17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двете планети не са открити от руските олигофрени и алкохолици. Американците мечтаят с ракетите си да долетят до Марс, а 76% от зомбираните руснаци мечтаят руските ракети да долетят до Флорида. За това и статуята на свободата се намира във Ню Йорк, а не в москва. В москва има само статуи на убииците на милиони руски граждани - като ленин, сталин и царя путин УБИЙ РУСКИ ТРОЛ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ !

Събирам пари да закупя парцел там, десетина хектара ми стигат на морския бряг. Боя се че ще надойдат говняри и ще бетонират и там.

Клас А звездите са белиняма как да е червена. А и цитираните периоди, при условие, че планетите винаги са обърнти с едната си страна към звездата са нереални... Не е зле редактора да преразгледа информацията.

Е, то и Надето е гугъл преводач, като Стоенчо. То филологията им куца, а ти искаш от астрономия да разбират...

Много вероятно е от 2 до 11 дни учените да открия и Марс

"Екзопланетите са достатъчно близо до звездата, като са с период 4,9 и 11,4 дни." Някой, да ми го разясни това, моля! Какво ще рече "като са в период"?

переоди на въртене около звездата , бих предположил. демек, толко е годината там, за толкова земни дни правят едно завъртане по орбита около звездата

Там лесно ще живееш няколко хиляди години, това значи...

Две или двете? Има огромна разлика уважаеми редакторе.

Ами... изпратете "Вояджър" да провери...