17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какъв Гагарин в космоса бе???? Луди ли сте? Предавано ли е по телевизията, снимка поне да има? Какво доказателство има за това че е ходил там. Самия той каза, че не е. Дъщеря му също. Аре стига глупости. Върнала се с капсулата, ма са балон, ма с парашут... ма незнам си какво си. Аре стига глупости. Видяха че няма да са първите и изфабрикуваха поредната лъжа.

Защо в моя кабинет? Еххх, синьото рокле на Моника...

Пуста човешка завист...

Ако някой направи едно социологическо проучване за нивото на интелигентност на средностатистическият трол във форума Дир, ще си помисли че е попаднал в някоя психиатрична клиника за умствено изостанали...

И ще е прав, кой стои в нета цял ден при това хубаво време навън.

Докога ще продължава тази фалшификация?

Фалш вече няма, ссср го няма вече

има само паметник в софия да го препикават кучетата

Не астронавтите а актьорите и не кацането на луната а холивудската постановка с това име.

Боливууд, Боливууд

КиноАртисчетата от Пустинята Мохаве се събрали. Хаххахаха На кой му дреме?

обичам холивуд

Към колегите суперспециалисти по кацания на Луната. Американците кацат на Луната 6 пъти за времето от 20.07.1969 до 07.12.1972 г. с мисиите Аполо 11 до Аполо 17 с общо 18 космонавти стъпили на лунната повърхност. Полета на Аполо 13 е неуспешен, след като кораба претърпява авария при полет до Луната, но успява да се завърне на земята. Може би някои колеги пишат за филма „Аполо 13“ с Том Ханкс, като този филм още 1996 г. печели и получава два „Оскар“-и. С полета на Аполо 11 са доставени на земята 21 кг. проби от лунната повърност, като образци на тези проби са изпратени на 40 лаборатории от цял свят включително и на СССР. На лунната повърност са монтирани две „огледала“ лазерни рефлектори като две-три седмици по-късно Австралийска обсерватория прави първото успешно лазерно измерване на разстоянието между Земя и Луна. Резултатите са потвърдени по-късно от обсерватотията в Кембридж и не само. С разлика от час час и половина съветският космически апарат каца на луната на отстояние 800 км. но Лунохода им (Луноход-космоческа програма като Аполо) Луна 15, претърпява авария при кацането. Някой от вас да е чул или гледал филмов материал с официално изявление от страна на СССР, че американците не са кацнали на Луната на 20.07.1969 г.? Не забравяйте, че това е времето на „Студената война“ и разгара в борбата по овладяване на космоса. Лек ден.

P.S. Извинявам се, не съм написал съвсем ясно, че разстоянието между американският апарат кацнал на Луната (Eagle) - Орел и съветският апарат Луна 15 е само 800 км. Лек ден.

Всъщност, слуховете за некацането, както и окло 95% от почитателите на идеята за 'плоската земя', са от САЩ. Иначе, и двете сили са следели за мошеничества, преди 1-2 години беше разсекретен доклад на ЦРУ, в който се разглежда критично дали Гагарин е летял, и, на базата на декодиране на изображенията, е категорично потвърдено. Путин също вингаи се е изказвал еднозначно, съветските власти - също.

От получените минуси и от репликата разбирам, че някои хора мнофо ги стягат чипъците и не само. За това, че тези дето пишат минуси са с дебели вратове и с "високи" чела от два пръста, аз не нося вина. Иначе ясно, на бялото да кажеш черно! Сине постотията не ходи по гората - казваше баба ми. Лек ден.

За суперспециалистите кацането на луната не означава нищо друго, освен един от поводите да се освободят от дълго събираните храчки по повод САЩ. Но Америка е имало, много преди те да се пръкнат, и ще я има много след като ритнат камбаната. А безименните плювалници дори и във форума няма да ги помнят.

До сега не вярвах... Но щом Чалева каза, че е слезнал по "сталбичката", нещо се пречупи в мен...

Преди малко и аз се върнах от там.... сега с Наполеон ще си изпием хапчетата и ще отидем на гости на Цезар.....

Глупости...луната няма атмосфера,радияцията е 100 пъти по голяма от тази на чернопил. Астеруиди бомбардират луната всяка минута(малки) Разликата в температурата,между светлата и тъмната част е около 80 градуса!!!

Радияция, астеруиди ... Заслужаваш си името Анти. Анти интелигентен, демек простак.

събрали са се, защото ще им връчват (най-после) Оскарите за най-добър филм на 20-ти век.

Уникално постижение на човечеството.

снимането на филми ли?

хмммм

Днес лично Рогозин поздрави света за това постижение. Рогозин, а не някой интернет лаладжия.

и рогозин както всич1ки нас обича холивудските продукции

Това са истински герои! Респект!!!

трябва да е герой,колко пъти ни спасява

ша връща усмивките от старите мохавски ленти