Болница плати $6 млн. обезщетение на роднините на Нийл Армстронг

Първият човек, стъпил на Луната, почина в края на август 2012 г. на 82-годишна възраст

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изглежда добре са запазили конфиденциалността ..... :)))))

Някой да е чувал за радиацията? НА ЛУНАТА НЯМА АТМОСФЕРА И ЗАТОВА РАДИАЦИЯТА ТАМ Е ПО- СИЛНА И ОТ ПРИ ЧЕРНОБИЛ В ЕПИЦЕНТЪРЪТ НА ЕКСПЛОЗИЯТА! И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ СЕ ПЪТУВА ДО ЛУНТА ЗАРАДИ РАДИАЦИЯТА! ВСИЧКИ САТЕЛИТИ, СТАНЦИИ И КОСМОНАВТИТЕ НА ТЯХ СА В ЗЕМНАТА ОРБИТА ТОЕАТ ПОД ЗАЩИТАТА НА АТМОСФЕРАТА!!! АКО ОТ НЕЩО СА ЩЕЛИ ДА УМИРАТ ОНЕЗИ АСТРОНАВТИ ТО ТОВА Е РАДИАЦИЯ. дами и господа това е главната причина да има съмнения по въпроса за кацането на луната, а не развиващият се флаг. Това е на кратко.

Най-добре накратко да прочетете за видовете радиация, и тогава да се изказвате.

Никаква атмосфера няма, там където са сателити и космонавти /биха изгоряли от триенето/, а радиацията от слънцето я спира магнитното полена Земята /което произлиза от въртящото се ядро от разстопено желязо/ и изобщо познанията са ти по-слаби от на първокласник, повече чети и по-малко пиши пич!

.

Добре, че новината е IT, че ако не беше!

Този най-голям лъжец на Земята и Луната взети заедно, дето никъде не е ходил и стъпвал. Накрая роднините му източили и болница. Ба си прането на пари . Язък за парите на данъкоплатците.

Както казах по-долу, ей го отключили са го. Да слушаш доктора и да не ядосващ санитарите те да не те държат пак така заключен до късно.

Няма ли тука путлерасти да измислят някоя история как искал да си признае и от ЦРУ са го убили? ;)))

И какво да признае ?

Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър още не са го пуснали да излезе от стаята днес, няма да пропусне като я отключат.