17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Автоматичния редактор по долу, поправи думата ракети, на анкети.

Роскосмос изстрелва около 40 ракети годишно. В тази бройка не влизат ракетите на военните, анкетите със специална правителствена поръчка, ракетите изпращани на НАСА и ЕКА, пък не съм забелязан да го споменавате!

Роскомикс изстелва 15-тина ракети годишно. В тази бройка влизат ракетите на военните, ракетите със специална правителствена поръчка, тези изстрелвани от Френска Гвиана. Няма нито една ракета която Роскомикс да изпраща на НАСА. По-добре забележи, че си доста тъпичък и е по-добре да си траеш, за да не ти се смеят.

Айде да наизлязат сега пак ковидиотите и да разправят как в космоса нямало пари - и затова НАСА "не искали" да отидат на Луната, хахахахах... Гроздето е кисело, тъпаци.

BajMihal

Сам си противоречиш, но няма какво да ти обяснявам. Уж Луната близко, ама в статията се говори за полети в НИСКА ОКОЛОЗЕМНА ОРБИТА. Та къде направи връзка с пари и печалби... Нищо надявам се да има надежда да поумнееш (въпреки, че вече много се съмнявам). Полет до Луната е мегаскъп за момента, не е като да си такси до МКС. Все още е и НЕРЕНТАБИЛЕН (ако изобщо знаеш какво означава).

Путин казва че са били на Луната кравари те значи са били!!!!!! ¡

Най-голямата простотия. :) Ето затова ти си роб, а аз съм на върха.

Сега пък направи връзка между "ковидиотите" и "космоса/Луната"... Когато всички ти казват, че ти хлопа дъската, отидѝ и се прегледай! Няма лошо, може и да се лекува!