Бил Гейтс финансира проект за алтернатива на месото

Продуктът се базира на гъбички от горещите извори на Йелоустоун

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз си викам да не са гъбички от краката на Чичко Бил , а те били от Йелоу Стоун .

Ох, довечера ще си хапна един кървав стек с кеф, по случай тази "новина"! :-)

"единствената" алтернатива по-малко народ , повече кислород !

жена ми имаше един период в който и се пробваха всевъзможни диети, режими и тн. глупости. в един момент постихме. честно казано мен лично точно месото не ми липсваше особено, но сирена, кашкавали, кисело мляко много ми се ядяха. всъщност има изследвания за това какви емисии се отделят при отглеждането на различни животни и земеделски култури. доколкото помня телешкото коства около 10-20 пъти повече СО2 емисии от примерно картофи/ориз, а пилешкото и свинското 2-3 пъти повече СО2 емисии от картофи/ориз. Може би просто Гейтс трябва да насочи пари към рекламна кампания на пилешко и свинско или антикампания срещу телешкото.

Ами да почепри опит от Северна Корея. тамо отдавна има рецепти за това, как да си направите супа от корените на тревата и разни други хватки. Малоумни идеи на богати застаряващи и безидейни филантропи.

Тия и 3мата дъртаняни, трябва да имат пари да си купят изкуствени зъби ако техните са опадали и да си дъвчат месото. Не им ще гъбите!!!

Си ги ядат

Начи, карай на вегетарианство, не на веганство. Пък обърни внимание и на сайтана.

Има... и то безплатна и широко и лесно достъпна - хем смучиш месото, хем получаваш протеина. Кеф за месаря, кеф за получателя!

Смешник жалък, не обиждай много по-успял човек от теб като Бил Гейтс

Б.хти простотиите с тия вегани и вегетарианци...

Значи си бил веган, което е най-голямата простотия на света

Успелият крадец си е най-вече крадец.

Човека е продукт на еволюцията в природата или създаден от господ. И в двата случая е създаден да яде месо има кучешки зъби. Та Бил Гейтс и компания да не влизат в ролята на господ или природата за да ги коригират. Това ще еследващото усвояване на публични средства в големи размери. Аман оталчни милиардери демагози.

А човеците знашли колко метан отделят през задника. Те правят най-големите емисии свързани CO2. Малко термоядрени бомби и популацията ще се намали до 100 милиона и ни емисии от крави ни от хора.

Този кретен няма ли да пукне вече!!! ЕПМ Бил!!!!

Ей ги днешните милиардери, червиви от пари, които се изживяват като Бог. Иначе ни ги презентират като хуманисти, филантропи, алтруисти... Но делата им ги издават, че са сатанисти. А нашенските олигофрени им ръкопляскат кат на партийно събрание, без капка мозък и мисъл в главата... А накрая и те ще изядат дървото...

Били Ваксината Гейц след като продаде най-добрата ОС , излекува хората от знайни и незнайни болести, сега се захвана да храни човеците със синтетична храна! Горко на оцелелите!

аз пък знам, че и хората отделят доста диоксид /около четвърт от емисиите на кравите/ , така че - отгледай вирус, продай ваксина, убий човек, спаси природата.

и слънцето щеше да затъмнява, да не ни блести в очите

То гъбички за месо има, само да звънна до Кожния диспансер. А за протеини има и друг номер - инвестира в хард порноканали, безплатни, и едни служителки, на възрас м-у 18 и 28 г. минават с каничките да събират протеиновата течност.

всъщност като се замислиш пред алтернативата богаташите да си купуват острови, яхти или футболни отбори каквато беше на мода преди 30-40г, днешните богаташи в известен смисъл са в помощ на обществото - наливат пари в наука. От тия гъбени глупости може и нищо да не излезе, но пък съответните гъби ще бъдат щателно изследвани. Още познания в посока биология. Гейтс ще ритне камбаната един ден, днешната вегетарянска/веганска модата може и да отмине, но познанията си остават. Някой ден може да потрябват за нещо друго. Гледаш много пресилено на нещата. Звучиш все едно Гейтс е дошъл, вързал те е за стола и те храни на сила с гъби. Да е жив и здрав Гейтс да налива пари в наука, пък аз ще си хапвам сочната вратна пържолка от прасенце не от гъбки!

да си спомним филма "крилце или кълка"

Ако алтернативата е да пукнеш от глад, ще ядеш и ушите ти ще пращят. Все пак предпочитам нормална свинска пържола.

Новак Джокович и Луйс Хамилтън са вегани, а ти кой беше?