Българска разработка може да промени съхранението на данни

Екип от Института по електроника с награда „Академик Емил Джаков”

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво професори!!.- Организирайте важното-бързото прилагане!

Аз направих нано-нищо.толкова е малко, че не се вижда въобще, но струва скъпо. Нещо като новите дрехи на царя - начин на "усовяване" на пари.

С такива изобретения си готов си за БАН! Само прочети и теорията на феодализма и те назначават незабавно.

поглъщат смущенията, ама спират и комуникациие покрай това... И какъв е крайният резултат? Краставица с две яйца!

Прочете в статия от 2012 за хексаферитите (открити 1950 г), в която пише за приложението им за съхранение на данни: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0079642512000369 [1 мин търсене в гугъл, ставам за БАН, а?]

а какво стана с българския таблет Октопад, пак изобретение на БАН, конкурент на iPad? Щеше да струва 300 лева, муахахахах!

Наградата на Института по електроника се печели от директора на института по електроника!?

За сефте някаква смислена разработка от ненужните БАНски старци.

Когато ти се събереш с 10 мъже и запееш АКАПЕЛНО....тогава словоблудствай с българския език. А тези "учени" са БАН- яджии. От електрониката до историята ги "търкат" отзад едни и същи "теляци".

грешка в редактора на телефона

Сега глутаматните ще ги глътнат, като куцо пиле домат, и след някоя и друга година ще го патентоват като голям успех за американската наука!

Направо е невероятно, че в тази огрухана държава все още е останала наука и то очевидно бележи прогрес. Искрено се надявам и им пожелавам от сърце да получат пари, за да патентоват (ако има възможност) откритието си и да имат доходи от това свое откритие (а и да финансират следващото). Браво на хората!

Има все още кадърни и мислещи хора, правещи иновации ... но това не е благодарение на държавата, а въпреки държавата. Добре че има и по някоя фирма да ги подкрепя.