Boeing отново отложи полета на космическия си кораб

Технически проблеми спънаха очаквания старт на конкурента на SpaceX

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kgoranov

Колкото е по-голяма една компания толкова повече заприличва на соц. организация. Добре че е Мъск да отсрами американците

Така е. Отначало всички се борят за място под слънцето и постигат големи успехи. В последствие колкото повече се разрастват става все по голяма бюрократщина и всичко отива в кофата. Пример - Интел и Епъл.

Да, точно понеже двигателите на руския модул се задействали, затова не могли да запалят двигателите на американския ! Точно затова е, връзката е повече от очевидна ! ;)

Тов. станкоф, тебе си те знаеме. Познаваме те добре, както твоите"авторитетни и балансирани" коментари с азиатски уклон, така и като човек с енциклопедични познания, жива "БСЭ"! А земи па се скрий с тролските си "авторитетни" реплики и коментари.

Характерно за вас троловете е че като нямате аргументи започвате с намеци нападки на лична основа. BTW, болшая советская е много добра енциклопедия за времето си полезна и до днес.

_stankow

Това че ме знаете е добре. Че сте ме опознали, ме ласкае. Че намирате коментарите ми за "балансирани" и "енцикопедични"- комплимент, благодаря, само не преувеличавайте. Но какво общо имам аз с темата ? Защо обръщате обсъждането към мен ? И защо да се скривам ? Нима има излишък от "балансирани" коментари, пък били те с уклон ? Аз мисля, че има излишък от лични нападки, политизирани мнения и откровени псувни. Та затова - смятам да продължавам да пиша. Защо не ? :)

аз мисля,че е по-добре ти да се скриеш.

_stankow

Мислете си на воля. Но как да действам, ще си решавам единствено сам ! :)

Кви са тия напъни за тоя космос?Тия да не да се стягат да се изнасят след като обилно ни напръскат с по-смъртоносен ковид?

Странно нещо е инж. Ганев. Умее само да плюе. Какво като има технически проблем. На всички и навсякъде се случват подобни неща. Дано всичко да бъде наред с полета.

Инж. Ганев не плюе. Това е занимание за г-жа Мисиркова. Да плюе по руското и да маже за американското. Професионални задължения ! :)

Това е ракета с капсула за скачване, а не космически кораб.

Доста просто парче си. Старлайнерът си е пълноценен космически кораб, може да маневрира самостоятелно и да изкара 60 часа в Космоса, както и да се приземи.

Ако беше прочел статията в оригинал, щеше да знаеш, че старта е отложен за да позакрепят горе новия модул на руснаците.

Краварче просто, то само ти четеш на английски - "unexpected valve position indications in the Starliner propulsion system" преведи си го с Гугъла, все Путин ви виновен на гейовете.

Прав си лайнарче, путкин е виновен!

Кат гледам как маневрира, скачва се и се приземява, направо не ги мисля тия дето ще летят с тоя варел. Ххахахаа

Абе хора, стига сте се излагали.. старта е отменен по технически причини! Въпроса тук е друг дали същите тези приини не са били актуални и към момента на предишното отлагане и просто да са се опитали да си измият ръцете .... То ще се чуе...

ти една новина за американците не смееш да пуснеш ако не си я преписал от руснаците!

Симпатичен кораб. Дракона е грозотия, еле па с тоа капак на теджера под налягане отпреде... Гледам обаче , че не са фенове на кевлара за разлика от руснаците, които масово го използват в последните серии на "Союз". Кевлара е лек, здрав и е доста добър против радиация.

А, сигурно използват и те кевлар но може би не е в най- външния слой, както е при "Съюз".

Ние ако имахме кораб щеше да е саниран и с бяла пластмасова дограма.

Демек със стгиропор.

Старлайнар пак не полетя....някаква перверзия при тия ...ракетите им все приличат на дилдо

Що бе, съветските на пу.ка ли приличат?

И странно наподобяват тая на майка ти. Сега ме питай откъде знам

Аууу путинофилчетата се засегнаха. Недейте така, де. И вие ще видите пу*ка, като пораснете. За сега си карайте чекиите.

Имаш фетиш към дилдота и навсякъде ги съзираш ?

Кой туй дилдо? Кажи си го по български да го еба.