България с по-добро покритие на Starlink от САЩ

Според картата Стара Загора е извън покритието на сателитния интернет на Мъск

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Интернет не е за обикновени граждани и селяни. Той е за военни наемници, терористи, големи приятели на САЩ, които не искат да бъдат следени от местните служби, но задължително трябва да бъдат следени от американците. Този Интернет лишава "приятелските" включително БГ службите от контрол над Интернет пространството на държавата си. Както винаги американците са безпардонни и нагли прецаквайки всички, а най-вече ЕС. Сега разбирате ли защо приностелите на демокрация от САЩ и техните васали, които управляват ЕС имат за задача да направят всичко електронно, в облака, онлайн и т.н ? Защото нито банка, нито данъчна служба, нито съд, нит каквито и да са социални контакти няма да могат да стават без службите на САЩ. А местните полиции, разузнавания, и т.н отиват да си играйкат на Черен Петър.

Разбира се, че тук и на местата, където нашите прекрасни задокеански партньори (приятели) искат да воюват, там покритието ще е най добро. Очевадно е, че Мъск предоставя инфраснтруктура, която да подпомогне завлдявнето и контрола на всичко живо н Земята. Съдейки по поведението на политическия елит в Европа, Укрина, БГ и подобни, за мен е очевадно, че спасителя Мъск е напреднал значително с мозъчните импланти и вече доста кукли на конци, кокорят очи и разпъват гримаси по средствата за масовя "вампиризация". Всички интегрирани и управлявани централно за "Един НОВ ПРЕКРАСЕН СВЯТ". П.С. Не ме закачайте. Оставаете ме на мира.

Колко проницателно, мале мила. Отде ви изравят бе.

Някой намира ли дори елементарна икономическа логика в този космически интернет? Колко потребителя има в Африка или поречието на Амазонка? Защото в Европа 110 долара за интернет достъп е доста тъпо.

До някъде съм съгласен, но на моето село няма дори мобилен обхват и такова решение е много по изгодно от останалите варианти. Ако разделя услугата между мен и съседите ми чрез wifi би означавало че найпосле ще мога да работя от там , и да имам възможност да се свържа с линейка и полиция , камери за наблюдение докато не съм там. Това би върнало живота на много забравени села като моето.

И колко са тия села, без покритие на мобилните оператори и пълни с мераклии за интернет?

Обхвата е супер, стига само този дето ви шпионира да не излезе отпуск, че тогава няма изобщо обхват

Сега ако ни пратят и пушки. Втора Украйна....

Вряк-вряк-кудкудяк, не ти ли писна да се напъваш с тъпашката си руска агитация бе.

Zасранец, украинските ВСУ благословят Мъск, защото без неговия интернет не биха комуникирали и и не биха извършвали част от насочването на пораженията към мурзилките. Украйна вече воюва като държава от 21 век, докато Рашастан са спрели в 1982г.

По-различно ли се умира, като се воюва в 21-и век?

А бачо Мъски планува ли да ни подари известно количество приемници какато на Украйна?

От Путин зависи, ако му хрумне да напада България и остане нещо от последвалата ядрена война може да се надяваш и на това.

ЦРУ ще ни шпионира по-добре начи Кирето затуй беше начи там!

Щото си на опашката да си купиш от тоя интернет за $100 на месец, дааа. Ама да си поврякаш.

Този Интернет не е за обикновени граждани и селяни. Той е за военни наемници, терористи, големи приятели на САЩ, които не искат да бъдат следени от местните служби, но задължително трябва да бъдат следени от американците. Така, че неграмотното или платеното ти изказване в същност е самодоволно врещене на пъпчиво полуграмотно компютърно джендърче...

Не бързайте да се радвате. Замисълът на Starlink е да покрие места с лоша наземна интернет инфраструктура или липса на такава. За над 100 долара месечна такса няма как да е конкурент на кабелния или мобилния интернет.

На кого му дреме за скама на Мъски дейва, каква новина може да е това.

Браво на Мъск! Браво на екипа на Старлинк! Мъск каквото е обещал го е направил, има думи, има и действие. Супер е, че има нови технологии и ние имаме достъп то тях.

