Бивш шеф на Google: САЩ изостават патетично много от Китай

Ерик Шмид твърди, че 5G е само белег на цялостното технологично изоставане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом са толкова много изостанали от Китай, значи трябва да са още повече изостанали от Велика Русия.

В статия се пише само за 5G! Заглавието пак е изкривено с пропагандна цел! По-принцип 5G не е от най-големият приоритет за САЩ, заради големите разстояние 5G e популярно и се развива основно в държави с голяма гъстота на популацията, като Ю. Корея, Япония и т.н. иначе е икономически несъобразно!

Един настоящ шеф на Гугъл, казва се Сергей Брин е казал, когато го попитали как е в родната му раССССия: Русия ли! Това е като Нигерия, но със сняг! :)))))))))

При честотни диапазони 450 MHz – 6000 MHz са налице достатъчно доказателства от експериментите с животни за канцерогенен ефект, заяви проф. Фиорела Белподжи, ръководител на изследване за въздействието на 5G технологията върху човешкото здраве. По нейните думи, тези честоти вероятно имат ефект върху мъжките и женските репродуктивни способности. Освен това съществува възможност за неблагоприятни ефекти върху потомството, изложено на въпросните честоти по време на ембрионалното развитие.

ПАТЕТИЧНО изостава... патетѝчен — прилагателно име синоними — прочувствен, сантиментален, емоционален, възторжен, въодушевен, трогващ, затрогващ, сърцераздирателен, вълнуващ, жалък, красноречив, ораторски, разчувствуван, трогателен, покъртителен

Много удобно го вадиш от контекста. В конкретното интервю визира престъпността и корупцията като казва това

Пич, не им губи времето! Те сега са заети да си смучат от пръстите сценарии как Рашата ще напада Хохлите!

Така е, но даже и за гъсто населени държави се чудя какво толкова го превъзнасят това 5Г? Преди години, като тръгваше интернета си казвах: ей сега ще се улесни живота на хората, понеже обмена на инормация става за секунди вместо за дни, колко повече свободно време ще имаме...А то не стана точно така.

Обикновените хора нямаме вече какво са ебем, а тоя ще ме занимава с 5G. Закакво ми е 5G - да могат още повече реклами да ми пробутват? Виртуална реалност. Кой смешник иска да е нещо във виртуална реалност, а не в истинската реалност?

Pathetic , в контекста на английски, означава "трагично". Назначете си някой с поне базови познания по Английски...

...това показва преиумуществото на комунизма над капитализма, както е предсказано от Маркс и Ленин

...Пулев. сЕ са ит такива коментарите...

Преди 300 години е нямало СAЩ и Земята пак се е въртяла. Всичко тече всичко се променя.

GSM, UMTS и LTE също позлват тези честотни ленти без фундаментална разлика в електромагнитното излъчване. Но за 5G се вдига най-много шум. Що ли?

Основното преимущество(иновации ако щете) на 5Г е не като решение за далечни връзки. Въпреки това 5Г също може да бъде интегрирано в ниско честотната лента, като ГСМ примерно на 900МХз и да има не по-лошо покритие(въпреки че тогава си губи преимуществата до известна степен спрямо по-старите технологии). Едва ли е това причината за неприритизирането му.

Дай телефон, идвам.

Майора нищо не вади, той, пардон тя няма нищо за вадене.

По -скоро е "жалко".

Изостават другия път. Просто ако си признаят колко са по-напред от руснаците ще им намалят паричките. Ама Гогич нарочно ги пуска такива - да се радват русоробите и да вървят рекламите!

Сергей Брин ,въпреки че е еврен говори на руски у дома си . Вярно е че е бил благодарен на родителите си че са отишли в САЩ . Напоследък много от отишлите на ,,запад,, виждат двуличието и лицемерието което цари там .

Сащ изостават в патетиката, но са първи технологично и финансово.

Да бе да изоставали. Оня ден назначиха половонеутрален служител - заместник на помощник-секретаря по отработеното гориво и ядрените отпадъци. Кой ще ги стигне бре :) А дано не сме ние.

Абе що не обясниш, каква е била ролята на Фридрих Енгелс при създаването на комунизма. Освен да гарантира, че философа Маркс няма да умре от глад, е следил и дали се движат по линията определена от ционистите. Комунизма е система разработена от богатите за контрол над бедните - за който още не го е разбрал. Само дето при новия строй богатите са отделна , издбрана каста. А това с революцията са глупости. Ще го въведат, когато се окаже, че лихвения процент на централните банки не може да се повиши повече от 2-3%, т.е. че капитализма, като система, се е изчерпал.

нема пари вече

С 30 трилиона държавен дълг.

Между 2000 и 6000 MHz няма друга технология освен 5G.

Хахах! Тази дописка е ''платена публикация''. Щом е от цъфналия като майска роза анус на Гогов, значи е ''по заказу'' от жълтурското посолство. Що не пишеш, че над 33 хиляди българи загинаха заради китайците бе, паун?! Много, много не се мяркай навън, че е опасно. Жълтите са за е.ане, но предателите като теб директно на дирека.

Китай краде и бачка на три смени, САЩ крадат и аутсорсват, дори аутсорсват краденето, плащат на жалки същества да станат велики, плащат на президенти да ги наградят като алиби за крадената технология. Гугъл започва с кражба на технология за бързо търсене. Едни сламени момченца имат късмета да са назначени за новатори, а Ерик Шмид ги пасеше 20 години. Махнаха го, когато пак крадоха яко и Гугъл беше на път да рухне. Тогава направиха и Алфабет. Шмит стана съветник на американското правителство. Няма Форд, няма Тесла има мошеници, мафиотски групи във всяка област. Какво да стане? Ще преборят Хуавей като наредят на Канада да арестува дъщерята на собственика? Няма да стане.

Точно на фирма Гугъл няма да вярвам, която да безплатен софтуер на всичките китайски боклуци, за да ѝ събират данни за рекламите..

То и сесесере е нямало

"Между 2000 и 6000 MHz няма друга технология освен 5G." Има Wifi - 2.4 GHz, 5.2 GHz , 5.8 GHz, 3G - 2.1 GHz

Китайците вече работят по 6G , Което ще е основно с техни патенти , технологии, полупроводници и т.н.

5G в комбинация с ваксината ще стане страшна зомби картинка. Ковид ваксината е белега на антихриста. Отворете Божието слово и се покайте!

САЩ изостават от китайците не само по отношение на 5G-технологията, а и в много други области...

Коментирай неща които разибраш. И ЛТЕ има над 2Гхз, не само ВИФИ и ЮМТС.