17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците толкова рядко и трудно се качват в орбита - че няма как да не се впечатлява. :) За Луната пък да не говорим. Там американски крак никога не е стъпвал.

Не бръщолевете глупости, а дайте една автентична истинска снимка на Земята от КОсмическата станция. Не компютърно обработена /SGI/. Вече всеки има камера, телефон, дайте да видим тази гледка. Обърнете Хъбъл и заснемете Земята. Нещо липсват такива снимки.

че простотията по хората ходи... За да видиш земята като цял диск (и да я снимаш) трябва да си поне на 10 000 км от нея. Международната космическа станция е на около 400 км, а Хъбъл - на около 500 км. Геометрия за 7 клас.

А защо нямаме такава снимка от Луната. ;) Защото никой не е напускал ниска земна орбита.

Селфи ще видим ли?

Никой не е виждал Земята от Космоса!

Перковците не са пропуснали да се запишат и под тази тема. Добре, че някои от тях са си дали труда да се регистрират, че и снимка да сложат. Така ми спестяват труда и мъката да им чета умствените диарии. Направо ги маркирам с минусче като прочетени. Само плоскоземците като че ли липсват. Но аз имам непоколебима вяра в човешката простотия и съм убеден, че и те ще се появят по някое време.

Да се радват докато рабори МКС. След като я изведат от експолоатация руснаците е много вероятно да не работят с тези същите неблагодарници. Очаквам минуси от тролчета харесващи да лижат американски задници!

Малко странно е да не дават да се публикуват снимки, необработени Защо ли?

Защото нищо няма да схванеш. Обработват ги, за да са ясни и за 80-те процента.

Не пропусна да си напишеш небивалиците...

Има снимки на Земята от Луната. Явно си по-тъп отколкото мислех и не можеш да ги откриеш! Веднъж ти пращах линкове, явно не знаеш как да ги отвориш...

Вероятно е да не работят с тия неблагодарници поради простата причина, че вероятно въобще няма да работят.