Астронавт от НАСА: Оцеляхме заради руската урина

В космоса тя е ценен ресурс, от който се добива вода за пиене

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната глупост на някой .. действително урината се рециклира но не се ползва за пиене ..

Руснаците пак са прецакали краварите на МКС. Те си поркат водка и бира, а за тъпите янки им дават по малко или много пикня,която те плащат във долари, с които руснаците купували още водка и бира от янките и така кръгът се затварял.

А браво, по принцип има логика, но в тоя стил написаното е като хумореска. Иначе в дЪр.БГ не бях влизал от 2001 година - ами не са се развили въобще. И се убеждавам, че статиите се пишат от полуграмотни индивиди, наричащи се журналисти. Коментарите са по-забавни и съдържателни от написаното.

Едно време в София беше модерно да си пиеш пикнята. Казваха че лекува всичко. И не съдържа лоши вещества като ваксината. Не знам дали беше случайно ама май че беше по времето когато нямаше вода. Даже имаше приказка "Извинете Вие от София ли сте... или така си миришете."

Не си спомням да сме яли пацули. Ама като почнат да плащат пенсиите в биткойни може да се наложи. Като спре интернета.

Т.е. руснаците са пикал в устата на американците? Че и американците са им благодарни?

Ето ви действителен случсй, в който руснаци открито могат да изругаят: "Да ви пикам на американците!", и те да им бъдат благодарни!

кафяв сайт е дира. Откога ви разправям. Той и Путин е висок 182 см, ама на американски токчета с височина 35 см.

Няма американски астронавт, който да е казал подобно нещо. Гогов пак е писал статии на леки наркотици.

Пичове, тук няма политика. Статията е вярна. Наистина рециклират урината си в Космоса!

Пичове, пробвайте руски фекалии, може да са по-вкусни и от урината.

На тебе може и да ти е смешно. Не те знам русофил ли си или русофоб, но това няма никакво значение! Прочие като отвори дума, за американските астронавти не знам. Но за Хитлер знам със сигурност че е пробвал български фекалии! Защото неговият личен лекар му е приготвял "екстракт от изпражнения на здрав български селянин"! Не се майтапя има го документирано. Бил е някакъв шарлатанин и му е давал да зобе амфетамини и още куп други гадости!

Те, краварите, полека-лека ще си признаят и за консумирането и на други "деривати" от храносмилателния тракт!

Като знам, че водата която се пие в космоса е от дистилирана урина, само мога да гадая кюфтетата от какво са.

а кибапчитата?

Правилно мислиш, защото САЩ отказват визи за космонавти, а очакват сътрудничество и помощ за австронавтите им

Руската пикня ,най добрата пикня.

Другаря Гогов отново се е изгубил в превода и във собственият си хол! Заглавието няма никаква връзка със статията!

По какво си приличат булгаристанците (евроатлантици) и америслямците (косманафти)? Първия винаги като тръгва на път взема със себе си парче тел и клещи, а втория пластмасова бутилка от Кока кОла с руска урина. ха-ха...

По какво си приличат Щерев и медузата? Науката още се чуди, как успяват да оцелеят без мозък!

Покъртително заглавие! Новото свърталище на рублофили-путиняци, по-известни в България като гербодепесарски гешевисти е тук! Спрях да влизам отдавна в близ и пик. Явно и тоя сайт отива в боклука.

Гогов пак е преписвал от путлерастки сайтове, които бълват лъжи и преиначават казаното. Никой, никъде и никога не е казал: "Оцеляхме заради руската урина", но явно това е сложено за заглавие и уж цитат. Цялата статия е нещо като съкратен преразказ на написаното в СНН, със умишлено разметване на фрази и това кой ги е казал. Точните думи на Мастракио са: "Притеснително да попиташ дали може да вземеш назаем резервоар с урина." Явно после са им връщали американска урина.

Не бе, пращали са ви я като дипломатическа пратка да ви наливат като ходите на козяк! сплескан америслямски трол.

Мустафа добър ник за руслямски ибрик. ДЕМП

за всеки руснак е гордост да се снима до някой американец.. А после руснака се фука пред приятели и познати че са дружки с непознатия американец..ха.ха

После америслямеца показва снимката на приятели и вика: Ей тоя ми спаси животеца горе в тъмното! Ако не беше пускал да му пия от кранчето, щех да умра от жажда и глад... Жив да си братиньо, че ма спаси!

По вероятно е при война между САЩ и Русия МКС да си бият камшика и да заживеят на друга планета

Те до Луната не могат да отидат... ти на друга планета ги пращаш.

Видял е Путин че американците са клекнали , а те пък серат на руснаците в устата.. :))) В космоса има дружба .

И в бг е така. Не може без руска урина. А тия дето не я харесват ще папат директно руски лайна. Баща ми имаше един лаф за крайна мизерия, " да си лижеш гъза за сол". Аз мислих доста за произхода на този лаф и стигнах до извода, че е от дълбока древност. Идва от времената, когато солта е била много ценна.

