Бил Гейтс смята да се откаже от богатството си

Съоснователят на Microsoft иска да "отпадне" от списъка на богатите в света, като дари почти цялото си състояние на своята фондация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а всъщност най добре е да се гръмне и освободи света от присъствието си

Това се случва само в приказките.

Билети, дай 30 лева, че от четвъртък не съм ял нищо:((

Aми да намалят цените ма MS продуктите и да не печели толкова! Оскубва населението в "белите" държави и дава на манговци. Ами спри се малко бе! Аз какво съм виновен, че разни маймуни живеят като скотове,щото като видят малко пари и си купуват оръжие.

Ама те тия маймуни са ни освободили и са ни направили княжество с руски офицер за княз ! братовчед на Руския император ! как ще им викаш маймуни

Мале мале. Щатният врякалник пак е оврякал коментарите. А нищо особено не е станало.

премества си парите от портфейла в задния джоб. Ново 'двайсе'...

Повежда крак в рекламирането нали е един от конструкторите на новия комунизъм "няма да притежаваш нищо и ще бъдеш щастлив". С тази разлика че ще има нещо.

Ще има нещо ... за тези, които ще притежават всичко. За останалите ще има яко бачкане, за да си плащат безкрайните дългове. Тая схема, всъщност, никак не е нова, ходи се информирай що е то "Company town". Сега просто се опитват цялата планета да я направят собственост на една шепа измамници и крадци.

Some people say a man is made outta mud A poor man's made outta muscle and blood Muscle and blood and skin and bones A mind that's a-weak and a back that's strong You load 16 tons, what do you get? Another day older and deeper in debt St. Peter, don't you call me 'cause I can't go I owe my soul to the company store I was born one mornin' when the sun didn't shine I picked up my shovel and I walked to the mine I loaded 16 tons of number nine coal And the straw boss said, "Well, a-bless my soul" You load 16 tons, what do you get? Another day older and deeper in debt St. Peter, don't you call me 'cause I can't go I owe my soul to the company store I was born one mornin', it was drizzlin' rain Fightin' and trouble are my middle name I was raised in the canebrake by an ol' mama lion Can't no high toned woman make me walk the line You load 16 tons, what do you get? Another day older and deeper in debt St. Peter, don't you call me 'cause I can't go I owe my soul to the company store If you see me comin', better step aside A lotta men didn't, a lotta men died One fist of iron, the other of steel If the right one don't get you Then the left one will You load 16 tons, what do you get? Another day older and deeper in debt St. Peter, don't you call me 'cause I can't go I owe my soul to the company store

Закъснял си ,брато. Аз всяка вечер се разделям с богатството си в магазина.

Този мизантроп колко нормални компании е унищожил, погълнал и изакал, никога няма да може да изкупи вината си. Дори след загуба в съда, той пак изкупувапе компаниите, за да наложи своето недоносче уиндоус. И започна да се прави на филантроп, а сега и 'щял да се откаже от парите си'. Ама те парите на сицилианската мафия са по-чисти от твоите вундеркинд.

Още преди да прочета подзаглавието си помислих че ще дари парите на фондацията си, тоест на себе си. Това е пореден негов трик да се прави на самарянин как бил помагал на нещо. Тези му действия целят да създаде доверие у наивниците. Като е толкова загрижен за света да ги дари парите някъде където той няма да има контрол над тях, но това няма да се случи защото парите са власт, а ако той си изгуби парите ще изгуби и властта си. Не трябва да се забравя и че той стана най-крупния земевладелец в щатите така че и без парите си има как да печели.

Рано или късно богатството ще се откаже от него

Освен акции, Бил няма нищо друго. Утре, вдруги ден, като легне борсата, каретата ще се превърне в тиква ...

Кой няма нищо друго, бе?! Този е най-крупният собственик на земеделска земя в САЩ и само няколко човека имат повече квадратни километри от него, само че тяхната земя е пасищна, а на тоя е обработваема.

Смятам да се откажа от богатството си, като даря почти цялото си състояние на своята буркан банк.

