Само американците използват такива мерни единици - половин жираф, две перални, 6 невестулки, а наскоро открили алигатор с размерите на Ариана Гранде.

И никакво споменаване на Росскомикс като авторитет за летенето на небесните тела. Росскомикс в момента строи ЖИЛИЩЕН БЛОК за $1,5 МЛД във формата на съветска ракета. Нито им е до космос, още по-малко до астероиди.

Не разбрах какво общо има метричната система с вашият коментар?

и засега само минава за да избере място за падане следващия път

Пълно е с тролове, но още по неприятно е че немогат да напишат смислено! Още на първия ред дори на първите две думи спираме четенето, щото все едно и също въртят!! Споко бе то бункери има в САЩ колкото щете дори се питам Бай Дън къде годържата та да се не излага!!

Ми научи се да пишеш смислено пък тогава врякай бе. Ама то ако можеше да пишеш смислено нямаше да ти се налага да се прехранваш като руски трол/врякалник.

Ха дано падне и уцели путин по главата!

Айде не, айде да е някакъв по-малък.

Няма какво да минава близо до Земята. Направо да идва. Има много боклук за разчистване и е най-добре да почне точно от Емпайър Стейт

А бе те такива Астероиди все в Русия падат. Намеци ли им прави някой, не знам.

Може и част от него към красной площадой

Бе вместо той да ни удари, що не се засилим ние към него съсе планетата да го видим колко е корав тоя астерид, ах мамичката му, шъ ни плаши само тука...

И дано удари Пентагона, тяхната майка.

Пригожински тролей правещ се на Блядка?

Какво ми го сравняват с Емпайър стейт билдинг, за българските читатели... Да го сравнят с НДК... От информацията по нета лесно може да се направи паралел че астероида е 8 пъти по-голям от НДК.

Не виждам кое му е близкото, Луната е 10 пъти по-близо.

Не че е близко и не че е наистина много голям, но рашките нали трябва да имитират научна дейност. А иначе е толквоа голям и толкова голям и толкова опасен, че само 1-2 специализирани сайта, които никой не ги чете, са го споменали и при това заглавието е "The asteroid will zoom safely past Earth at 47,200 mph." Който е грамотен да си го прочете.

Няма ли кой да го насочи към мАсква?

Джуджето е скрито в бункера.

Тъпотията на соросоидите е пословична. Ако това нещо удари Москва, те си мислят че в София няма да се усети и ще продължат да тракат по клавиатурата и да пишат глупостите си....

Азия ще се превърне в нов океан а Русия ще изчезне завинаги. Така Украйна и Европа ще имат нови брегове и никакви врагове. Кеф, а путинистите в България ще измрат от мъка! Свят без Руия, ехе кеф, скоро и това ще се случи дори и без метеорит.

Абе Петкуре като станеш на 12 годинки пак помисли и пиши