И бащи ти прост и ти дважди баща ти. Абе, идиот, солта се изхвърля от организма с урината. Поради тази причина фекалиите стават за наторяване, защото не съдържат толкова соли в себе си и имат остатъчни хранителни вещества неусвоени от арганизма. Колко трябва да си прост и малоумен да си ближеш дупето, респективно засъхналите фекалии по него, за да си набавиш сол?!! Не минава нито ден, без да бъда поразен от дълбочината на булгаристанската тъпотия на платените орки. Вече почвам да се съмнявам дали космоса е по-голям от нея.

Не си схванал дълбочината на лафа, драги антрополого. Някой е изпаднал до такава степен и е в паника, така че търси отчаяно и с последни сили, това което му трябва навсякъде, дори там където знае че го няма. Изтощен е, вече не може да се движи дори и му остава да си лиже само задника за сол.

То се видя кой какво яде и пие. Вижда се всеки ден. Само слабите хора търсят вечно някой да ги спасява. Да не говорим за другите, които обясняват как тук са присъствали едни хора 500 години.

Приятелските международни отношения са изключително ценни за развитието не само на космическите програми, но и за развитието на човечеството. За съжаление по време на пандемията се видя до къде сме се докарали.

И потта на покорителите на космоса също се рециклира и пречиства- на пътечката бегом да трепеш ефекта на мускулна атрофия от вакуума и после фланелките отиват на изпарителя и хоппааа- чиста вода ненапита. А извънземните ни се смеят от сърце.

Ето още един велик малоумник. Мускулната атрофия не е от вакума, а от липсата на гравитация и тегло, което да натоварва мускулите. Откъде ви изравят такива идиоти!? Че и интернет достъп имат!?

Вода ли? Ах хитреци, знаем заради каква течност, сте вземали урината на руснаците!

Повечето хора, които са били в космоса. Това са основно военни, казват че горе земните идиотщини и проблеми изглеждат незначителни. Мисля, че е задължително държавните глави на ядрените нации да се пращат за две седмици в космоса за да разширят мирогледа си. Защото тук, долу се въртим в кръг около глупости.

дъртата деменция байдан на самолет го качват с памперси. Не смея да си помисля с какво трява да е, за да го качат на ракета...

Ами, човек който не е в състояние да издържи полет на околоземна орбита не е за ядрено куфарче. Спомням си и за Елцин.

Коментарите доказват, че българските форумни коментатори са пълни идиоти!

Тоя, дето е написал заглавието на статията - също!

Ейй добре, че е руската урина... щото, нали... американците не пикаят... Тъпи заглавия, тъпи статии... с една дума - дир.

Ми пикаят, ма не им стига бе. Освен това руската урина е по-качествена от американската. Има по-добри вкусови качества явно.

Аз съм много учуден и не разбрах. Може ли малко помощ и разяснение? Защо е необходимо да се харчат толкова много земни ресурси, да се качват американците чак в космоса, за да пият руска урина? Не може ли директно да им я товарят с цистерни и да я карат с кораби в САЩ? Нали така карат руска газ и руски нефт? Защо да не може и урина? Щом толкова много си я харесват...

Като гледам какво си написал - и да ти обясни някой - няма да разбереш...

Така е много са зависими . Американските астронавти дават алкохол , в замяна руските космонавти дават нещо по ценно... играят роля на жени ..ха.ха

джендърството и смяната на половете са присъщи за американската култура. Вие сте ограничен балкански борсук, който не осъзнава това.

може да успеят и бира да направят от урина, за уиски по-трудно ще стане.

Янките пият направо от чучура!

Направо ги съжалявам козяшките орки и тролове. Днес след тази новина са тотално потресени, не тотално са разцепени направо. Американците пият урина от руснаците... ха-ха-ха... Наздраве, орки!

За жалост, изходът от пропагандата война, няма да е като от студената! Болните мозъци на някой хора по света са счели, че на земята мирът се задържа много дълго време, регионалните конфликти вече затихват, време е за глобален конфликт... Дано да пукнат, преди да са го запалили....!

Оцеляхме вика заради "руската" урина В космоса тя е ценен ресурс........... Въх мъ божкеее щом и руската" урина стана ценен ресурс........

Руснаците са свестни хора, ама техните управляващи са мизерници. Работят срещу собствения си народ, както винаги.

Така погледнато, ситуацията у нас е идентична, че май и в по- голямата част от света!

Когато путин плаща за ПР статии...

Вероятно със сътрудничеството ще бъде свършено след 2 години когато МКС изчерпи ресурса си. Идва краят на едно наистина взаимноизгодно полувин-вековно сътрудничество. Накратко САЩ са идиоти.

Трол професията я измислиха Путиноните "готвачи" и трол фермери. Те ваенизираха Интернет, защото ка алчни комплексирани психопати с мания за величие. После се включиха и китайчетата.

професията барман в лудницата я измислиха за теб.Пий си хаповете и брой пенсията че е малка.

Руската урина - най-пивката урина на света!

Американците знаят и ценят вкуса на руската урина!