Промитите с руска пропаганда наивти русофилчета виждат в това ву намерение нов демоничен ход на илюминатите, толкова са дребни и ограничени душички живеещи в махалата на душата си... този човек е светлинни години от вас, изпилите 1000 литра алкохол и на 10000 мешани скари аборигени

Извади пениса му от устата си.

промит си ти . правиш ли разлика между милионер (имам 2-ма във входа и познавам още 10-тина ) и мултимилиардер . милионери отказали се от богатството си има много . за да станеш милиардер се искат специални качества (също така и липса на други такива ) и няма такъв до момента отказал се

От колко време чакам, чичо Бил да се сети. IBAN-а ми е BGVGZ123123123123.

Верваме му

Лъже дъртия циганин. Ако иска да свърши нещо добро да рита камбаната и готово

интересно за какво отиват парите за благотворителност по света. помните ли как имаше призив към Мъск за големи дарения. той им каза че е съгласен но иска да му кажат за какво ще се изхарчат парите, но не общи приказки от типа "за бедните", а да кажат за какво. нямаше отговор. вижте какви централи и лъскави офиси имат всички международни благотворителни организации. летят. със самолети в първа класа, отсядат в хотели 5 звезди нещо като скандала с една подобна организация в България преди няколко години и вече не се чу дали влезе в затвора собственика й. милиони дарени за лечение на деца, а парите отиват за заплати, скъпи офиси и издръжка на собственици.

Фондация хелп карма

Ти си дърт педераст.рептил.убиец.крадец.измамник.смърт на теб и цялото ти котило.смърт

Ама тоя коментар го написа pc с инсталиран windows налЕ?

Руския трол, който през, живота си не е направил нищо за никой, ще плюе Бил Гейтс. Разбираемо е, всеки съди за другите по себе си. Те като не са направили нищо, явно всички са така?

Той е краднал всичко, а майка му го е уредила да вземе догора с АйБиЕм без да има това, което им продава. По-добре нищо, да не беше правил. Щеше да сме си с Линукс, като щеше да е много по-добър, защото свестните хора, които е купил с пари щяха да програмират за Линукс.

Противно на путлераските опорки и малоумщини фактите са следните: Бил Гейтс е платил повече от 10 милиарда долара данъци. Нещо повече твърди, че трябва да плаща повече и законите трябва да се променят. Недвижимото му имущество и яхтата не са на фондацията и той си плаща данъците за тях ежегодно. Фондацията му е получила пари не само от него, а от много други. Това е защото другите преместват парите си в портофейла на Бил Гейтс според изявените тук путлераски пумияри и лъжци. Фондацията е публична и всеки похарчен долар от нея е отчетен и може да се види от всеки. Точно заради прозрачността и други милиардери и милионери даряват във фондацията МУ. Гейтс и жена му са управители във фондацията, като работят БЕЗПЛАТНО за нея. Разходите на фондацията са за около 4 милиарда годишно и нито един от тези долари не е отишъл при Гейтс, жена му или децата им. Фондацията не трупа имущество и фирми. Всички средства са разходни, а приходите са само от дарения. Фирмите, в които инвестира Гейтс нямат нищо общо с фондацията му. Парите на фондацията се харчат за Афганистан , Алжир , Бангладеш , Буркина Фасо , Камбоджа , Централноафриканска република , Демократична република Конго , Кот д'Ивоар , Етиопия , Индия , Индонезия , Кения , Малави , Нигерия , Пакистан , Южна Африка , Танзания , Уганда , Зимбабве. В същото време Путлер дарява на украинските деца по няколко тона тротил "освобождавайки" ги от жилища и живот Въпрос на ценности.

не се напъвай да не скъсаш някой капиляр на ануса че американците няма да те харесат

Всъщност по този начин Бил Гейтс се отказва да плаща данъци. Разбира се, проекта на фондацията може да е резиденция за основателите на фондацията.

Мързел, разрови се да видиш имат ли проект за имение. Ти имаш мисленето на "Герб". Всичко трябва да се изкривява за да лапат едни пари.