Да, той и на Марс щеше да ходи, и вакуумен тунел да прави и още още... А този интернет може да започнеш да го ползваш срещу първоначална вноска от 1400лв и после по 200лв на месец. :D

Супер. Сега следва обявяване на всички кабелни мрежи за "руски" и "недемократични" и който иска интеренет - вместо за 30 лева отива на $100 за месец. Важно е Америка да печели ! Кирил и Асен ще ви обяснят защо това е важно и правилно !

Що за трол си? Русия никога не е имала нищо общо с Интернет. Никакви сравнения с природния газ, за който Русия САБОТИРА България, не са приложими с интернета, който е символ на свободата. Ако си живля в пещера до сега, напомням, че Русяи саботира изграждането на връзки на България за диверсифициране на природния газ в продължение на години (дори и без да е имало вийна. Ако смяташ, че имаш IQ поне средно, ще се съгласиш, че те взривиха военни складове в България в мирно време. Така че, ако имаш някаква длъжност, да знаеш,че не си за там. Предстои ти уволнение.

_stankow

Русия е саботирала изграждането на връзки ? Спряла е Южен поток и СП-2 ? А каква диверсификация правят щатите ? Диверсификация е да запазиш старите връзки и да изградиш нови. Но това което виждаме е - просто заграбват пазара със силови средства. PS За интелекта ми за, за бизнеса ми - изобщо не е ваша работа !

Уффф!... Станкооов, СтанкОФФФ.... Гледам ти нАпъните и те съжалявам човече... Все по-трудно и по-трудно ти става да намираш опора за путюфска контрапропаганда. Не вървиии... Не върви и това си е! Гвоят работодател живее още в 60-ти, айде нека са 70-те години на миналия век. Във всяко едно отношение! А ти си се наел да работиш за него?! Вземи пример от адвокатите бре човеко! Не се връзвай да поемаш обречени дела, па макар и за много пари, защото веднъж-дваж такива дела и няма да има кой да те наеме дори за имотна сделка! A causa perdita си е отвсЕкъде!

Картата е много хубава, защото показва чисто геополитическите интереси на ФАЩ. Можем да видим какво да очакваме в бъдеще. Клиновете между Русия и Китай да пламнат във войни и преврати - Казахстан и Монголия.

Изразните ти срдства са посредствени, какъвто си и ти. Какво е това ФАЩ!? Ти май имаш дефицит на сиво вещество. Очевидно покритие има там, където държавата го приема. Интернета на Мъск рачита на локални бази в самите държави, които да го подават към спътниците. Държави, в които не се желае свобода, не желаят и такъв интернет. Това е връзката. Никой не иска война, но импотентните държави като Русия, друго не могат освен това.

Услугата е за хората, които са в трудно достъпни места и имат нужда от интернет. Да речем си програмист, бизнесмен, мениджър в голяма фирма и искаш да си починеш - отиваш в планината и си работиш спокойно. Или си астроном, до която няма интернет, или си селянин и си отглеждаш кози в планината, но искаш хубав нет - това е за тези хора и офертата е съвсем прилична. За големия град е безумно скъпа, то е ясно.

Аз имам на село за 30 лева на месец. Тоя Мъск кво ми предлага повече?

Демек няма да си гледат почивката и работата ами ще цъкат в дир-а?

Мога да откажа тъпия интернет на БТК на село и да премина към тази платформа? Къде мога да се абонирам за това?

Излез навън и помахай с ръка, мъск ще те види и ще ти пусне отгоре пакета с интернета

Американците плачат, късат си потника и подават документи за българската зелена карта!

И после кажете че няма заговор за унищоване на българите, в случая с 5G радиация!

Starlink увеличи цените си, като поръчката на необходимия комплект от оборудване вече струва $599, а месечната такса е 110 долара. Ало, козяшките бърни на сорос, теглете кредит и тичайте веднага да се оборудвате! ха-ха...

Стара Загора плаче!

Стара Загора, братче, е центъра на просветата, Стара Згора братче, е центъра на планетата.