Българин, вицепрезидент в Google, става почетен консул в Силициевата долина

Богомил Балкански има дългогодишен опит в най-добрите компании от Силициевата долина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В компетенциите му влиза говоренето на четири чужди езика плюс китайски." Стояне, китайският също е чужд език. :)

Браво

Кой знае колко пари има ...

Браво на човека!!! Към авторите/редакторите на статията: май в главите Ви е доста облачно, за да напишете 'облачен стартъп'.

Е, ти ако не си шоп добре! Защо не попиташ колко мозък има, а веднага в чуждата паничка?! Душичка малка си!

къде ли щеще да свърши ако беше отишъл за бачка за блядовете

Гуглето са мошеници, които продават личните ни данни на всеки, който плаща. Картинката се връзва - българин - вице на фирма, плащаща половин процент данъци в Ирландия!

В Илиянци!

От цялото предствяне-тъпа физиономия ...

Връстниците му добре помним чии деца 91ва получаваха стипендии за американски университети или можеха да извадят отнякъде парите да си ги платят сами. Простосмъртните не получавахме дори изходна виза, какво остава за американска. "Как аз се оказах на работа в технологичната индустрия честно казано и до ден днешен е загадка за самия мен, защото навремето в България завърших класическата гимназия и прекарах 5 години в учене на латински и старогръцки." Завършилите елитни математически гимназии също се чудят, но имат едни обосновани предположения.

Евала :) ! лафът на деня :))))))))

Ей такива хора трябва да управляват България, а не банкянският селянин и крушовската селянка.

Може наистина да е бил от облагодетелствано семейство, но ако не беше кадърен нямаше да стигне до никъде.

Бъркаш много. Точно такива не бива да управляват. Такива отдавна вече не са БЪЛГАРИ и работят за други интереси и държави ! Говоря принципно, за Бойко не ми дреме.

Ярка илюстрация на твоята мисъл е синът на завеждащия сектор „Образование” и сектор „Изкуство и култура” към ОК на БКП-Благоевград, и лично самият той номенклатура на районния комитет на БКП в район „Христо Ботев“ и Градския комитет на БКП-София от вузовската партийна организация на ВМИ „Вл. Ил. Ленин“. Успява от въргаляне по паркинЗите в Германия да стигне до президент на милата ни родина само благодарение на личните си качества, в които Всички имахме възможността да се убедим.

Гугъл и Фейсбук - Туитър са официално на блядове от Русия. Неофициално са на ЦРУ. Абрамович от руски бляд, преди месеци, чрез помоща на Ротшилд днес е израелец. Израелец в момента е и Коломойски...съден от Украйна за $1,5 млд.

Bebop е на Diane Greene, а Богомил е бил служител на компанията....