ахахах човека е прав бре, в Щатите така се бега от данъци :) ама куку и пипе не читател само писател :)

По голяма простотия няма , щял да прехвърли всичко на СВОЯТА фондация. Прехвърли парата на моята фондация и тогава ще ти призная , че се отказваш

Аз мога да ти прехвърля 1012 терабайта днк информация и не ща да ме признаваш.

Да ама ще го боли отзад.

Хохахаха Виц!

Сега какво ще правим? Няма да има вече чипове във ваксините. Сега руските подлоги и БСП тулупите няма да има, за какво да пишат. Няма вече чипове няма вече " чекмедже, кулче". Остана само да хвалят руската ваксина Спутник, направена с руски чипове и горски билки от Сибир. И възобновяването на производството на най- добрия автомобил " Масквич и точка".

Ама как бе!? Те чиповете от ваксините се разможават в кръвта и се предават по полов път! ВСИЧКИ ШЕ ОМРЕМ!

И аз имам кюлчета? И спя гол. И пърдя. И шибам комунисти с розов презерватив

Ганьо вярва на морални стожери като Боко Истината не на разни мутри и престъпници като Бил Гейтс. Пичаги, наистина сте трагедия с привкус на ужас!!!!! Стегнете се, че живота ви мина, а вие още не сте влезли в 1-ви клас.

И кой те излъга, че верваме на тиквата, или на путко, или на кокорчо, или на нинова, или на псевдо-демократи, или който и да е?

Бил Гейтс смята да не плаща данъци повече,защото удобно за евреите фондацийте им с цел "благотвпрителност" са освободени от данъци.Сега за тези които ще ревнат- Бил Гейтс е евреин/ хазарин по произход.

А бе защо все донори и дарители са упадначните западни капиталисти? Как пък веднъж не дариха нещо праведните руски олигарси? А, чакай бе, те даряват. На любовниците си къщи и почивки в загнилият запад. На жените си яхти и апартаменти в Париж. Сгрешил съм, явно.

Т.нар "руски" олигарси са до един с еврейски корени- провери преди да съчиняваш.Евреите даряват само на други евреи.Надявам се това да отговори на въпроса ти.

Ма то и Путин е с еврейски корени. Пък му целуваш ръката. Що така?

тоя на всяка дума лъже по два пъти

Не зная Гейтс,но българинът е безнадежден случай.Като македонеца.

Сега какво ще правим? Няма да има вече чипове във ваксините. Сега руските подлоги и БСП тулупите няма да има, за какво да пишат. Няма вече чипове няма вече " чекмедже, кулче". Остана само да хвалят руската ваксина Спутник, направена с руски чипове и горски билки от Сибир. И възобновяването на производството на най- добрия автомобил " Масквич и точка".

и аз съм така като Гейц... всичките си пари дарявам на банковата си сметка.

Рептилът с вирусите си е направил сметката и няма да е на загуба

"задължение" да върне ресурсите си на обществото". А у нас задължението е да си на власт или част от мафията и да откраднеш колкото се може повече от обществото/държавата.

Пише от компютър, от уиндоус цел живот и Бил Гейтс бил рептил и богатството му било от грабеж от бай иван. А ти що си толко тъп? Понякога си мисля, че уродите на територията ако могат ще опоскат всичко като скакалци, после всичко ще стане пустиня и ще изчезнем. След време може и да просперира територията, ама няма да е сега.

Ми напиши си адреса да ти пратим писмо,какво се криеш като мишка.

Тъпаците некадърници пишете от Уиндоус. След Windows NT и Windows 2000 единственото добавено в операционните системи на измамника Гейтс е следенето до дупка. Тия дето имаме познания и акъл по темата и сме наясно как великият "програмист" Гейтс майка му го е бутнала да му плащат АЙБИЕМ , след като е купил кодбазата за джама за тънки пари от някво хипи, и как е откраднал от Апъл графичният интерфейс (закупен от Ксерокс отдела за рисърч и разработка). Нормалните специалисти след като осъзнаваме с какво работим минахме на Апъл компютри и софтуер, а след като Джобс го гътнаха сме на Линукс и то компилиран а не инсталацийка с екстри от NSA. Само необразовани продажни душички, са склонни да въздигат в култ търгаши и експлоататори, които даже не си правят труда да дадат на потребителите обещаното. (Джобс беше същият боклук, но поне даде нещо на потребителите). Само корпоративен плък или неук потребител не е наясно, че ако нямаше опен сорс софтуер и Линукс, тоя велик интернет и уникалните му спаморекламни монополи щяха да кретат с патерицата. Ма живейте си в метавърса на цензурата на Гугъл, промивките на Мета, лъскавите устройства за следене на Апъл, и великият спайуерър Уиндоус.

