17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роскосмос

Пълни измишльотини!!! Чудят се какви глупости да измислят зада ни лъжат!!!! Колко и да се напъват до десет години ще лъсне цялата истина и за наса, тоскосмос и другите космически държави дето уж летят из "космоса"!!!

Внимавай да не разсмееш слоновете, които носят плоската Земя! Че един да се разсмее и мръдне, плоската Земя ще се наклони и ще се подхлъзнем и паднем в нищото...

и как от Големия взрив е станало вода и дърво ???? мили ми невежи...гръмнало и се появили дървета , вода и Живи организми.... обожавам космоса, но всичко е създадено от Господ Бог

да не се прави на УДАРЕН,да бе случайно да се удари без да иска

Астрономите са използвали инструмента "Озирис" на 10,4-метровия телескоп в Ла Палма, Испания и видяха на C/2019 Q4 (Борисов) комплект тасове и една джанта от ЗАЗ-968А. Това е установено през червената част от общия спектър. През следващите дни астрономите ще получат и измервания в синята част от спектъра на кометата, като се надяват да установят, какво е това странно лъскаво нещо до тасовете, което страшно много наподобява празна бутилка от коняк Слънчев бряг на Винзавод Пресав.

Астрономите са използвали инструмента "Озирис" на 10,4-метровия телескоп в Ла Палма, Испания, за да получат видимия спектър - измервания на отразената от кометата "Борисов" слънчева светлина. Той дава червената част от общия спектър и затова единственото, което виждат астрономите, е наклонът, който е сходен на този на кометите от Слънчевата система. Винаги съм мечтал да видя наклона на комета :)

Последния абзац кърти мивки направо: "През уикенда телескопът "Джемини" на Хавай направи цветна снимка на Борисов. На нея се виждат райета и подчертана опашка." Това, ако го извадите от контекста и го сложите в самостоятелна статия, гарантирано ще ви дават по новините.

ГОГОВ сър