17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, друго нещо си е чушкопекът, а!

Много ясно, че няма да се наложи това като средство за придвижване. Нали ще забраняват изкопаемите говира, с какво ще се задвижва? Да не говорим за рисковете. Хората с кола/мотор успяват да се пречукат супер лесно, а с това жертвите ще са стотици хиляди.

С какво ще се задвижва, ако забранят изкопаемите горива? За електричество чувал ли си?

Обаче защо не казвате, че има и френско изобретение - хавърборт, който по подобен сценарий лети 30-40 минути (докато това - само 2-3 мин.)?

Е то французкото беше в новините преди време, та и видео имаше, на някакъв парад ли летя някакъв какво беше. Но го демонстрираха във военен контекст, не като това - PR грешка предполагам....

Казва се хувърборд, не е френски и има много разработки в много държави. И не са длъжни в една новина да кажат, че има всичко останало на света ... ;)

Що за коментари, все едно сте измислили нещо вие самите, по-добро...Верно сме мно големи специалисти по всичко. Тва било така, тва можело иначе, тва не ставало...на гол тумбак чифте пищови....

още една играчка за децата на богатите...

Ще трябва са спасяват и спасителя след като горивото свърши след 90 секунди.

В много ситуации това може да се окаже добра сделка.

За сметка на това у нас няма дори линейки, камо ли такива с бинт в тях кислород или електрошок

Не се наврещя ей.

реплика +0 -0 2020-09-30 12:16:06 Ъ (нерегистриран) Това ми изглежда като чудесен начин да се пребие човек. Мотопарапланерите са далеч по-безопасни и ги има в момента на пазара. За да се обезопаси този костюм тряябва дюзите да са на рама и да се управляват от компютър.

колко такива костюма си направил казваш?

Ти какво ще направиш, ако ти отмалеят ръцете докато си на стотина метра височина? Ще се пуснеш да си починеш ли?

ама не каза. на теория си много добър. проблемите ги виждаш. Теоретично този дори не лети. просто земята се движи под него. Ама не каза за коя компания работиш и колко патента имаш. или са само ДИРнически.

Забележи, не казвам че не става, а че трябва да се подобри. Част огт работата ми е да търся кусури и начини за отстраняването им.

и пак не каза това което те питах. Всеки дришльо намира кусури на останалите. Това е най-лесното. Само че хал хабер си няма от технологията. та... какво работиш? Вестникарче?

"земята се движи под него" Ако Земята се движи под него, то той винаги ще се придвижва само в една посока - от изток на запад. Няма да може да маневрира или да се връща. За да кацне на мястото, от което е излетял, ще трябва да направи една пълна обиколка на Земята... :)

А ти какво работиш? Бършеш си задника с вестници ли?

няма как да се наложи това .. ще има хора който ще летят с това но като масово средство за предвижване едва ли ... много фактори има с знак -

Само си представи колко фактори със знак минус са имали влака, самолета или автомобила в началото им.