Тоя рептил има да плаща толкова много обезщетения, че парите му няма да корият и един промил от тях.

покрият

Булгаристанското говедо не вярва на доброто. Коментарите къртят мивки. Бедни, злобни лузъри пишат глупости за един от най-успелите в историята. Затова ще сте бедни цял живот и някоя мутра като Боко ще ви уножда нон-стоп.

Защо не ги дари на бедните и нуждаещите се по света, а на своята собствена фондация, която той контролира? Кое е доброто, че ги дарява на себе си и наследниците си?

Защото бедните ще ги похарчат за глупости и ползата ще е краткосрочна. Не давай на гладния риба. Научи го да си лови риба. Други въпроси?

Защо не ги дари на богатите по света, които ще ги похарчат за умности и ползата ще е дългосрочна, а на фондация, която той контролира? Кое е доброто, че ги дарява на себе си и наследниците си?

Да спре да разработва и пуска вируси, и да спре да поддържа мафиотите от СЗО!

аман от дебилизмите на тоя скапаняк

Кой първи ще прегърне букета? - сорос + гейтс

е вечна

Те са едни пионки. Дори идиот може да ги замести. За справка - стив балмър.

Фондации,неправителствени организациии… Парите пак се връщат при тях,но не плащат данъци!

Е тва е гангстер. Истински. Не като тия по филмите лешпери. Даряваш парата на фондацията и данъците хоп тряс нула:) Ъпгрейдва чичо Килл, иска да отиде в сянката при другите, дето плебса не е наясно колко са им парите, защото тях нито закони нито ограничения ги ловят. А някви си там мишки като Мъск и Безос да си ги мерят с космически паламарки:)

Друго си карабайката ургуманов да го гътнат в някой басеин с цялото му семейство. Така се пенсионират комунистическите бизнесмени…

Тези пари никога не са били негови, а на кукловодите, така че няма от какво да се отказва...

Фондацията му ще увеличи корумпи... ааа така де "спонсорирането" на СЗО, за да си продължават пландемиите до постигане на основната цел - финансов колапс, после "спасението" чрез цифровите валути, цифров базов доход и цифров концлагер, за да се поробят хората, а такива, като гей тс, да са господари, за да си запазят незаслуженото, постигнато с измами и корупция положение заради разпада на капитализма, като уж го правят заради нас.

"Парите на организацията обаче се изразходват единствено за проекти, а не за лично облагодетелстване..." - с това изречение в края всичко е казано. Защото голяма част от проектите са свързани с фондации, асоциации и фирми, в управата или зад капиталите на които стои Де'Била. Нагло и хитро копеле...

Няма да е лично, ще е служебно облагодетелстване...

Ами, хайде и ти го направи! Дари на твоята фондация да финансира проекти на любимия ти Путлер! ... аааа... ама ти си бил жалък мизерен ватник...???? Ми така кажи! Какво овърташ ...???

Или е честен човек...

Ще стане Сорос 2.0 . Само и трябват сервис пакове срещу бъговете.

Путкинските тролове пускат опорка че Гeйтс го правил да спести данъци .. Aбе гьонове скапани, антибългарски Това са му пари налични които вече ги има, данците върху тях са вече платени!

Та колко милиарда има налични, че, като ги прехвърли във фондацията си, да не е в списъка с най-богатите? Данък наследство платил ли е, като направи децата си управляващи на фондацията и си ги получат без да платят данъци?

ЯВНО МНОГОТО ПАРИ ПРОМЕНЯТ "ИЗКАЗА" НА ПРИТЕЖАТЕЛЯ ИМ ;)