Астрономи откриха следи от космически катаклизъм

Големият Магеланов облак е погълнал друга галактика, когато се е раждала Слънчевата система

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че това не е самолет с путьо, иначе до сега да беше паднал на земята.

Уникални маломници са ватенките, да сложат на пушка , която стреля на 2-3км фенерче с обхват 10м.

Интересно. Човек който не може да уцели темата която коментира се оказва " експерт " по снайпери. Приятелю, това което ти наричаш фенерче може да е един милион други работи като лазерен прицел например.

Интересна работа е това посоката. Ако погледнеш от едната страна - по часовника. Ако от обратната страна - обратно на часовника. Щом от това правят някакви изводи, да ги е.а в "учените"!

Кво им разбира на тях главата, кажи им го кажи. Отде ви изравят бе.

petrovito

"елиптична галактика джудже в съзвездието Стрелец " все си мислех, че съзвездие е групировка на няколко звезди... а, то какво било - групички галактики.../ако се вярва на превода/

Съзвездието е група от светлинки наблюдавани от Земята. Това може да са както звезди така и много по-далечни галактики видими от Земята като "звезди".

Иронията ти е излишна и не на място. Съзвездията си имат граници. Когато се наблюдава обект в рамките на тези граници, се казва, че той е в съответното съзвездие. Например, ако се каже, че Марс е в съзвездие Близнаци, значи че е на "територията", която е отделена за съзвездие Близнаци.