Boeing представи апарат за кацане на Луната

По-малко от година остава до първия тест за свръх тежката ракета SLS

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на марс ще кацнат скоро, а мъск ще дърпа от вейп и ще маха с ръка Тва научната фантастика много напредна в америка последното десетилетие А боинг ше си оправят самолета и ще го преправят на совалка за луната

Да се чудиш, как преди 50 години кацнаха на Луната, а сега нямат ракета и лунен модул.

Чуди се, чуди се! С това ще си останеш! Обяснение има, много пъти е обяснявано, ама за да го разбереш ти трябва поне една мозъчна гънка. За теб има един израз: "Чукча писател, чукча не читател..."

Като им гледам последните самолети.

А като погледнеш всичките им самолети, назад в миналото, какво виждаш?

И аз като погледна в миналото виждам България на три морета, ама сега предпочитам да не поглеждам...

Този чайник никога няма да стигне до Луната.

да наблегнат на самолетите, че напоследък е много срамна работата!

Тия от Боинг открай време са галеното дете на НАСА и правителството . За едни исъщи проекти SPACE X получава в пъти по малко пари от БОЙНГ . Добре че МЪСК е пич и в момента е по напред в програмата от Боинг .

Не е много сигурно. Не си плаща напоследък.

Големо триене пада. Барем един нов памперс вземете, че мого е замазано положението вече.

Като гледам графика на НАСА ми се струва, че е предвидено доста малко време за изпитания и пробни полети на една голяма, сложна и чисто нова космическа система. То ракета още няма, а след 2 години - полет около Луната с хора. Дано няма загинали астронавти...

те до Луната могат да отидат когато си поискат! Спират туристите в Кейп канаверъл, пускат машините в залата, персонала сяда зад пултовете и хоп, пак са на Луната.

Не го правят само да не чупят кефа на посетителите.

А ти си пийваш от водката и за стотен път си броиш копейките...

Важно е от Боинг да изравнят броя на излитанията с броя на кацанията.

Винаги са равни, но не винаги са успешни.

Това важи само близо (относително) до мястото на излитането. В космоса, ако объркаш пътя, може и милиарди години да се шматкаш.

Догодина очаквайте нови дати.

Те на земята не могат да кацнат какво остава на луната.

Те да си оправят самолетите ,че падат като презрели круши ,а тогава да погледнат към Луната.

Айде ... хлебарките пак налазиха форума.

райд

Браво, страхотно ... тея кадри изглеждат по-истински от истинските бе.

Тия от Боинг първо да си оправят парашутите и да стигнат до междунардоната космическа станция, Космическото пространство, в това число и Луната и Марс и Венера и Юпитер, да оставят на по-оптините в изследването на Космоса - Русия.

Твоите, опитните, вече 60 години по високо от 400 километра не отиват... ако чакаме на тях, по вероятно е слънцето да изгори, преди тия да се отдалечат повече...

Опитните в момента са само таксита на тия които вършат работа и се молят да се забави програмата на боинг и Спейс екс защото с техните пари връзват бюджета. Иначе Рогозин се моли като малко дете на НАСА да ги включат в програмата за новата космическа станция.

не могат да се оплачат от заявки за нови филми за луната

ама в Кремъл още вярват на филмите им. Нищо че са снимани с апаратура от преди 60 години. Още не могат да ги оределят като фалшиви.

в пустинята мохаве където е един от големите центрове на наса за излитане към луната

ама и това не го научиха от Москва и още пише по сайтовете им как калпавите американци ходили 6 пъти на Луната. Крайно време е някой да им каже да си оправят учебниците.

Постарай се повече да контролираш лунната си мания, тя се оказа най-тежка за лечение. Както я караш докторът никога няма да те пусне да излезеш от Холивуд на 4-и килпетър.

кво,пак ще те приберем при нас,все пак ни харесва да си клеопатра

Развиваш и манията да копираш изразните ми средства. Не че е лошо като идея да копираш по-добрите от тебе но когато стане мания е опасно, докторът ще ти предпише още лекарства и сънищата ти за разни Клеопатри ще станат още по-трескави. Поработи над умереността на израза си, когато докараш пост който да не е обикновен врякот каквито са всичките ти постове досега ще знае, че отбелязваме напредък в лечението.