17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не сте разбрали.. имам торент тракер искам да правя още пари, слагам си такъв клиент и пускам лимити за клошарите 0.01 Мб/сек.. за платените 1.00 Мб/сек.. естествено клошара като го дръпне може да го сподели за без пари, след една година теглене.. :) Това работи само за неща, които никой друг ги няма, 0-dayz и други такива. Но хората ще правят много пари с това.

Тая дебили в силициевата долина съвсем го удариха през просото. Ще ограничават съществуваща и безпроблемно работеща услуга от алчност. Все си мислех, че капиталистическият модел по-скоро трябва да е - "ще въведат нови, платени подобрения, чрез които потребителите ще могат да свалят по-бързо, да намират съдържание по-лесно" или нещо в тоя дух. Няма, брат, вече ясно лъсна що е то капитализъм - 0.01% иновации, откраднати до последната от научните среди, но постоянно натрапвани, за да създават впечтлението, че капитализЪмът е в основата на прогреса; всичко останало е експлоатация. А, тоя дебил как му е хрумнало точно една от най-старите децентрализирани системи (торентите) да се опитва да контролира, просто не мога да си представя :D Предричам бавна и мъчителна смърт на bittorent, със слаби приходи, което ще е и краят на тая Tron компания/криптовалута/мрежа.

Какво разбират под бързо сваляне - ще ограничат изкуствено скоростта за сваляне за да си плати някой ли? Аха - сега се зачетох "ĸoмпaниятa зaд мpeжaтa зa cпoдeлянe нa тopeнти". Ама те много са си повярвали - според тях само те споделят торенти.

Старите версии нямат никакъв лимит и контрол на трафика , системата им за плащане просто няма да проработи.

Те и новите няма да имат. Ограниченията ще са в конкретни торент клиенти за конкретни тракъри. Ще им се да имат пълен контрол, но резултатът ще е по-скоро BitTorrent да загине в полза на други тракъри.

То па кой ли го ползва тоя кенеф

При нужда баце, не подбираш :)

При нужда, когато имаш 10 кенефа срещу теб и най-смотания е най-далеч (bittorrent), а най-луксозния и готин е на една крачка от теб, дали няма да подбереш?