17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе как ще се отдели спускаемия модул и ще се плилуни без електрониката от днешно време по онова време я няма -транзисторите и диодите са големи лампи нама чип няма дори платки няма и праграмиране от съвременин тип изобщо как може да се вярна на тази лъжа като що 50години не можаха да го направят отново а?

Кацане на луната все някога ще има но екипажа трябва да е международен и полета да е под егидата на ООН, защото пак ще има Холивуд и всичко ще се превърне в поредната измама...

,,миждународен полет”?Что это за понятие бе бл...ин? Или иначе викаш няма шанс руски крак да стъпи скоро на Луната?

Американците са кацнали на луната? .... като ми цъфне налъма и дада поумнее

амлериканците с това което разполагали тогава е фалшиви новини, абсурд е да са кацали на луната. невъзможно .

за 50 години вече е разпъната в мохаве,и даже нов флаг са забили и го духа лунния ветър

Еее че 50 години ли минаха откакто снимаха този филм?

Лека му пръст на Вернер фон Браун ! Той е истинският създател на Американската космическа програма. Другото са празни приказки от надути говеда, които вече 60 години не могат да направят това което с лекота направи един германски инженер !!! Без интелектуални кражби САЩ са само празни приказки и нищо друго в научно отношение.

Лека му пръст не Едисон. Той открил електричеството. Значи е създал и компютрите и телефоните и всичко що е с електричество... абе много малоумни парчета има тука бе.

Тои Едисон милия незнам какво е открил и си прав че има малоуни парчета

Дори и Русия не го оспорва, която прати луноход за да огледа какво се е случило на луната!

Има ли още хора, които да вярват на този фейк!?!

то имало още идиоти като тебе които вярват, че земята е плоска. Фейк... а? 6 пъти. 6 пъти с ТАСС с готова статия за провала на американците. 6 пъти гледат на горе и 6 пъти не пускат статията... що бе? А? Гадничко ли ти е?

Как що бе, нали тролчетата казват, че американците платили на съветския съюз да си замълчи... представяш ли си, какви тъпи парчета са...

никой не ВЯРВА в стъпването на човек на луната! всички ЗНАЯТ за стъпването на хора на луната! е с някои дребни изключения на хора които ВЯРВАТ че човек не е стъпвал на луната! знанието се основава на доказуеми факти (които в случая са безчет), вярването си е чист плод на фантазията. можеш да си вярваш в каквото си поискаш, но това не променя фактите.

Говедото успяло да научи една английска дума. Браво!

Аха, за джаба говедото говорите нали. :-)