Коментари - Битката на непопулярните: американската карабина XM8 срещу руския автомат АН-94 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Могат да започнат да завинтват Ел крушки като един е качен на масата и я държи, а други четирима въртят масата, докато крушката бъде завита. Да използваш система от оръдие, за автомат и да го докараш до четири кила без оптиката се иска талант! Руски талант.....

оръжия и карабини, военните могат да си ги заврът в задния двор....един корона вирус им е достатъчен за да спре да се движи американския самолетоносач Рузвелт!

Всичко руско е копирано и крадено, даже националната им напитка - водката. Народ, който едно бръснарско ножче не може да направи сам, не ми го хвалете.

Ей появи се. Реших, че са ви спрели центовете.

Той петрола и рублата се срути. Не долара.

Е кое не е вярно?

Айде сега кажи на всички ТИ колко бръснарски ножчета направи сам?

А всичко хамериканско е с откраднати мозъци на военопрестъпници по време на операция "Кламер". Не се ежи толкова, щото кренвиршът винаги има два края!..

Някои допълнения за автомата Никонов. Това е единственото лично оръжие, построено по лафетна схема. използвана досега само в артилерията, Лафетната схема означава, че при изстрел цевта и затвора се движат назад по релса, подава се и се изстрелва втори патрон и чак тогава цев+затвор достигат упора и импулса се предава на стрелеца, отмествайки цевта. Двата първоначално изстреляни куршума попадат точно на едно и също място, което елиминира всякаква лична броня и има сериозен както пробиващ, така и възпиращ ефект. Основния проблем на автомата Никонов е кошмарното му разглобяване и сглобяване - повече от 20 минути в спокойни условия от обучен човек. Сравнете това със 7-те секунди при АК47. Най-интересното е, че толкова сложен автомат, вътре в който има дори ролка с корда е изключително надежден и издържа на прах, кал, удари и прочие.

Se taia

Брех, още никакви коментари. Къде са щатните тролове?