Blue Origin оспорва успеха на SpaceX и избора им от НАСА

Компанията на Джеф Безос е недоволна от факта, че не е избрана за лунния модул

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. https://www.youtube.com/watch?v=g5aPoRtF2vw - как изглежда скок на Луната според МРЪСНИТЕ лъжци от НАСА 2. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/agBQ2og_460svav1.mp4 - как изглежда скок на Луната според всички земни учени и всички земни науки Вижте с очите си защо никой не е стъпвал на Луната, чалгари неграмотни! Обяснявам ви просто и дефинитивно, като на имбецилите каквито сте. НАСА-нищожествата да се обаждат само, за да обяснят на читателите тук защо ОТРИЧАТ елементарните научни правила. Всяка друга дума ги прави жалки, а може да има и по-лоши последствия от това.

Аполоооооо,смени Новичока с нещо по-силно,този не ти действа вече....

Аре чезвай бе прост некадърен идиот

Тя NASA не може да е конкуренция на spaceX в момента, тия дето един полет свестен нямат са тръгнали да спорят за избора им.... Боже...

трябва да се бърза, има много матрял за качване на Лунаат, кацналите Аполо, лунните автомобили, знамена и прочие реквизит от снимачната площадка на Кубрик. Ще вземе някой друг да кацне пръв на Луната и ще види, че там никой не е кацал.

И ти как разбра, че никой не е ходил, като не си видял? Понеже някой така ти е казал? Мхм, добре.

Ми иди и виж, бе боклук. Една сонда ли не може да прати никой? Щото на китайскир индийски и японски снимки се виждат артефактите точно на посочените места. Отделно LRO засне всички места са кацане и ясно се виждат артефактите и следите оставени там.

Тролейчик, САЩ постави метална плоча на Луната и оттогава ВСЕКИ ДЕН един и същ физик пътува до обсерваторията която обслужва и ИЗМЕРВА РАЗСТОЯНИЕТО ОТ ЗЕМЯТА ДО ЛУНАТА. На принципа на радара - сигнал се праща към Луната, отразява се от плочата на Луната и се връща обратно до обсерваторията. Всяка година Луната се отдалечава с 2 см от Земята. Бягай да си доучиш физиката в 8-ми клас и да се дипломираш....начално.

Безос си е обикновен продавач, който от време на време има визия за някои продажби. Мъск първо има визията, после е инженер и накрая е добър продавач. Доста жалко е за Безос да мрънка при положение, че дори няма дори наполовина завършен продукт, който да продаде.

Че кой не иска 2,9 млрд реални долара (макар и прясно напечатани)...

Ми ти например. Не щеш тази упадачна валута с нулева стойност. За това заработваш само копейки.