17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами... изпратете "Вояджър" да провери...

Две или двете? Има огромна разлика уважаеми редакторе.

"Екзопланетите са достатъчно близо до звездата, като са с период 4,9 и 11,4 дни." Някой, да ми го разясни това, моля! Какво ще рече "като са в период"?

Много вероятно е от 2 до 11 дни учените да открия и Марс

Клас А звездите са белиняма как да е червена. А и цитираните периоди, при условие, че планетите винаги са обърнти с едната си страна към звездата са нереални... Не е зле редактора да преразгледа информацията.

Е, то и Надето е гугъл преводач, като Стоенчо. То филологията им куца, а ти искаш от астрономия да разбират...

Събирам пари да закупя парцел там, десетина хектара ми стигат на морския бряг. Боя се че ще надойдат говняри и ще бетонират и там.

переоди на въртене около звездата , бих предположил. демек, толко е годината там, за толкова земни дни правят едно завъртане по орбита около звездата

Там лесно ще живееш няколко хиляди години, това значи...

И двете планети не са открити от руските олигофрени и алкохолици. Американците мечтаят с ракетите си да долетят до Марс, а 76% от зомбираните руснаци мечтаят руските ракети да долетят до Флорида. За това и статуята на свободата се намира във Ню Йорк, а не в москва. В москва има само статуи на убииците на милиони руски граждани - като ленин, сталин и царя путин УБИЙ РУСКИ ТРОЛ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ !